Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jbdun

76
önce sizlere yzıyım da biriknce zor oluyor, bizden haberleri daha sonra akşama inşallah ;)


Alıntı yapılan: g10ca - 02 Şubat , 2009, 13:06:47

Jbdun 1 haftan kaldı, iyi değerlendir bence, kızınla vakit geçir bol bol
biliyorum bazen çok şey oluyorlar, nasıl anlatsam  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
galiba anlamışsındır  :suclu:  :ehi:

pazar sabahı 5 te ağlayarak uyandı,  bu aralar sık sık gece ağlamaları var, sizde de oluyor mu    :dontknow:

evet canım çok iyi anladım ;)  gece ağlamaları 3-4gündür bizde de var ben de anlamadım, galiba bu da şu atak haftalarından olsa gerek :dontknow:
eylüş prenses de yatağında güzel güzel mışıl mışıl uyusun inşallah :amin: hayırlı olsun... daha sonraki yazında okudum da iyi uyuyormuş yatağında aferin kuzuya :aferin:
senin de iltihabın bitmiş, gözün aydın arkadaşım :opucuk:


sağol ayşegül, hoşgeldin ;) büyüme ağrılarını duymuştum ama hangi dönemde olduğunu bilmiyorum :dontknow: sen araştırıp aydınlatmışın bizi arkadaşım, teşekkürler ;) tahlilleriniz de temiz çıkmış , hayırlı olsun. Gözde ve zehrayı ben de merak ediyorum ama maalesef hiç haberim yok...

gülaycım tekrar iyi çalışmalar canım ;)

zehracım hoşgeldiiinnnnn :flowers: şükür haber aldık senden, senin, ravzanın ve mirzanın iyi olmanza çok sevindim, bir daha bu kadar ara verme lütfen ;)

aslıcım hoşgeldin ve geçmiş olsun canım, daha iyi olmana sevindim ;) ece denize de bayıldımya, nasıl da biliyomuş gıcığı cıcığı :ehi: :nazar:
77
betüş çok sevindim, Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah :amin:
78
Alıntı yapılan: turku_tiryaki - 29 Ocak , 2009, 10:01:55
Nice yaşlara güzel prensesin güzel annesi..      :love7: :flowers:

teşekkür ederim ;)
79
Yemek Muhabbeti / Ynt: bugün ne pişireceksiniz?
02 Şubat , 2009, 09:35:12
fırında mantarlı patatesli tavuk
pilav
zeytinyağlı havuçlu pırasa
salata - yoğurt
80
günaydın arkadaşlarrrrr :flowers:
geçen hafta gezme yönünden yoğun olduğum üçüüüünnn :tongue3: sık giremedim ;) 1hafta tatilim geride kaldı ve son haftaya girdik, stres yaptım valla :k06: evde durmak çok güzell :love9: evim evim güzel evimmmm :k06:

aslıcım aynen dediğin gibi ben de aydında bolbol geziyorum, ben gezemesem bana çağırıyorum arkadaşları :k06: istanbula gidememenin (bu kelime doğru oldu mu ya :icon_scratch: :ehi:) acısını çıkarıyorum :basardim: tebrik için de teşekkürler canım. İsim olayında ecrin de aynı, gerçi büyükler bile bazen söylemekte zorlanıyor ecrin i. Ecrin de kendisine ecim diyo :ehi:  defne portakalı çok seviyo galiba baksana babasına ne demiş :k06: :nazar: defneciğimi öp yerime canım :-*

gonca geçmiş olsun canım, umarım şimdi daha iyisindir :amin:
mandaliğna aldın mı annesi eylüşüme, bak çok seviyomuş :k06: :nazar:
bu sabah da ecrini babaanneye bırakıp temizlik yapıyım dediydim ama kıyamadım, evde durmak istiyo benimle :love9: artık ben  yaparım o dağıtır :k06:

eminecim maaşallah ceyline :nazar: :nazar: akıllı , uslu , kibar kuzum :nazar:
ecrin de ceylin gibi altını çıkarıp çıplak taşa oturuyo, deli ediyo beni :cildir:
ayrıca bilgilendirme için de tşkler ;)  ve ben de sana teşekkür ederim bu güzel forumu açıp, bize böyle kaliteli bir sohbet ortamı sağladığın için :flowers: sizlerle paylaşımda bulunmak çok güzel, hepinizi seviyorum ve deeee :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

anita hoşgeldin, ecrin de aynen bu aralar hep kendim yapıcam diyo :honk:

bu arada öküzümüz gitti , ök kaldı  :toothy10: :toothy10: nadir de olsa ök diyo ama bu gidişle onu da unutucaz umutluyum :k06:
dün akşam ecrin buzdolabını açıp bi güzel sütü dikmiş tepesine akşam da uyurken biraz öksürdü ama allahtan fazla sürmedi, hasta olmadık :amin: dün gündüz uyumadı ecrin hep dışarda parkta orda burda olduğumuzdan artık 6buçuktu uyudu :k06: sabah da 7buçuktu kalktı :nazar: şimdi de oynuyo oyuncaklarıyla. Daha sonra uğrarım arkadaşlar, bugün evdeyim galiba çünkü yağmur var dışarda ;)
81
selincim teşekkür ederim canım ;) :-*
82
selincim biraz geç olacak ama geçmiş doğumgünün kutlu olsun :flowers:
83
hay allah yaaa, okadar yazmıştım yanlış bi yere basınca gitti hepsi :cildir:

neyse ...
dün giremedim foruma çünkü hem gündüz hem de akşam misafirim vardı. Bayaa bi yoruldum, gelenlerin de hep ecrin kadar çocukları vardı, allahtan akşam ecrini uyuttum da rahattım  :k06: bugün evdeyiz bişey çıkmazsa, yarın sabaha eski okulumdan arkadaşlarla kahvaltıya gidicez ve öğleden sonra da bi arkadaşa otrmaya gidicem (tabi bunlar olurken ecrincim hep babaannesinde olacak :suclu:)
burda öyle bi yağmur var ki, duracağa da benzemiyor :nazar: bizim ev en üst katta ve çatı yok (aydında çoğu evde yok, ben ilk geldiğimde bu evlerin çatıları nerde demiştim eşime :ehi:) yağmur sesi o kadar harika geliyo ki yukardan :nazar: kahvemi de yaptım, tam keyifteyim anlıycağınız :k06:

goncacım maaşallah eylüşe, kocaman kız olmuş :nazar: :nazar: yeni evi hayırlı olsun, güle güle otursun :k06: :k06:

gülay çok güldüm ekmek olayına yaa :ehi: demek kendi yedi caner bey :k06:
kızkardeşim adına tşk ederim :-* demek caner hala konuşmuyor, demekki ilerde çok konuşucak , şimdi biraz susayım diyor :k06: zamanı geldiğinde o da konuşacaktır canım merak etme ;)
ben de ailemin yanındayken hiç anlamıyorum, o kadar rahat oluyorum ki, ekmek elden so gölden :k06: ecrine bakıyolar falan... Neyse artık mayısa kadar bekliycez :)
puzzle hikayeniz de çok hoş :nazar: "emm" diyo demek, ne tatlı oluyodur  :nazar:
84
bence test için 10gün bekle derim, 10günden önce yanıltıcı olabilir...
85
sağol goncacım, nayata iletirim, darısı da senin kardeşinin başına inşallah :amin: eylüşüme de geçmiş olsun, inşallah fazla ilerlemeden atlatır :amin:
o bağırma meselesini maalesef ki ben de yapıyorum, okuldan kalma mıdır nedir anlamadım ki :honk: okulda çocuklara bağırmaya alıştım burda da mı devam ediyor ? olabilir mi? :dontknow:
araştırmanı merakla bekliycem canım ;)

ranacım "yuh yani"nin kısası bizde var ve değişik versiyonları :toothy10: :ehi: ne mi onlar "çüş", "ohaaa", "yuhh" :k06: :ehi: :toothy10: hay allahım napcam ben bu kızı bilmem, hem kızıyorum hem gülüyorum (gülme işlemini o görmeden yapıyorum tabi :k06:)
haaa unutmadan ; babamız 2-3gündür bi daha "öküz" duyarsam ağzından acı biber sürcem diyodu, bugün dikkat ettim de "ök" diyip sıusuyo cadım, aklına gelio galiba acı :toothy10: :toothy10: "ök" "ök" diyo sonra da gülüyo :D
86
haşlama et + kırmızı biber kavurması + şehriye çorbası
88
hayırlısı artık , dediğin gibi kaptırmamak lazım... Hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun :amin:
evet kızım ecrin, tşk ederim, uyanınca öperim seve seve :)
90
Alıntı yapılan: carpe dıem - 22 Ocak , 2009, 12:59:52
DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN JBDUNCUM ESIN VE ECRININLE NICE GUZEL YASGUNLERI GECIRMENI DILERIM  :flowers: :opucuk:

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve tabi sayfa açtığın için :flowers: