20 Mayıs , 2024, 06:28:48

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mehtap0753

151
canlarım hepiniz çok saolun valla siz olmasınız ben ne yaparımm :opucuk: :opucuk: işte umut vardı belki diye ama adet olmamada çok sevindim valla çok ağrım var ama ağrıyo bile diemiyorum:)ne kadar ilginç o zaman toplu karar uyarak maydonoz ve süt buharını yapıyım haklısınız soğan suyu iğneyle ters tepki olabilir yarın gidicem bakalım ne diyecek dr herşeyi sorucam bu sefer not alıcam sonra hep soracaklarımı unutuyorum çünkü mesela neden bu kadar gecikti merak ediyorum bakalım hayırlsıı artık  ;)
152
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 18 Mart , 2013, 09:03:55
gözün aydın canım..  bu ay çevremde adeti geciken çok bayan var, mevisim değişikliğinden mi acaba?....
dediğin kürleri  yaparsan yumurta kaliten düşer diye düşünüyorum... iltihap  şüphen varsa aslında onun da belirtileri vardır... sana tavsiyem süt, maydonoz buharı ya da vicks buharı  onlar da iltihapa iyi gelir... hem sıcak yumurta gelişimi için faydalı...sen film çektirmedin mi filmde çıkıyordur iltihap...

1-kaynamış suyun içine vicks koyup beline havlu sarıp onun buharına duracaksın.

2- sütü maydonozla kaynatıp onun buharına duracaksın

ikisini de denedim, rahatlatıyorlar...

canım evlenmeden önce  ben de iltihap olmuştu ama doktor ultrasonla görmüştü antibiyotik tedavisi olmuştum... hatta hamile olduğum zaman gittiğimde tedavimle  hamile kaldın demişti  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

ya cnm aslında rahim filmi çekildim iltahap falan var demedi ler ama simir testi oldum 2 kere belli aralıklarla iltahap çıktı ama aşırı değil bunun içinde fitil verdi iyi geldi biraz ama akıntım oluyor ara ara bende ne biliyim vardır belki daha diye soruyum dedim ama maydonaz buharına oturmanın bir sakıncası olacağını sanmıyorum bir yapıyım onu olmadı adetim bittikten sonra çok saol cnm benim inş bu seferki aşılamam tutar çok korkuyorum tutmazsa tüp bebek diyecek dr:(
153
çok gecikmelide olsa kızlar bu sabah adet oldum çok şükür heralde adet olupta sevinen tek ben varımdır şu anda :ehi:ama olmam lazımdıki aşılama tedavime başlayalım ya kızlar bişey sorucam dün kayınvaldemlerin akrabasına gittik malum bebek konusu açıldı sinir oldum yine orda bir kadın bana dediki iltahap olabilir maydonz suyu iç dedi ne yapsam şimdi adet oldum yarın kısmetse iğneye başlayacağım sanırım yazacak dr gonal f kullanıcam bununla birlikte soğan suyumu içsem maydonoızmu ne yapsam iltahap varsa kurtulmam için buda engel olurmuş yardımcı olurmusunuz kızlar iltahap olupta bu şekilde bişeyler yapan oldumu :dontknow:
154
Alıntı yapılan: nazlıyarim - 17 Mart , 2013, 23:28:26
Alıntı yapılan: masal12 - 17 Mart , 2013, 14:13:20
canım nasılsın?

tedavin nasıl gidiyor?
çok üzgünüm çok canım kendimi ne kadar motive etmeye çalışsamda moralman çökmüş bi vaziyetteyim.2 tane yumurtam oluştu bide yetmezmiş gibi 5 cm kistimde oluştu.dr.um hocaya konuştu önemli değil o kistin de toplama işleminde içini boşaltırız dedi.32 yaşımın arifesinde kurudum yaa   :crybaby2:  okadar iğneyi 5 yıl önce menopoza giren anneme yapsalar o kurak tarla bile yeşerir di  :y25:

cnm sakın moprelini bozma yumoşları çok etki,liyor olcak bak gör bağara bağara yazacaksın burda anne oluyorum diye:)
155
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 14 Mart , 2013, 13:15:26
canım hala olmadı mı? doktorunla görüştün mü?

dr uma ulaşmak çok zor randevu alsam kim bilir ne zamana gel derler cepten arasam bülent bey kabul eder saolsun ama rahatsızda etmek istemiyorum off ne tuhaf ya şimdide adet oluyum diye bekliyorumm :icon_scratch:
156
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 14 Mart , 2013, 13:51:02
canım zaten bu karışımda tarçın da var... Canım keşke adet olunca başlasaydın çünkü adet gecikmenin nedeni kistse bu karışım kistin büyümesine neden olabilir

dr bakmıştı kist falanmı var acaba niye olmadı diye ama kist görmedi neyse adet oluncamı içiyim ben yinede öylemi oluyor zaten adet olunca iğneyede başlıycam göbekten sonra kısmetse 2. aşılama bakalım artık :amin:
157
Alıntı yapılan: masal12 - 13 Mart , 2013, 15:21:13
kızım yaa bebişin içinde kocaman olacak var ya bu gıdışle dırek cınsıyetını oğrencez :hello2: :hello2:

ah ah ne de guzel olurdu mehtapcım ya canım benım ben hala umutluyum senden

ay armağan alemsin kız güldürdün beni  :ehi: :ehi:yok anam yok nerde o günler sen ben adet olana kadar inanamıycan kız hamile olmadığıma :ehi: :ehi: :ehi:
158
Alıntı yapılan: cigdemcrocus1501 - 13 Mart , 2013, 16:19:41
KIZLAR LİSTEDE DEĞİŞKLİK VARMII TAKİP EDEMEDİM. BENDE ÇATLAMADAN SONRA Kİ İŞLEMİ TAMAMLADIK  BEKLEME DÖNEMİNE GEÇTİK BAKALIM.MEHTAP CIM COREK OTU DENE ISTERSEN ADETİ ERKEN GETİRİYORMUŞ BİYERDE OKUMUŞTUM..

evet cnm çok saol bugün başladım çörek otu ve bala:)
159
Alıntı yapılan: nazlıyarim - 13 Mart , 2013, 22:42:09
mehtapcım son durumun ne güzelim

yok cnm ne gelen var ne giden son bir teste yaptım çıkmadı:( bugün çörek tu ve bal yedim bir tatlı kaşığı hergün yiycem bide tarçın ekliyim diyorum bakalım ne olucak :'(
160
Alıntı yapılan: ยรlคภ๓คz göภlüm - 13 Mart , 2013, 15:08:03
CANIM ONU BEN DE SÖYLÜYORDUM...2. ÇİZGİYİ KENDİM ÇİZECEĞİM DİYE AMA YANLIŞ DA OLSA GEÇEN HAFTA 2. ÇİZGİYİ GÖRDÜM... ÇOK GÜZEL BİR DUYGUYDU AYAKLARIM YERE BASMIYORDU...
DOKTORUNLA GÖRÜŞ, OLMADI KAN TAHLİLİ YAPTIR...
CANIM ADET SÖKTÜRÜCÜ YEŞİL ÇAY, KEKİK, ADAÇAYI AMA EMİN OLMADAN İÇME DERİM...
BENİM DE ADETİM GELMİYORDU PAZARTESİ GÜNÜ KEKİK ÇAYI İÇTİM  HEMEN GELDİ... EMİN OLUNCA SEN DE İÇEBİLİRSİN... KARNINA SICAK SU TORBASI KOYABİLİRSİN, BİR KABA SICAK SU KOYUP AYAĞINI İÇİNDE BİR SÜRE BEKLETEBİLİRSİN

eminim cnm ya yoktur yaptım işte bişeycikler yokk kekik çayını deniyim arıpoleni falan alsamda içsem ne olur acaba yada balla çörek otu :ehi:ne biliyim ne yapacağımı şaşırdım bişiler yapmam lazımmmmm 03/01 en son adet tarihim şaka gibi yahu çatlıycammm vallaha :y25: :BangHead: :BangHead:
161
Alıntı yapılan: AYŞE TEYZE - 12 Mart , 2013, 13:34:16
mehtapcım bizde senii sandıkk çok sevinmiştikk belkiidee ön sevinmeydii buu :amin: :amin: :amin: :amin:
silmiyorum seni listeden belkide göbüştedir bebiş :amin: :amin: :amin:

aaa acaba o mehtap kim :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

nevaa canım beklenmeyen tarihini yazarsan senide listeye yazalım.inşallah bebişin gelir en ısa zamanda :amin: :amin: :amin:

sil cnm dün test yaptım bişeycikler yok:(en sonunda o teste ben kırmızı kalemle çizik atıcammmm kızlar ya adet olmam lazım bir an önce ne yapmam lazım hopluyup zıplıyorum tarlusalda içtim ne yapıyım bitkisel ne olur çıldırıcam yardım edin:( :crybaby2: :crybaby2:
162
Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 12 Mart , 2013, 13:11:15
mehtapcım bende söktürücü kullandım 10 gün olmadım we test yaptım hamileydim kac gün oldu ilacın biteli ?

cnm biteli 15 gün falan oldu ya keşke olsa valla :amin:
163
cnm çok tebrik edeerim darısı bizlere:)selincim sen nasılın cnm bebiş nasıl nasıl gidiyo hamilelik konuşamadık ya :opucuk:
164
CANLARIMM BEN HAMİLE DEĞİLİM Bİ ADAŞIM HAMİLE GALİBA AYNI BENİM GİBİ SÖKTÜRÜCÜ KULLANMIŞ BENDE KULLANDIM AMA HAMİLE DEĞİLİM TEKRARDA TEST YAPMADIM AMA GECİKMELERE ALIŞIK OLDUĞUM İÇİN YAPTIRMADIM AMA BU BAYA GECİKTİ NE BİLİYİM SİZLERDE BÖLE ŞAŞIRIP YAZINCA ALLAHMI SÖYLETTİ DİYORUM:):)BUGÜN ALICAM TEST GÜZEL HABERLERLE GELİRİM İNŞ YİNEDE LİSTEDE OLMAK GÜZELMİŞ:):)İNŞ GERÇEK OLUR
165
Alıntı yapılan: masal12 - 11 Mart , 2013, 23:00:23
cok sağolasın şulecimm inşallah sonuç guzel olur da kutlama yaparız :amin: ıtar

doktorum aşılaman tutarsa ıkız olur ve bız bunu istemeyız dedı tek olur inşallah dedi.. bu ne demek şimdi :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

MASALIM SENİN İÇİN ÇOK DUA EDİYORUM SEN BOŞVER DR U İNŞ İKİZ OLURDA HEPSİ BİR ARADA ÇIKAR CNM ARKADAŞIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM :opucuk: :opucuk: :amin: :amin: