Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - barışım

1
keşke daha önce bu kadar bilgi sahibi olsandım dişler hakkında. benim bebişimin dişleri hiç beklemediğimiz bir zamanda 2.5 aylıkken çıktı çok zorlandık. uyuması beslenmesi kaşıntıları ağlama krizleri kabus gibiydi. neyseki artık bilinçli ve daha rahatız. teşekkürler
2
handancım
inek sütü alerjisi çok ileri düzeyde değilse annenin içtiği süt ve süt ürünleri etki etmez. inek sütü proteini ve laktoz bazı bebeklerde alerji yapıyor ve çok çeşitli reaksiyonlar gösterebiliyor. soluk borusunun şişip nefes durmasına kadar götürebiliyor, benim bebeğimde sadece yüzeysel cildi kızarıp kabarıyor. için rahat olsun anne sütü inek sütünde olan proteinleri kesinlikle içermez.
3
selam
yorumlarınızı ve deneyimlerinizi benimle paylaştığıız için çok teşekkür ederim.
yalnız ben bebeğime içinde süt olan ve sütten üretilen hiç bir şey veremiyorum. sorunumuz yalnızca yoğurt değil. şu an 5.5 aylık ve ek gıda vermeye başladım ama verdiğim şeyler meyve suyu kendi hazırladığım çorbadan öteye geçemiyor muhallebi bile yapıp veremiyorum çünkü devam maması ile hazırlasam bile içinde inek sütü ihtiva ediyor. barışımın içinde bulunduğu aya uygun hazır mamaların hepsinde yine süt var ne yapıcağımı şaşırdım. umarım en kısa zamanda bu durumdan kurtuluruz. zaten ek gıda almakta bi hayli zorlanan bebişime birde bu şekilde besin kısıtlaması gelince cok zorlanıyorum.
4
selam ben aranıza yeni katıldım.
bebeğim henüz 5 ayını 8 gün geçti ve doktorumun tavsiysi ile yoğurt vermek istedim. cildine değen her yer kızardı ve kabardı. aynı reaksiyonu süt, devam maması ve devam maması ile yapılan herşeye gösterdi. doktorum inek sütü alerjisi dedi. simdilik süt içerikli hiç bir şey vermiyorum zaten versemde kesinlikle yemiyor. bu durum beni beni çok üzüyor. benimle aynı sorunu yaşayan varsa lütfen bana yazın ne yapmam gerektiği konusunda endişelerim var...

[eklenti yönetici tarafından silindi]
5
Tanışma Bölümü / SELAAAAAAAM ARKADAŞLAR
20 Şubat , 2008, 16:28:03
MERHABA 
BENİMDE BEBEĞİM VAR. TAM 5 AYLIK. İLK BEBEĞİM VE ÇOK ACEMİYİM.
DÜNYA TATLISI........
ARANIZA KATILMAK İSTEDİM.