13 Mayıs , 2024, 23:04:24

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cumbba

391
Pardon kızlar isimler karıştı..idare edin artık acemilikk :honk:

Nisan canım gözünaydın... :flowers:Allah şimdiden tamamına erdirsin. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.

Yağmurcum seni duydum bebişini kaybetmişsin üzüldüm canım çok geçmiş olsun bende Ocak ayında yaşamıştım ama dr.um bana hep şunu demişti bir çocuk sağlıklıysa onu kavanozda sıkıştırsan bile doğacağı varsa doğar ama düşük hele ilk aylardaysa kendinizi çok şanslı hissetmelisin çünkü emin ol sakatlık vss bir problemi vardır ki tutunamamıştır. O yüzden bu duruma sevinmek gerek. Üzme canım kendini hayrılısı olsun, en yakın zamanda burdan haberlerimizi veririz.. 

Arkadaşlar gruba yeni katıldığım için isimleri anca takip edip cevap yazıyorum. Hamile olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorumm.
392
Candan Melek canım gözünaydın... :flowers:Allah şimdiden tamamına erdirsin. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.

Yağmurcum seni duydum bebişini kaybetmişsin üzüldüm canım çok geçmiş olsun bende Ocak ayında yaşamıştım ama dr.um bana hep şunu demişti bir çocuk sağlıklıysa onu kavanozda sıkıştırsan bile doğacağı varsa doğar ama düşük hele ilk aylardaysa kendinizi çok şanslı hissetmelisin çünkü emin ol sakatlık vss bir problemi vardır ki tutunamamıştır. O yüzden bu duruma sevinmek gerek. Üzme canım kendini hayrılısı olsun, en yakın zamanda burdan haberlerimizi veririz.. :amin: :amin:

Arkadaşlar gruba yeni katıldığım için isimleri anca takip edip cevap yazıyorum. Hamile olan arkadaşları şimdiden tebrik ediyorumm.

393
Herkese merhabalar arkadaşlarr,

Ayşecimmm selamm, son eklediğin listeden beni silebilirsin :sad1: 17 ağustos ta hastalandım, bu ayda olmadı kısmet artık.  :icon_pale: dün sabah çok üzülmüştüm ama napalım herşeyin hayırlısı. Bizleri üzen ne biliyomusunuz belirtileri hep hamileliğe yoruyooyuzz... neyse kızlarr durmak pes etmek yok.  :occasion5:Bir daha ki adet tarihim 13 Eylül gibi bakalımmm artık hiç kafama takmıycammm.

394
Vuslatcım dediklerine tamamıyle katılıyorum. Hayatımızın her aşaması böyle çok doğru söylüyosun, bekarken ne zaman kiminle vss. soruları evlendikten sonra çocuk vs.. o da olduktan sonra ne zaman büyüyeceklerde rahatlıyacazz deriz.. hayat bu işte ama dediğin gibi herşey oluyo yeterki sürekli dua edip, Allah tan hayırlısını dilemek zaten hayırlı olmayacaksa varsın hiç olmasınn, Edacım asla olmayacak ihtimalini düşünme ne kadar kötü düşünürsen kötü gelir, iyi düşün ki, iyi şeyler gelsin. Mucize denecek olaylar duyuyoruz, sen gitmeden de hamile haberin gitmeyebilir, gidedebilir bu sebeble kafana hiç takma tatilin keyfini çıkar..Öptüm canım iyi tatiller...
395
Canım senin yazdıkların çok güzel şeyler Allah gönlüne göre versin, herşeyin hayırlısı olsun. Elbet bir gün olacak, geç olsun ama güç olmasın... Aslında bazen bilgisayar başına geçmekte hiç iyi olmuyoo sizin gibi arkadaşlarımızın üzüntüsüde bizim üzüntümüz gibi olunca stres e stres ekleniyoo. Hayatı biraz ti yee almak gerek, bence bu tür şeyler yerine hep beraber gülelimm eğlenelimm kafamızz dağılsınn. Bende bu sabah senden farksız değildimm emin ol, ama bunların hepsi birer sınav. İsyankar olmamak gerek, isyankar oldukça kafaya taktıkça süreç daha uzuyor.Şimdi herkes bence birbirine söz versin artık bu tür düşüncelemiimzi kaldırıp atıyoruz. Eşimizin değerini. evliliğimizin değerini bilelimm. ufaklıklar nasılsa gelecekleri zamanı bilirler ;) ;) ;)

Allah hepimizin gönlüne göre versin, herşeyin hayırlısı ve hayırlı zamanda sağlıklı çocuklar nasip etsin.....Üzülmek kafaya takmak yokkkk.

Sözzzzzzzzzzzz    müüüüüüüüüüüüüüüü????

396
Arkadaşlar Herkese Günaydın,

Haftasonu kafamda bitmek bilmeyen, regl olup olmamayı  beyninden eksiltmeyen biri olan ben; 20 Ağustos da olmam gerekirken sonunda bu sabah itibariyle hastalandım (  Kardelencim seninde tarih bu gündü sanırım ne durumdasın, beni silebilirsin bu ay  :'() Her ne kadar sabah hayırlısı desem de eşim e sabah sabah bu haberi vermek hiçte kolay olmadı, zaten söyler söylemez gözlerim doldu ve ağlamayaa başladım ama şunu biliyorumm artık bitti hiç takmıycam ne zaman olursa olur zaten ben çok düşüdükçe  olması varsa stresten olmuyoo beyin o kadar müthiş bir organ ki herşeyimizi yönlendiriiyo. Size çok entresan bir olay anlatmak istiyorum. Bir tanıdığımızın iki sene boyunca çocukları olmuyodu, bu çift bizim gibi takan biri belki de bu yüzden olmuyodu ama kızın babası vefat ettii ve o üzüntü sonrasında beyninde başka bir konu yok iken kız sonraki ay hamile kaldı düşünün artık bu nedenle vuslatcım sende bende ve bizim gibi bu ayda sonuç alamayan herkes lütfen artık bırakalım bu düşünceleri nasılsa su akar yolunuu bulur.... ;) Herkese iyi haftalar... :love3:
397
Kardelencim gördüm teşekkürler, ama senin tarihin yok orda :suclu: göremedim ya da ben  :icon_pale:
398
Arkadaşlar herkese merhaba,

Adım Sibel 29 yaşındayım gruba yeni üye oldum. 1 hafta boyunca sürekli yazılanları okuduktan ve sizlerin sıcaklığını gördükten sonra dayanamayıp  :) üye olmaya karar verdim.  Size biraz kendimden bahsediyim. Ocak 2009 da ilk düşüğüm gerçekleşti,kendiliğinden düşmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım :y25: Dr.um en az 3 ay ama beni dinlersen 6 ay korunmamı söyledi, ne kadar uzun zaman olması bizim için o kadar iyi olur dedi. Temmuz ayı itibariyle korunmayı bıraktık.Bu ay 2. denemiz. Bakalım :sunny: 22 Temmuz son adet tairihim, hesaplarıma göre 20 Ağustosta hastalanmam gerek, daha koskoca 6 gün  var, kafama takmamaya çalışsamda o kdar zor bişi ki bende sizden farksız değilim :dontknow:. Sadece belirti olarak karın şişliğim var ufak ufak kasık ağrısı başkada bişi yok. hasta olucam gibime geliyor ama hayırlısı diyorum artık. Başkalarına akıl verirken iyi de kendimize bile laf geçiremiyoruz bu merak konusunda. Herkese bol müjdeli haberler güzel sevinç dolu haberler almamız dileğiyle.