27 Nisan , 2024, 08:24:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Böcüğüm

1
pco lu arkadaşlara özellikle sölüyorum pco yum 2. bebeğime hamileyim tedavisiz kafanıza takmayın bayanlar okadarda önemsemeyin ben pco yum deyip heralde hamile kalmam dedim bebeğim daha 17 aylık süpriz yapmış bebeğim artık pco ya güvenmiyorum doğumdan sona spral taktırırm heralde . bütün bebeiş isteyenlere RABBİM nasip etsin işlh
2
daha 1 aylık bebişim dün gece farkettim grip olmuş öksürüyo kimliğini çıkaramadık eşim şehir dışında p.tesi gelicek ozaman çıkartıcaz ne tavsiye edersiniz çok üzülüyorum ya p.tesiye kadar ne yapabilirim ne önerirsiniz yarın pazar zaten hastenede yok :y25:
3
DÜn kan testi yaptım pozitif çıktı 5+5 hamileyim ama kasıklarım çok ağrıyo birazdan dr a gidecem bakalım keseyi görebilicekmiyim dua edin ne olur 3 senedir bekliyodum bu haberi ama korkuyorum sancılarım var  :amin: darısı cütün bebeiş isteyenlere işlh  :amin:
4
kızlar yazıları buradan takip edemiyorum bilgisi olan varmı
5
Tanışma Bölümü / selam
17 Ekim , 2009, 01:29:53
Selam arkadaşlar.Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum.Çok verimli bir forum gerçekten.Üye olmak bu güne kısmetmiş.:)
Ben, iki yıllık evliyim ve de anne olmayı istiyorum.Forumda acemiyim ilk üye olduğum forum:)İnşALLAH kısa zamanda alışırım...

Hayırlı geceler...