Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - saide_melek

1
Benin 33 haftan ilk bebegim 28 haftada dogum pozisyonu almisdi oyle olonca hem anne karni rahatliyor hemde bebek bu oglum oturuyor ben normal dogum yapmak istiyorum doktorda zor iner dedi iyice morelim bozuldu benim durumumda olan varmi???? :y25: :y25:
2
   
Rabıa Huseyın 11.1.11 saat 12 de anne oldu!oglu Denız Alıye kavustu!!! Tebrikler arkadasim INsallah Annesine BAbasina HAyirli evlat olurrr DEniz Prensin Miss kokusunu benimde yerime icine cek canim Optuuummmmm :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :love3: :love3: :love3: :love3: :love3: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:
3
Bebeğim Doğdu :) / Bebeğim Doğdu :D
13 Ağustos , 2010, 10:13:11
GUNAYDIN KIZLARRR DUN HASTANEDEN CIKTIM COK SUKUR ARTIK OGLUM YANIMDA  :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: ILK ONCE KISACA BILGI VEREYIM BEBEGIM 38 HAFTALIK 09.08.2010 TARIHINDE SAAT 03:45 DE BOYU 53 CM KILOSU 3400 OLARAK DUNYAYA GOZLERINI ACTI NORMAL DOGUM OLDU VEDE COK GUZEL GECTI HER SEY BEBEGIMI GORUR  GORMEZ BUTUM AGRIM SIZIM GITTI :love9: :love9: :love9: :love9: IKIMIZDE COK SUKUR COK IYIYIZ DARISI BEKLEYENLERIN BASINA ALLAHIM HERKESIN YARDIMCISI OLSUN  :amin:  :amin:  :amin:
4
Merhaba arkadaslar 21-22 haftalikken renkli dopplere girrin bebegim kordonu 1 kere boynuna dolanmis bende acilirmi sorudum evet acilada bilir 2-3 kez daha dolanada bilir dediler 2 ay sonra gelirsin dediler 15 gun kaldi yine gitmem lazim ama cok korkuyorum ya acilmazsa ? Ya sezeryanla dogum yaparsam ? Ben normal istiyorum ..bu durumla karsilasan varmi aranizda ??
5
Cok sukur iki kere gostermedi cumartesi daynamadim aldim kocamida gittik ultrasona oglumuz olucakmis :nazar: :nazar:bazende dusunuyorum acaba yalnis gostermis ola bilirmi ne bilyim soru iste???Cok tesekkur ederim allahim  cok mutluyum allah her kese yasatsin bu sevinci aminnn :amin: :amin: :amin: :nazar:o
6
Valla kocamla ayni sirkette calisiyorduk dugun oncesi o ayrilmak zorumda kaldi bebegi yeni oogrendigimdede ck zor gunler gecirdik ve hala devam ediyor ama bir birimize ski ski sarildik allah her kesin yardimcisi olsun