Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - <<AyBüKe>>

1

   Nur dün gece söyledi Aselim abla oluyomuş  :nazar:   

   :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

   Bekliycem söylemek için diyodu ama bi yandan da çatlarım diyodu  :k06: :k06: 

  Test yapmış pozitif çıkmış  :hieyt: :hieyt: :hieyt:


   Hayırlısıyla kucağına alır inş. canım arkadaşım  :amin:   :opucuk:
2
Biraz da Eğlenelim / Şok olacaksınız :)))
14 Haziran , 2012, 22:45:40

   Aklınızdan hayali veya gerçek bir karakter belirleyin ve sorulara doğru cevaplar verin .  Nasıl bildiğine inanamıyacaksınız :))

   Ben tweety, pepe ve anjelina jolie yi geçirdim aklımdan 3 ünü de bildi :D Hatta eşim şu an çok ünlü olmayan bi futbolcuyu geçirdi aklından onu bile bildi  :ehi: :ehi: :ehi:  Çok eğlenceli  :k06:

     
      http://tr.akinator.com/
3

    20.03.2012

    Minik sevgilim bu zamana kadar hep yazmak istedim sana ama olmadı yaşına giriceksin neredeyse ben daha yeni yazıyorum günlüğüne  :k06:
    Bugün 9 ay 20 günlüksün meleğim gözümün önünde günbegün büyüyorsun. Yepyeni şeyler öğreniyorsun  :love9: 
    31 mayısta geldin , hayatımıza güneş gibi doğdun. O gün değişti hayatımız . Annenin gurbette yanına arkadaş oldun , yalnızlığına ortak oldun yavrum.
    En güzel günlerimiz asıl şimdi başlıyor kuzum, herşeyden anlar oldun artık. Havalarda güzelleşti 3 gündür geziyoruz seninle. Bugün babannen sen ve ben çıktık dışarı, simidimizi de aldık güvercinlere simit attık onları etrafımızda gördükçe sevincinden çıldırdın resmen.  :nazar:
   Bu nasıl bi sevgi, nasıl bi aşk Asya'm  :love7:  Sanki ben seninle tekrar varoldum, bazen babana da diyorum anne olmak için yaratılmışım sanki ben diye  :)
   Artık bi günlüğümüz olduğuna göre hergün yazmaya çalışıcam buraya bebeğim ...  :love9:  Anne seni canından çok seviyor kuzucum  :love9: :love9: :love9:
4
   Kızlar kızım yarım saat önce yürüteçi halıya takılıp düştü, kafası orta sehpaya çarptı :(((   Sehpa deri mobilya gibi sert değil allahtan ama çok korktum oda korktu sanırım ağladı baya :( Sakinleştirdim kucağıma alınca 5 dk sonra sustu ama alnının biraz yukarısı başının ön kısmı yani hafif şişti :((   Buz koymaya çalıştım ama onuda tutturmadı. Ne yapabilirim başka, bişey olmaz dimi off ilk defa oldu elim ayağıma girdi yaaa :(
5
Sağlık / BÖBREK TAŞI AĞRISI :(((
10 Aralık , 2011, 17:15:39
  Arkadaşlar eşim bu sabah fena bi ağrıyla uyandı, hemen acile gittik. İdrar tahlili, ultrason ve röntgen sonuçlarından böbrek taşı dedi doktor  :'(   İğne yaptı, ilaç verdi ama bi türlü geçmiyo ağrısı. Ara ara öyle bi ağrı geliyoki duvarları yumrukluyo  :sad1:  Ve arada da istifra ediyo..  Ameliyata gerek yok dedi ama acil doktoru olduğu için sanki pek anlamadı gibime geldi, ne kadar büyüklükte olduğunu falan söylemedi hiç  :dontknow:   

  Sizin yada yakınlarınızın böyle bi sorunu varmıydı ve nasıl geçti ? Şifalı su falan diyolar ama nerden bulucazki onuda ..  Bi an önce geçsin istiyorum yaa hal kalmadı adamda sancı çekmekten  :y25:
6
  Arkadaşlar bugün saat 10 da kızımın 2. ay aşılarını yaptırdık. Verem, 5'li karma ve Kanjuge aşısı toplam 3 tane aşı vurundu kızım. 2 tanesi bacaktan, 1 tanesi omuzdan  :crybaby2:   1 saat öncesine kadar bişeyi yoktu ama 1 saat önce bir ağlamaya başladı imkansız susturamıyoruz  :y25:  Ateşi yok şimdilik ama inanılmaz acısı var sanırım . Sizlerde de böyle oldumu tecrübeli annelerden yardım istiyorum lütfen  :crybaby2:   Resmen ağlarken morarıyo çocuğum ya içim gidiyo  :crybaby2:  Doğduğundan beri hiç ama hiç böyle ağlamamıştı. Uykudayken unutuyo sanırım ama gözlerini açar açmaz deli gibi ağlıyo vede çok sıçrıyo  :crybaby2:
7
  Kızlar bugün İbrahim Saraçoğlu'ndan dinledim... Gebelikte ilk 4 ay nar suyu çok tehlikeliymiş.. Düşüklere ve kanamalara sebep oluyormuş  :sad1: Üstüne basa basa özellikle söyledi :-\  Bana annem kaç gündür taze taze sıkıp nar suyu içiriyordu bende çok severim zaten ama bugün bunu dinleyince korktum açıkçası  :sad1:  Normalde çok faydalı olan nar gebelikte tehlikeliymiş o yüzden sizlerle paylaşmak istedim ... 
8
Fıkralar / Bi fıkrada benden..
18 Nisan , 2010, 16:19:20
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldimi?' Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'. Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve Göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: 'Yeniden doğmuş gibi. Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor. Azrail'e soruyor: '40 seneden daha fazla yaşayacağımı söylemiştin, Neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin?

Azrail cevap veriyor:
'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım ki ... :D:D  :k06:  :k06:
9
 Günaydın arkadaşlar .. Bende yeni aranıza katıldım. 8 gün önce düşük yaptım, ilk bebeğimdi  :y25: Adım aybüke, 23 yaşındayım. Düşük yaptıktan sonra bu konuyla ilgili yazıları okurken buldum bu siteyi ve üye oldum. Yazılarınızı okurken kaptırıyorum kendimi, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum :) Bebeğini kaybettikten sonra yeniden hamile kalan arkadaşları okuyunca moral buldum gerçekten. Umarım hepimiz için güzel paylaşımlar olur  :D