17 Mayıs , 2024, 20:54:33

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cunfer_u

631
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: klomen+piskolojiii
29 Aralık , 2009, 12:26:20
BOŞVER KAPA KULAKLARINI SEN.. HİÇBİRİNİ DUYMAA.. TEDAVİNE DE DEVAM ET.. SABRET BİRAZ.. ALLAHIM HEPİMİZİN SESİSNİ DUYAR VE BİZİ BEBEKSİZ BIRAKMAZ. BEN BUNA İNANIYORUM. YAAA ANNENİN DESTEK OLMASI LAZIM SANA  :director:
632
OYY OYY.. CANLARIM YAAA... ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN SİZLERİ :) BEBİŞLERE İYİ BAKIN :)
633
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: ocakta hastalancaklar
28 Aralık , 2009, 14:31:40
İNŞALLAH CANIM :) HEPİMİZ SEVİNELİM.....  :'(
634
çoook tebriklerrrr....  allahım ikinizide korusun  :binkybaby:  darısı bizim başımıza  :director:
635
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: ocakta hastalancaklar
25 Aralık , 2009, 14:59:49
SELAMLAR HERKESE...  :flowers: BENDE KLOMENLE TEDAVİ OLUYORUM. 16 OCAK ADET TARİHİM AMA İNŞAALLAH OLMAZ... 2010 UĞURLU GELSİN HEPİMİZE.. :)
636
tebrik ederim canım :) :basardim: :k06: :icon_thumright: :muzz:
637
günaydınlar arkadaşlar hepinize..  beklemeyle ve sabırla dolu bir gün daha bizi bekliyor. allahım hepimizin dualarını duyyordur ve kuceğımızı boş bırakmayacaktır. bol ümitli günler dileğimle.... :love7: :hello:
638
adım ferda..    benide eklermisiniz listeye. tam günümü bilemiyorum ama 16 ocak olabilir.  :love3:
639
ayy inşaalllaaahhhhhh :)   canım yaa. sen tecrübelisindir o zaman..  klomeni kullaırken ilişki olmaz diyorlar.. doğrumudur.??
640
inşallah canım...  dün klomen'e başladım. 5 gün günde 2 tane almam gerektiğini söyledi. dr.  bittikten 3 gün sonrada muayene için çağırdı. haftaya çarşamba gitcem doktora. inşallah yumurtalar gelişir de kendiliğinden çatlar. iğne ile olunca çok ağrı oluyormuş galiba. gerçi önemli değil her acıya yada ağrıya razıyım ben. yeter ki bebeğim olsun. bizim olsun..  dua edin benim için.... :y25:
641
selamlar herkese, yeni katıldım aranıza.. paylaşmak çok güzel bir duygu. hep içime atar dururdum...   bu ay klomen tedavisine başladık..  yeni adet tarihimi bilemiyorum.. yani kullandığım ilacın buna etkisi olurmu bilmiyorum. ama inşallah bebiş olurr. çok istiyorum yaaaa... aklım hep hamilelikte.. olurmu olmazmı... nasıl olur vs  kafayı yicemm nerdeyse... strese sokmayım kendimi diyorum ama elimde olmuyor ki... allahım kucağımızı boş bırakmasın... ???
642
selamlar herkese... ben de yeni katıldım bugün aranıza..  her ay hüsran yaşamak nasıldır bilirim.. ama pes etmek yok..  inşallah bebeğimizi alırız kucağımıza.  :love7: