11 Mayıs , 2024, 10:17:44

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - MERCİMEĞİM

106
Alıntı yapılan: ♥ PaPaTyaM ♥ - 16 Şubat , 2012, 17:24:45
Alıntı yapılan: MERCİMEĞİM - 16 Şubat , 2012, 17:22:41
kızlar resminizi nasıl koydunuz ben beceremedim avatarıma koydum...benim elbisenin altına sakladığım karnım bu :k06: saklanmamış halini görseniz  :-ooo herkez ikiz olacağını iddia ediyo düşünün  :crybaby2:
maşallah mercimeğim çok güzell göbüşün

çok teşekkürler canım ama elbise saklamış hem aşağıda duruyo hem de çok büyük :)
107
kızlar resminizi nasıl koydunuz ben beceremedim avatarıma koydum...benim elbisenin altına sakladığım karnım bu :k06: saklanmamış halini görseniz  :-ooo herkez ikiz olacağını iddia ediyo düşünün  :crybaby2:
108
gülüm ya şimdi aklıma geldi bir keresinde çok tombiş bi bebek gelmişti misafirliğe annesine ne veriyorsun dedik... bir kür hazırlıyormuş çok sütü geliyormuş..işe yarıyo gerçekten dedi... güya bebeğim olunca hatırlamak için yazcaktım biryerlere yazmamışım... kesin bebeğim gelince de yapmayı unuturum ozaman siz bana hatırlatın olur mu :k06: :k06:
kür için 20 tane kadar kuru inciri kaynatıyorsun 1 lt suda 1-2 tane havucu da ayrı bir yerde kaynatıp sularını karıştırıp her sabah içiyorsun gibi bişey söylemişti..ama tam emin değilim bilen varsa yazsın ya da saraçoğluna falan aitti tarifi sanırım..bi araştırmak lazım..belki işe yarar..kuru incir çok süt yaparmış..
109
Alıntı yapılan: __nil__ - 15 Şubat , 2012, 23:14:08
Alıntı yapılan: lagrima - 15 Şubat , 2012, 11:11:32
günaydınnnnn nasılsınız kızlar????
dün kan vermiştim bugün sonucu alcam.. sizede her gittiğinde kan alıyorlarmıydı?


selam canım beni her ay sağlık ocağından çağırıolar o zaman alıyorlar.o nedenlede kendi doktorum almıyor ben sonuçları gösteriyorum doktoruma

kızlar herkesten alıolar mı benden şimdiye kadar toplamda bikaçkere almışardır kan..başından beri 3 dr. değiştirdim 3üde okdar sık istemedi..sağlık ocağı da almıyo okadar.
110
Alıntı yapılan: gulum22 - 15 Şubat , 2012, 23:54:26
Simdi düsünüyomda kizimin gelisde dogusuda habersiz oldu gercekten süpriz yumurtaymis  :k06:
Sükür iyiyiz kizimin yarin büyük kontrolleri var ins sagliklidir tek dilegim o  :amin:
Bide sütüm gelseydi iyi olurdu pompaylan deniom ins cikar yarinada bari siseylen veririm simdilik bebk sütü iciyo idare ediyoz

süpriz yumurtan işte o senin :) yerim ben onu ya çok tatlı maşallah :nazar: :nazar: :nazar:
umarım iyidir herşeyiniz...sıkma canını süt olayı herkesin başına geliyo inşallah git gide artar cnm... :amin:
gelince minik prensesinle ilgili haberleri yaz bize bizde öğrenelim..:)
111
 :muzz: :muzz: :muzz: 59 :muzz: :muzz: :muzz:
112
Alıntı yapılan: gulum22 - 15 Şubat , 2012, 11:20:02
Saolun kizlar dün fotografci gelmisti ona pozlar verdi kuzum  :nazar:
Sütümü icmiyo aslinda hakliymisda cünkü gelmiYo maalesef  :y25:
270 gr vermis doktorlar yeni dogunca normalmis ama genede üzülüyom  :crybaby2:
Simdi pompaylan vermeye calisiom ins olur

canım bebeğin ne güzel sağlıklı maşallah bence kilo vermesi normaldirr. sen kendini üzme de daha da azalmasın...birde sürekli emzir çoğalsın  derler..sen bıkmadan emzirmeye çalış inşallah bol bol gelir...
113
Alıntı yapılan: gulum22 - 15 Şubat , 2012, 00:24:29
Saolun kizlar ins sizde sagliklan bebislerinizi kucaniza alcaniz  :love3:
Suan tek sorunumuz sütüm ya az geliyo yada kizim istemiyo zaten uclari cok aciyo ama icsinde büyüsün ben dayaniyom  :)
Haaa buarada kizimi bugün fotograflari cekildi evde olunca paylascam ama internetten bakmak istiyenler icin google girin arama yerine grevenbroich krankenhaus babygalarie yazin önünüze cikan sayfayi acin ilk sayfada görürsünüz masallah manken gibi cikmis kizim  :k06:  :nazar:

Gülümmmmm hala inanamıyorum ya çook mükemmel bişii canım :muzz: :muzz: :muzz:
allah analı babalı büyütmek nasip etsin..inşallah çok artar sütün canım. :amin: :amin: :amin:.bol bol verirsin kızına.Allah uzun uzun ömürler versin..şimdi açıldı ecrin bebek yerim ben onu ya bakışlar falan çooooook tatlı yaaaa maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın...ilk prensesimiz o bizim :nazar: :nazar: :nazar:
hakikatten manken gibi bakışlar falan...
bizimde bebişlerrimiz çok sağlıklı bi şekilde gelsin inşallah böyle görünce çook sabırsızlanıyorum..
buarada sana hep erkek karnı diyorlardı görsünler güzeller güzeli fıstığımızı..maşalah :nazar:
114
GÜLÜÜÜÜMM ya demek kavuştum BEBİŞİNE, PRENSESİNE.... :love7: :love9: :love9: :love7: :muzz: :muzz: :muzz:
Çoook sevindim canımmmmm..çok tebrik ediyorumm MAŞALLAH YA ALLLAHIM NAZARLARDAN SAKLASIN..İNANAMADIM HALA... Negüzel bişi ya bol bol sütün olsun inşallah..
Allahım darısı başımıza bizimde bebişlerimiz çok sağlıklı mutlu bir şekilde gelir inşallah....
çook sevindimmm gerçekten ya...
buarada denetimde olduğumuz için internete giremiyorum az öönce gördümm daha ama uygun olduğunuz zamanda bizimle paylaş deneyimlerini lüfen(gerçi yazdılanların hepsini okuyamadım henüz)....
115
Emlak / Ynt: izmir de ev
09 Şubat , 2012, 17:19:20
Bornova istiyoruz ama karşıyaka falan da olur..ama öncelikle bornova
116
evet bende kullanıyorum 2002den beri ehliyetim var 2000 den beri de kullanıyorum  :ehi: babam ehliyeti beklemeden öğretti...
ama buaydan sonra doğuma kadar kullanmamaya çalışıyorum...çok stres oluyorum...fren yapmam gerekince anında çarparsam diye seneryolar yazıyorum...
117
amin amin hepimiz inş... :nazar: :nazar: :amin: :amin:
ben hamileliğin başında 8-9 larda mayışıyordum erkenden uyuya kalmış olurdum...annem erkenden alıştırdın çocuğu uyumaya diyo..daha küçücükken :k06: :k06:...öyle yapmışımdır umarım  :k06:
bende öyle yapayım bakalım uyusun:)
118
iyi olmanıza çok sevindim canım...inşallah hepsi en sağlıklı olacağı zamanda gelir...kolaycacık :amin: :amin:
benimkide gündüzcü sanırım yani inşallah öyledir.. bu saatlerde acaip hareket edyo birazda akşam yemeğinden sonra...sonra artık pek bi hareket olmuyo..inşallah doğunca da öyle yapar üzmez anneyi benim prensesim diye hep sesli sesli telkinde bulunuyorum bakalım işe yarıycak mı :k06: :k06: :k06:
zaten avrupada sallanan yatak beşik falan kullanılmıyormuş çok dimi öyle duymuştum..etrafımda herkes sallamadan büyütemezsin diyolar inşalah yanıltırım onları  :k06:
119
Alıntı yapılan: gulum22 - 07 Şubat , 2012, 13:46:43
Alıntı yapılan: MERCİMEĞİM - 07 Şubat , 2012, 08:16:39
Alıntı yapılan: gulum22 - 06 Şubat , 2012, 19:32:25
Alıntı yapılan: MERCİMEĞİM - 06 Şubat , 2012, 15:54:08
Kızlarrr selam miniş kızımla biz geldikk... nasılsınız umarım herkes iyidir.. bebekleriniz daha da iyidir inş..
biz bu hafta sonu baya bir eksiğimizi tamamladık..şuanda eksik olan kendime bir tane daha pijama takımı alıcak 1 tane altı pantolon gibi olandan var birtane de elbise şeklinde alayım diyorum siz ne dersiniz? ikiside pantolon gibi olan dan olmasın dimi..birde bakım setine karar veremedim bir türlü sanırım dönüp dolaşıp bübchen alcakmışım gibi geliyo siz neler almıştınız?
bugün kızımın odası boyanıyor, ben işteyken annem babam kardeşim sağolsun istanbuldan geldiler :muzz: :muzz: :muzz: perdeyi sipariş verdik..ıvır zıvırların çoğunu tamamladık ama bir foto çekemedim doğru düzgün odamızı yerleştirir yerleştirmez fotolarını koyarım...
buarada hafta sonu alışverişte kzıım şimdiye kadar toplam yaptığı hareketlerden çook daha fazla hareket yaptı  :nazar: :nazar: maşallahı vardı  annem babam kardeşim eşim ben hepimiz bir arada olunca şımardı benim prensesim..çıkıyo karnımdan dışarı diye düşündük. :nazar: :nazar:..bugün daha sakin mesela:) inşallah çok iyidir meleğim :amin: :amin: :amin:
as cnm kolay gelsin hazirliklar icin  :opucuk: ben pijama takimi hep pantolonlu aldim kis sonucta bide gelen giden olur ya genede sen bilirsin bide temizlik esyasi hepsini bübchen marka aldim burda cok kullaniliyo en iyilerden diyebilirim zaten alman markasi  :laughing7:

canım çok saol belki bende pantolonlu alırım birde eşofman takımı tarzında birşeyler almayı düşünüyorum eve gelenlerin yanında pijamayla kalmam diye..gülüm ben de taa nezamandır hep sana sorcam internete fazla giremediğim için birtürlü soramadım, girdiğimde de sormayı unuttum sizin orda bübchen nasıl biliniyor iyi mi diye..sonuçta alman markası iyi ise sizin orda daha çok bilinir diye.siizn orda da iyi bilinmesine sevindim..burda da hep iyi diye duydum.. ben dün 5li set +çanta setini dün 55tlye aldım..normalde 75-80 civarı..bornovada fiyok bebe var orada herşey çok uygun izmirlileere duyrulur...nilcim bişi gerektiğinde sen de bak istersen..
valla cnm dedigim gibi burda en iyilerden hattan en iyisi diyebilirim cevremdeki her anneye sordum bübchen dedi testten de gecmis bi ürün saglikli hemde cok güzel kokuyo güle güle kullansin bebislerimiz  :love7: ben her tür cesitini aldim hemde büyük boy aldim daha ucuza geldi  :) sende uyguna almisin türk parasina göre  :opucuk:

burda da bayağı iyi biliniyor son zamanlarda.. inşallah bebişlerimizin cildine de iyi gelir..sen ve bebişin bugün nasılsınız cnm..umarım daha iyisinizdir. beim kızımda son zamanlarda çook aşırı hareketli maşallah..bayılıyorum ya :love9: :love9:...sabah elim karnımda uyuyordum bi baktım elimin altında bişler yapıoo sanki oraya sığınmış gibi pijamayı kaldırıp bakasım geldi karnım yumruk gibi dışarı çıkıktı ama hareket edince gider diye kıyamadım kıpırdamadım ama bayıldım ya çok tatlıydı, ağlayasım geldi :nazar: :nazar: :nazar:..Allahım nazarlardan korusun onları :amin: :amin: :amin: :amin:
120
Alıntı yapılan: bebeğimbenim(şerife) - 07 Şubat , 2012, 11:29:09
slm annişlerr :flowers: :flowers:
muhabbet verygoodd gitmişş   ;)ben girdimmi kimse olmuyorr cıktımmmı herkes burda oluyorr ;D

kızlar size birşey danışacam ben şimdiden düşünmeye başladım ogluşumun yatagınııı erken diyen cokdaa

gülüm gibi bende cilekten safari odasını almak istiyorumm ama büyüyen yatagı sallanmıyorr acaba bir sorun olurmu bebekler için sallanan beşiklerden mi almak gerekiyor??bazı büyüyen beşikler var başka yerde onlar sallanıyor ama çilegin büyüyen beşikleri sallanmıyorr  :-\neyapmalııyım sizce sallanan büyüyen yatakmı alıyım yoksaa cileginkinimi?? yatak odasınaa koymak i içindee ilerde hem kullanırızdiye parkyatak alcammm ilk zamanlarr geceleri yanımızda yatırmak içinnn

hoş geldin cnm biz de tam senden kaçıyorduk  :k06: ya genelde benimde öyle oluyo kimse olmuyo burda sonradan yazıo herkes ben yakalayamıyorum..bizde büyüyen yatak aldık ama sallanmıyo sallananlar çin şim bunlar hemen bozulur falan dedi.. o yüzden gerek duymadık..hem çok sallamaya alıştırmayalım istiyoruz başarabilirsek ama başaramazsak diye de park yatağı sallanan aldık..zaten bizde öyle düşündük ilk etapta odayı sırf kendi mutluluğumuz için almış olduk :) bebek bizim odamızda olur sonra zamanla odasına geçer diye hazırlıyoruz.. ayy mutlu oldum şimdi  :nazar: :nazar: :nazar:odayı hazırlıyoruz babamlar boyadı pembiş pembiş..  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: odamızda pembiş..ayy çok heyecanlı bişi  :love9: :love9: :muzz: :muzz: :muzz: birde kızım çok sağlıklı, mutlu birşekilde gelir onlarda uyur inşallah  :amin: :amin: :amin: :amin: