Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - mehtap0753

21
kızlar benim bugun adetimin 20.günü yani 25 kasımda olmuştum en son cuma akşamı 16 mm lik bir yumurtam vardı yarın akşam yine kontrole gidicez bu şekilde olupta büyüyen gebe kalan oldumu kızlar benim adetim genelde 30-35 günde olur geç yumurtalama oluyor demekki bu şekilde hamile kalan yada olan varmı acaba? :icon_scratch: :icon_scratch:
22
kılzar slm bugün iğnenin 15.günü benim yumurtalarım hala büyümemiş perşembe günü 12 mm vardı büyür bu pazartesi yine gel dedi bugün gittim en büyüğü 8 mm ben anlamadım bu işi dozu 112 yapalım dedi tamam dedim cuma yine gidicem ama bu iğne ne kadar kullanılır en fazla  :dontknow:başka dokotra gitmek istiyorum artık bişeyde anlatmıyo deliricem ya git gel kaç defa gittim büyümemiş ne yapıcam ben ya:(:(:(:(
23





Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde yaşayan Tahsin-Selma Umut çifti evlendikten 26 yıl sonra ilk çocuklarını kucaklarına aldı.
Adana'da Aksantaş (Paktaş) fabrikasından emekli olan Tahsin Umut (56) ile ev hanımı eşi Selma Umut (46) bundan 26 yıl önce evlendiler. Her çift gibi Tahsin ve Selma Umut çifti de anne ve baba olmayı çok istiyordu. Bunun için gerekli çabayı gösterdiler. Hatta tıbbın imkanlarından da faydalanarak gerekli tedavilerini yaptırdılar. Buna rağmen bir çocukları olmamıştı. Gençlik yıllarını yavaş yavaş geride bırakmaya başladığı ve Tahsin Umut'un emekli olduğu 'Artık çocuk sahibi olmamız Allaha kaldı' dedikleri bir dönemde Allah onlara Tuana (Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası) ismini koydukları kız evladı verdi.

Tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmayı düşünmediklerini belirten Tahsin-Selma Umut çiftin bebeği normal bir doğumla hastanede 20 gün önce dünyaya geldi. Baba Tahsin Umut, yıllar önce çocuk sahibi olmak istediklerini bunun için hastaneye gittiklerini belirterek, 'Ancak çocuğumuz olmayacak düşüncesiyle bırakmıştık. Son 10 yıldır da böyle bir çabamız yoktu. Çocuğumuzun olmayacağını düşündüğümüz bir dönemde Allah bu evladı bize verdi. İnşallah hayırlı bir evlat olur.' dedi.
24
kızlar bilenler bilir ben göbekten yumurtalam iğnesi yani puregon 600 kullanıyorum bugün 10. günüm iğne olalı kontrole gittim bir yumrutam 12 mm olmuş biraz daha büyümesi gerekiyormuş diğerleri daha o kadar büyümemiş pazartesye kadar iğneye devam et yine gel pazartesi dedi doktor.umarım yeteri kadar büyür kızlar dua edin ne olur birde bilen varmı bu kadar yavaşmı oluyor iğne ile yani ben bugün hepsi kocaman olmuşlardır diye düşündüm ama devam ediyorum hala maalesef  :dontknow: :dontknow:
25
kızlar puregon kullanıp güzel sonuç alan arakadaşlar varsa paylaşabilirmi morele ihtiyacım var galiba :sad1:4 gün sonra iğnem bitecek yumurtalrım oluşacakmı acaba hamile kaşabilecekmiyim çok stresliyim kızlar ya :y25:
26
kızlar günaydın dün adet oldum bugün iğneye başlıycam göbekten olucam olan arakadaşlarım yarımdlarını rica ediyorum çok korkuyorum ben bu iğneyi kendi kendime nasıl yapıcam :sad1:
27
kızlar test yaptım yine yok maalesef  :crybaby2: :crybaby2:yarın dokotra gidicem hastalanmadımda hala başka bişey çıkmaz inş  :crybaby2:
28
kızlar ya adet olmadım hala 19 ekimde olmam lazımdı ama adet günümden 10 gün gün öncesi bir kaç gün süren sapsarı akıntım oldu neden acaba böyle olan varmı kızlar ya kafama takıldı :icon_scratch:
29
Anne Olmak İstiyorum / ne zormuş hamile kalmak
20 Kasım , 2012, 17:29:58
ya 2 yıl olacak nerdeyse bu kadar zormuydu hamile kalmak bilseydim daha önce başlardım ya nereye gidiyo bu spermler:):)nasıl niye buluşamıyopr bir türlü çok merak ediyorum imkan olsada görsem diyorum bazen aaa çıldırıcam vallaaaa :ehi:
30
kızlar saçma bir soru gibi oldu ama ben adetimi bekliyorum adetin 2.günü göbekten iğneye başlıycam ama bugün kontrole gittim doktor çok iyi gördü polikistik yapı gitmiş dur bakalım bellide olmaz sanki iğneye gerek kalmayacak gibi dedi dedimki yani hamilelik olabilirmi acaba olabilir dikkat et sen yinede dedi çok mutlu oldum ama anlayabilirmiki acaba morel vermek içinmi dedi diyeceğim ama niye desin bunu anlamadım inşşş iğneye gerek kalmadan olur kızlar yaa çocuk sevindiricem valla :amin: :amin: :)

31
Kızlar bi arkadaşım simir testi yaptırdı sonucu çıkmış kolonozkopi yaptırılması gerekiyo demiş panik oldu kızcağız nedir acaba bilen varmı niye yapılır doktor bişey söylememiş annesi almış sonucu :icon_scratch:
32
kızlar slm başka bir konuyada yazdım ama kısmetse adetin 2. günü puregona başlıycam aşılama falan yapılmayacak ama doğal yoldan olacak bilen vardır çok klomen tedavisi denedim bazı ay yumurta oldu bazı ay olmadı iğneye geçtik varmı bu şekilde güzel sonuçlar alan biraz morele ihtiyacım var galiba :) :)
33
kızlar adetin 2. günü iğne tedavisine başlıyorum çok heyacanlıyım genelde sonuç veriyormuş sanırım rabbim yardımcımız olsun inş bende güzel haberler veririm artık size  :amin: :amin:bu şekilde kullanan arkadaşlar varmı sonuç alan tecrübesi olan yarıdmlarını rica ediyorum
34

Mesaj: MERHABA HOCAM ben polikistik over hastasıyım 1 yıldır deniyorum bebek olmuyor şimdi bu ayda adetimde gecikme oldu adet olunca 3. günü klomene başlıycam birde adetimin 7. günü soğan kürü yapıyım diyorum bir zararı olurmu ikisi bir arada hocam ilaç bitip küre başlasam ne olur bana yardımcı olurmusunuz
Merhaba,

Pcos için önerimiz 4 ay boyunca uygulayacağınız soğan kürüdür. İlk etapta adet bitiminden 10 gün sonra  15 gün uygulayınız ve ardından heray adet bitiminden 10 gün sonra 10ar gün  4 ay boyunca uygulanmalıdır. Adet göremiyorsanız herayın 1'i ile 10'u  arasında 10 gün  uygulayabilirsiniz.Eğer sonuç alındıysa ve bebek isteniyorsa 21 gün incir kürü uygulayabilirsiniz.

Ayrıca internet sitemizde ürünler/destek doğal bitki grubu  bölümünden polikistik over destek doğal bitki grubumuzu  sipariş verip uygulayabilirsiniz.


şimdi kızlar benim adetim 23/09 da başladı 29/09 da bitti 10 gün sonrası 08/10 oluyor yani haftaya pazartesi ben saoağan kürüne başlasam olurda hamilelik olursa olur ya hani olmazda :ehi:bir sakoncası olurmu bilmeden soğan suyunu içmek acaba?bide hep adetin 7. günü soğan suyuna başlanır diye biliyodum hoca böyle demiş neden acaba bilen varmı kızlar kafam karıştı :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
35
Diyet / bebek için kilo vermem lazım
04 Eylül , 2012, 13:20:29
slm ben artık bir an önce bebeğim olsun istiyorum 1.5 senedir doktora git gel bir hal oldum ama biliyorumki zayıflayınca daha rahat tedavim sonuçlanacak hadi kızlar varmı bir diyet lisetesi olan isteyen bir kaç kişi ile başlayalım sonrada burda her hafta verdiğimiz kiloları yazalım diyete arkadaş aranıyorrrr çok ciddiyimmm acill acil kilo vermem lazımm varsa benim gibi isteyen çok sevinirim :opucuk: :opucuk:
36
kızlarr günaydın bişey soracağım size eşimin sperm sonuçları normail çıktı ama ben yinede keçi boynuzu kürü yapıyım diyorum nasıl yapılıyor bir bilen varmı bende yiyecekmiyim acaba yardımcı olursanız çokk sevinirim. :opucuk:
37
kızlar çarşamaba sabah rahim filmi çekilicem dualarını ederken aklınıza gelirsem benide eklersenz çok sevinirim korkuyorum kötü bişey duyacağım diye tıkalı falan der diye içim içimi yiyiyor. :'( :y25: :y25: :y25: yumurtlamayı düzellttik sıra tüplerde inş:)
38
Anne Olmak İstiyorum / MERYEM SURESİ
25 Temmuz , 2012, 11:08:39
Kızlar slm ,Ben Meryem suresini okumak istiyoum kaç gün okuyacağız okuyan bilen varmı bende okumak istiyorum ama evde meryem suresi içinde olan kitabım yok:(sizde varsa hangisini tavsiye edersiniz ona göre alacağım ama ben arapça henüz bilmiyorum maalesef türkçe okunuşundan okusam olurmu acaba bunu benim arkadaşlarım bilir diye düşündüm :) önce size sormak istedim Allah rızası için bilen varsa yardımcı olrusanız çok sevinirim. :amin: :amin:
39
KIZLAR SLM YA BEN İSTANBULDA AÇIK YÜZME HAVUZU ARIYORUM YA KİMSE AKIL ETMEMİŞMİ BÖYLE BİR İŞLETME AÇMAYI O KADAR ÇOK TALEP VARKİ BİLEN VARSA NE OLUR YARDIMCI OLURMUSUNUZ ŞİMDİEN TEŞEKKÜRLER :opucuk: :opucuk:
40
Anne Olmak İstiyorum / beraat kandili geliyor
02 Temmuz , 2012, 10:22:17
kızlar beraat kandili geliyor biliyorsunuz çarşamba gecesi bol bol dua edelim hepimiz birbirimize rabbim tez vakitte hayırlı evlatlarımız olmasını nasip etsin bizlere şifa versin bebek bekleyen hamile arkadaşlarımızında hayırlı hamilelik dönemi geçirmesini nasip etsin  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: