Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - burcu-emir

1
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar.....bugünün kalp kırmadan,dostluk,iyi niyet,sevgi içinde geçmesini tüm foruma temenni ediyorum.....
2
tatlılar tatlıısıııı aslıhanın,dünya tatlısı cereni iyiki doğmuş,seni çok seviyoruz kuzucum  :love9:


3
sorma adiloşum ya,çok tatsız tuzsuz olsu buraları   :-\ ne güzeldi eskiden,biz hamileyken,daha az işimiz varken,kuduruklar içerdeyken ,şimdi yavan bişey oldu burası  :sad1: bazen girsem mi girmesem mi diye düşünüyorum,inan bazen de sırf eski alışkanlıklardan dolayı giriyorum.anlayacağın bende bu konuda çok doluymuşum  :D
nagihann gördüm seni sobeeee  :k06:
bu arada adiloş,cerenin d.günüymüş,öbür foruma sayfa açmışsın,eee tabii burda açsan sivrisinek vızıltısı gibi kalırdı,ne gelen var ne giden ,ben orada tebrik ettim,ama sayfamızda da tebrik etmek istiyorum,aslıhan gelince okur mutlaka.

bu arada erdemin yaptıklarında koptuuum  :toothy10:
4
son günler başıma gelen inatlaşmaları sizinle paylaşmak istiyorum.belki değişik bakış açısıyla,farklı bilgiler verebilirsiniz.
emir bu dönem ,istediğini yaptırmak için,çılgınca ağlıyor,bunu şöyle tarif edersem sanırım daha iyi anlatmış olurum,eli kapını arasında sıkışmış gibi feryat figan ,bağırarak,boncuk boncuk yaş döküyor.aslında o sırada sadece ve sadece istediğini yaptırmak.
denediklerime gelelim
-ilgisini başka yere çekmek (işe yaramadı)
-kucağıma alıp sevmek (işe yaramadığı gibi,şımarıp daha da yüksek perdeden ağladı)
-oyuncaklarıyla beraber oynamak (hepsini tekmeledi)
nihayetinde olabilecek bişey ise ,istediğini yaptım,ama bu böyle sürüp gidemez diye düşünüyorum,çaresi kalıyorum,sinirlerim yıpranıyor.... :crybaby2:
5
nagihancım,sana ve naz kuzuma minik bir süprizim var,en yakın zamanda elinize ulaştırmaya çalışıcam.umarım naz kuzum çok sever ve sende biraz rahat edersin  ;)
6
jbdun öncelikle seni tebrik ediyorum,çok isabetli bir kara olmuşsun  :icon_thumright:
kızlar bende nagihana katılıyorum,bazen foruma giriyorum ama hiç eski tadı yok,kimsecikler yazmıyor sayfaya  :honk:aslıhancım bende seni öptüm güzel yanaklarından tabii,ceren ve alperimi de  :opucuk: adiloşum nasılsın???erdem tam gaz yaramazlıklara devam edip senin  yüreğini ağzına getiriyor mu yine.bizde durum aynı,hergün farklı bir aksiyon filmi çeviriyoruz evde  :icon_pale:
bu arada,kafamı karıştıran bir olay var forum içinde....inat dönemi ve +1 yaş oyuncaklar için sayfayı aramaya koyuldum,o kadar çok ve manasız derecede konu açılmışki,bizim için gerekli olan sayfalar geriye kaymış,tabii,bu açılan sayfaların çoğuna da birşey yazılmamış,sadece yer kaplamakla kalıyor.jbdun bu konuyla sen mi ilgileniyorsun canım,yoksa emine mi???çünkü ben nerdeyse ,sanırım inat dönemi ve oyuncaklar sayfası silinmiş derken bulabildim  :honk: sayfa açılıyor ,bari açan haricinde ilgilenen varsa yazsın,benim ilgi alanıma girmediği için yazmadım,ama bana fazlasıyla yer işgali gibi geliyor.bizim açtığımız sayfalar yaşadıklarımızla doğru orantılı,bu açılan sayfalardaki paylaşımlar öyle olmamış maalesef.neyse,gidip sayfalarımızı yukarı çekeyim.sizden de aynı duyarlılığı bekliyorum canlarım  :opucuk:
7
Hobilerimiz / Ynt: Kitap Okuma
23 Eylül , 2008, 14:34:06
Alıntı yapılan: nagihan - 23 Eylül , 2008, 13:12:55
burcimu nasılsın? boleyn kızını bitirdin mi? ben netten aldım dün elime geçti. ma önce okumaya başladığım kitabı bitiricem.
bu arada gümüş yıldönümünü okudum. kitap fena değil. ancak sonu çok yavan bitiyor.
tavsiye derecem:orta
canım okudum ve bir solukta bitirdim.süper bir kitap,ilk baktığında çok fazla okuyamam herhalde demiştim ama nasıl bitirdiğimi ben bile anlayamadım  :D hatta bittikten sonra internette anne boleyn ve 8.henry hakkında ufak bi araştırma bile yaptım merakımdan.

8
adiloşum canım ,bitanem çok geçmiş olsun.yemin ediyorum okurken bile gözlerim yuvalarından fırladı  :-ooo seni düşünemiyorum
allah yardımcımız olsun...kızlar arka sayfayı okuyamadım,bu aralar meşgulum biraz hepinizi öptüm :opucuk:
nagişim sana özelden bişey yazıcam acüül cüvap ver bacım  :director: :opucuk:
9
Alıntı yapılan: cerenay - 16 Eylül , 2008, 23:58:27
Alıntı yapılan: cerenay - 13 Eylül , 2008, 05:35:15




ay kafayı yedirecek bana bu kanka ...
kızlar bi el atıverseniz bu işe...burada kim ne görüyor  söyleesin, imza hareketlimi değil mi ve kaç kez değişiyor? (mesela benim imzam 3 kez değişiyor)

nagişim bizde iyiyiz çok şükür,evet ya çoktandır görüşemedik, özledik :)

burcimu ve nagiş demek kötü emellerinize çocukları alet ediyosunuz hııı :caca: (bende mi bi kepçe versem acaba  :tongue3: ama benim sehpam da yok  :laughing7: ...)

selinicim tatil kim ben kim ,en son ne zaman tatile çıktığımı bile hatırlamıyorum ben  :crybaby2:

o asabi tavırlar alperde de var  , bana vuruyor yada kendini yere atıyor yada çığlık atarak ağlıyor... :sad1:

memedende kesemiyorum bu yüzden , ne yapıcağımı bilmiyorum , imdaaaaattt....

kankam nerde yok ortalarda  ::)

şirine hoşgeldin canım  :flowers:
ben herbişeyi görüyorum aslııscım,gayet güzel olmuş ellerine sağlık  :opucuk:
canım arkadaşım memeden sende mi kesmeye çalışıyosun,ben k.biber kullandım son çare  :-\ şimdi kötü anne diyecekseniz ama o haliyle de emdi  :k06: inanın,ama azimle k.biber sürüyorum aslıhancım sende bu tip bir yola başvurabilirsin gerçi bizden tecrübelisin ama nacizane fikir sana bitanem  :-*
10
Alıntı yapılan: nagihan - 16 Eylül , 2008, 23:36:17
burcimu benim tavsiyelerimi okumamışsın.  :caca: sayfaları iyi oku emiii
bu sayede damadımı görebileyim.
ahhhh canuuum okumaz olur muyum bu satte foruma onun için girdim zaten yoksa 50.uykumda olmam lazımdı  :sleepy1: yawruuum ben 3.şıkkı çok  sevdim,bi daha öyle yapıcam,valla söz bak  :opucuk:
11
Alıntı yapılan: Almiş'inAnniş'i - 16 Eylül , 2008, 17:51:10
SAYFAYA GELEMEDİM BU GÜN DİYE İHMAL ETMİŞSİNİZ
NAPİM BAN ŞİMDİ SİZİİİİİİİİİİİ  :caca: :caca: :caca:

MAŞAALLAH NAZ'A  11 DİŞ ÇOK İYİ
SANIRIM EN AZ DİŞ ÇIKARAN BİZİZ BU DURUMDA  :laughing7:
SADECE 10 TANE
VE ÖN DİŞLER TAMAMLANMADAN 4 TANE AZI ÇIKARDIK BİZDE  ::)
anaaammm sen yine oklavayı eline almışsın,nasıl götürdüün onu işyerine  :toothy10: :toothy10: patronu mu dövecen yoksam fazla çalıştırıyon bizi diyerekten  :toothy10: :toothy10:
12
Alıntı yapılan: sirineee - 15 Eylül , 2008, 22:36:05
BENDE GELDİM HANINMALAR MRB
hoşgeldin canım  :flowers: ,kendinden bahset bize biraz.adın ne?bebeğin var mı?
13
Hobilerimiz / Ynt: Kitap Okuma
16 Eylül , 2008, 21:07:39
Alıntı yapılan: Almiş'inAnniş'i - 15 Eylül , 2008, 22:57:22
kızlar şu ramazan bitsin bende önce bir beyin şoku yaşatıcam kendime
agatha cristie  :k06:
sonrada ingilizce kelime hazinemi geliştirmek için ing. bi roman aldım
onu çeviricem türkçeye  :aferin:
bende 600 sayfalık bi ing.kitap var ,verem mi?çevir çevir bitmez  :toothy10: :toothy10:

Alıntı yapılan: nagihan - 16 Eylül , 2008, 14:56:42
Alıntı yapılan: burcu-emir - 15 Eylül , 2008, 21:39:29
kitapçılaaar huhhuuu nerdesiinniiizzz  :director: çıkın ortaya canım!!!! masumiyet müzesini okuyan var mı içinizde,yorum bekliyorum hadi kızlar
nagişcim,konuyla alakası yok ama ,nazıma parmak boyası al bitanem,yeni konu açtım,+1 yaş oyuncakları diye,görmemişsindir belki,ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.
yeni kitap önerilerimle geri geleceğim anacım  :wave:
parmak boyası alsam birşey farketmicek canım
onun parmakları benim ağzımda çünkü.
o iğrnç acıyı benmi yutayım ayol  :sad1: :laughing7:

puahahaaahhaa ayyy delüüü  :toothy10: :toothy10:güldürdün beni,yok kız çok eğlenceli bişey,acayip zevk alıyolar inan bağa güven apla
14
Alıntı yapılan: Almiş'inAnniş'i - 15 Eylül , 2008, 22:52:28
aman parmağını soksun da metal sokmasın  :honk:
nasısa tombiş parmakları girmez pirize  :k06: :-*
HAHAHAA maalesefff onuda yapıyor  :cildir: bulduğu anahtarları sokmaya çalışıyor,bendeiyi bi papara yedi geçen gün,böcü böcü baktı yüzüme ben bağırdım diye.ama sonrasında ben çok üzüldüm fazla mı bağırdım diye.üüüüfff bazen hakikatten çok zorlanıyorum  :crybaby2:
15
MUM BOYALARIMIZ