Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - GülnurARSLAN

106
kızlar bu incir kürünü bende yapsam olurmu başlasam şimdi adetliyim ya uzun süre yapmaya gerek varmı hamiş kalana kadar yapsak yani adete kadar yapsak.bende sorun yok ama belki daha iyi olur deniyeyimmi.  :icon_scratch: :dontknow: :dontknow:  benim yumurtlamada sorunum yok ama  :icon_scratch: :dontknow: ???
107
kızlar ovulasyon testi alacam netten satış gittigidiyordan hangisini alayım  :icon_scratch:
108
ama tahminim ve eşimde öyle dedi problem var benim adetim dakiktir ve çok gelir bu ay 3 gün leke oldu şimdi söküldü salı gideceğim doktora yada kendi doktorumamı gideyim diyorum bilmiyom artık eğer mayıstata kalmassam hemen gideceğim adetliken falan düşüklerden sonra zor olabiliyomuş hamile kalmak inşallah böyle bişi olmaz  :sad1: :sad1: :y25: :y25: mayısa bakıcaz artık varya şimdi annemlerde gelecek tamda yumurtlama zamanında  :ehi: :ehi: :ehi:
109
bugün adet oldum hemde çok geliyo kızlar ağrılarımda çok bu ay ümit yok benim herüf ana diyo neden hamile kalmadınki sen diyo  :ehi: :ehi: :ehi: duyanlar şaşırıyo bu ay olmayınca  :toothy10: :toothy10:
110
duygu beni 17 mayısa yaz. heralde bu ay iyi yumurtlamadım ben adetim heralde ama normal değil  :icon_scratch: :dontknow: ??? :sad1:

düşüklermi yaptı beni böyle yoksa bünye sapıttı  ??? ??? :crybaby2: :sad1:
111
bugün az az parçalar gelmeye başladı ama gene kanamam yok benim bu ay adet iyice sapıttı  :toothy10: :toothy10: :toothy10: nedenini bilmiyorum neden olabilrki acep ya  :icon_scratch: :dontknow: mayısa kaldı artık heralde adet böyle olcak bu ay diyorum ama doktora da gideceğim salı neden böyle olmuş öğrenmem lazım. başka bişi çıkmasında  :y25: :crybaby2: :crybaby2:
112
rüyamda gördümya çifti onunla idare etcez artıkın. ben bekliyeceğim artık salıyı kan testi yaptırayım diyorum inşallah benimde geç döllenmedir  :binkybaby: :binkybaby: :amin: :amin: internetteki hesaplamaya göre 3 gün geçti bana göre bugün 2. günüm  :dontknow: :icon_scratch: 3 gün geriye atıyo bennim adet öyle yani  benim dediğim gibi lekelenmeler olmuşmuydu melek  :icon_scratch: ???
113
bugünü negatiflerle açtık hadi hayırlısı bende gördüm canım negatifleri  :icon_scratch: :dontknow: :sad1:
114
yok canım  yapmadım hiçbişi. hem adet olacakmışım gibi ağrım da yok.önceden ağrılarım falan olurdu çok kötü olyrdum hiçbişi yok  :dontknow: :icon_scratch: bende anlamadım mecbur salıyı beklicez şansa bak bendede pazartesi tatili bekledim  :k06:
115
günaydın kızlar  :y25: :( sabah gene moral sıfır old tet yaptı  negatif  :crybaby2: :crybaby2: 2 gündür leke geliyo benim adeyim hiç böyle olmazdı  :dontknow: :dontknow:
116
kızlar 2 gündür lekelenmelerim var hala sökülmedi bu sabah test yaptım negatif çıktı :y25: :y25: 

kızlar benim adetim böyle olmazdı neden leke geliyo sökülsede kurtulsam diyorum negatifi görünce böyle devam ederse salı doktora gidicem  :icon_scratch: :dontknow: hani eski kan diyolarya öyle koyu geliyo anlamadım bende  ??? :icon_scratch: :dontknow:
117
bizler şanslıyız çok eskiler öyle der benim kaynana oğlunun temizlik yaptığını görünce bak bak görde oğlundan örnek al der . banada bişi dedrttirmez yapacak tabii oğlun der.  :ehi: :ehi: :ehi:
118
biz 3 eltiyiz birde görümce var 1. elti köyde 2. elti birde ben kırklarelideyiz.  uzağız yani senede bir geliyolr bizde bayramdan bayrama gidiyoz köye  :ehi: :ehi:

zaten ben kalmıyorum pek köyde annemler geliyo hemen köye  :toothy10: :toothy10: :ehi: :ehi: biz gidesiye kadar onlarda orda oluyo  :toothy10: :toothy10: görümcem küçük zaten hemşire istanbulda  :laughing7: :laughing7: :laughing7:
119
Alıntı yapılan: melek100lü - 20 Nisan , 2012, 15:41:58
Alıntı yapılan: GülnurARSLAN - 20 Nisan , 2012, 15:38:58
yok valla melek benim kaynanadanda fazlamış seninki ya hiç gelmesin daha iyi. kız benim kaynanna kayınpeder benim adamdan korkarlar çok  :ehi: :ehi: :ehi: :toothy10: çok fena benimki geldikleri zaman bize kıpırdayamıyolar hiç. bende bişi demiyorum hatta sen git yat diyo bana eşim kaynananmda öyle sen keyfine bak der bana  :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10:
benimki pek düşkün anama laf söyleme diyor  :violent1: :violent1: :violent1:  yeter be dedim görmüyormusun bukadar vurdum duymazlıkmı olurmuş dedim cahilmiş hiçde değil cahilse kıza gitmeyi düşünüyor yaaa :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:

kız o kaynanalar cahilliğin arkasına saklanıyolar  :violent1: hiç alakası yok çok da iyi biliyolar aslında :violent1: :violent1: :violent1:
120
ben hep allah şükrediyorum. böyle bir eş verdiği için bana ben çok şanslıyım.allah gönlüme göre verdi.  :laughing7: :laughing7: her yönden becerikli. yemek yapar, ev temizliği, bana bakar. çok hasta oldummu yatağa getirir yemeği elinlee besler canım kocam. ilk düşük zamanı hiç kalkamadım yataktan annem gelecekkti.annemlere gelmeyin dedi ben bakarım ona dedi. işe gitmedi bana baktı canım kocam.ütü masasını yemek masası yaptı bana canım ya  :y25: :y25: :crybaby2: :crybaby2: onu çok seviyom.  :love3: :love3: :love8: :love8: :love8:

allah herkese böyle koca nasip etsin benimki gibi  :laughing7: :opucuk: :tongue3: 8)