Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - yasemin10

16
Valla sona geldik dediğin gibi günler geçmek bilmiyor. heyecan dorukta  :love9:  :love9: Bugün doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gittik. Odalarına falan baktık. Kalbim heyecandan duracaktı resmen. Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın  :amin:

Sen nasılsın? Paşamız nasıl?
17
:love9:  :love9:  :love9: Aylin Cemrem 38+1 günlük 3.200 gr  :love9:  :love9: 
:nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:
18
Evet canım kısmetse normal doğum düşünüyorum. Onun için her an tetikteyim.   :k06:
19
İyiyiz çok şükür Sümeyracım.  :opucuk: Sen nasılsın?

Evet Esracım hayırlısıyla kurtuldu. Şimdi liste başı ben oldum :occasion5:  :occasion5: Darısı bana ve benim gibi bekleyenlerin başına
20
Arkadaşım dün doğum yaptı. Rahmetli olan kayınvalidesinin adını kızına koydular. Allah'tan bizimkiler öyle isim konusunda takılmadılar. Biz eşimle birlikte kızımızın adını koyduk.
21
Sağol Elifcim. Rabbim herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.  :amin:  :amin:
22
Akşam doktora gittim. Henüz doğum başlangıcı falan yokmuş. doktorum büyük ihtimal bu ay sonunu görürsünüz dedi. Kızım 3200 gr olmuş. :nazar:  Çok şükür her şeyi de iyiymiş.
23
Akşam özel doktorumla randevum var. Nst ye de gireceğim. Bir şey varsa doktor söyler. Kasıklarımda hareket ettikçe ağrılar var. sandalyeden kalkarken bir kitlenme oluyor. Biraz yürüyünce geçiyor.
24
Evet Elifcim ben de heran doğum yapabilirim. Esra ile günlerim neredeyse aynı. Rabbim hayırlı vakitte kolay bir doğum nasip eder inşallah  :amin:  :amin: Tabii ben ve benim gibi tüm hamilelere

yaa biraz midenizi bulandırmak gibi olacak da biraz önce tuvaletten geldim balgam gibi bir şey geldi. Doktorum son kontrolümde idrarda biraz iltahap var demişti. acaba iltahap mı yoksa bu nişan dedikleri şey mi? kafam karıştı.  :icon_scratch: Esradan sonra her an benimde sancım başlayacakmış gibi tedirgin oldum  :'(
25
Evet Esracım doğum yapmış.  :nazar:  :nazar: Allah analı babalı büyütsün.  :amin:  :amin:

Darısı artık bizlerin başına
26
Doğum / Ynt: Esracım doğuma girdi
17 Şubat , 2013, 19:20:36
Rabbim ailesi ile birlikte sağlıklı bir ömür nasip etsin. :amin:  :amin:  Elifcim Esra ile konuşursun hayırlı olsun dileklerimi kendisine iletirsin. Darısı hayırlısıyla bizlerin başına
27
Anammmmmmm liste başı olmuşum  :love9:  :love9:
28
Doğum / Ynt: Esracım doğuma girdi
17 Şubat , 2013, 14:18:59
Ayyyyy çok heyecanlı. Minik Zülal demek dünyaya geliyor. İnşallah rahat bir doğum geçirmiştir.
29
Canım içini ferah tut. Rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin.  :amin: İnşallah hamilesindir.
30
Ayyyyyyy Esracım Zülal geliyorum diyor.  :love9:  :love9: Doktorunu ara o sana daha ayrıntılı bir bilgi verir. Sancıların düzenliyse doğumun başladığına bir işaretmiş. Benimkiler düzensiz öylesine gelip gidiyor. Sümüksü akıntı da nişan dedikleri şey olabilir. Rabbim bir avazda bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin.  :amin:  :amin: ayrıca Esracım erken de değil. Miyadında olan bebeklerin yaklaşık % 80 37-40. haftalarında dünyaya geliyormuş.
Ayyyyy inşallah benim de normal doğum sancım gelir. suni sancının nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama niyeyse ondan çok tırsıyorum. :honk:  :honk:

Esracım bizi ara ara haberdar et.  :icon_thumright: