Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jbdun

31
şarjım bitio daha sonra deniycem kızlar ;)
32
ve gelelim bizden haberler;
18eylül saat 09:10da 3700gr 50cm olarak  :nazar: eren bebeğimiz dünyaya geldi tabi o zaman ismine karar verememiştik daha :D nüfusa gideceği gün belli oldu, 5gün sonra :k06: cumartesi öğlen çıktık hastaneden. Allaha şükür sezeryan aynı ecrindeki gibi problemsiz ve sonrası da çok rahat geçti :amin: 3.günü erende sarılık çıktı, şimdi de hafif var, yarın tekrar kontrole gidicez. Onun dışında emiyor, bi sıkıntımız yok :nazar: inşallah 3-4 aylarda da sünnetini yaptıracağız, onu da konuştuk doktorumuzla ;)

ecrin hanım perşembe günü okula başladı, okulda bir melek ama eve gelince tam bi cadı :cildir: tam sopalık oluyo :caca: kardeşten dolayı galiba yani başka bi anlam veremiyorum, ne söz dinlio ne yapmadan anlıo, gözümüzün içine baka baka sütü ya da ne varsa halıya döküyo bi güzel, kalemlerle koltukları halıları duvarları taşları yazıo bi güzel , yapma dediğinde yapıcam bana ne dio :caca: kızım neden böyle yapıyosun diye sorduumuzda da ama ben sizi çok seviyorum ondan yapıyorum dio :cildir:  allahtan kardeşine karşı kötü bi tutumu yok, bize karşı sadece :honk: inşallah zamanla düzelir diye ümit ediyorum :amin:

bizden haberler şimdilik bu kadar, resim ekliyim bikaç tane :opucuk:
33
hepinize günaydın, iyi pazarlar ve geçmiş bayramınız kutlu olsun :-*

asliocum ;) eminecim ve goncacım (her ne kadar konuşamamış olsak da) öncelikle aradığınız için çok teşekkür ederim ve zaman_siz, ...ayşe..., anita, gülay, şeyda, gözde ve aslı sizlere de tebrikler için teşekkür ederim :-*

anitacım 2li testin sonucunun iyi olmasına çok sevindim canım ve kayranın da geçmiş doğumgünü kutlu olsun :flowers:
gülaycım trye dönüşe karar vermişsiniz , hakkınızda hayırlısı olsun
goncacım boncuk eylüşümün geçmiş doğumgünü kutlu olsun :flowers: 1 yaş daha büyüdü güzeller güzeli :nazar: ve tabi bundan sonra benim oğluşla aynı gün olacak doğumgünleri :) fotoları merakla bekliyorum ;) sana da geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine :icon_thumright: marmariste misiniz hala? aydından geçerken arasan keşke, görüşürdük :love3:
şeydacım evet eşim de anlattı baya bi güldük :laughing7: o arada erenin fotolarını kardeşime ve kuzenime gönderiyodu da benim msnden girmiş ;) deren-alara kardeşliği nasıl gidiyor? sen alışabildin mi tek başına bakmaya?
34
kızlar yazılanları okuyamadım çok heyecanlıyım, malum yarıın sabah sezeryana gidiyorum (bu arada hala oğluşun ismi belli değil :k06:), bugün tahlilleri yaptırdık ve yatışım oldu izinli çıktım.
Ecrini okula kaydettirmeye gidiyorum birazdan, 2sokak aşağıda ;) bu arada ecrin de ateşlendi hala var 37,5dan aşağı düşmüyo, grip olduk, inşallah yarına daha ii olur yavrum, kardeşinin geleceği günleri sayıyo son 1haftadır.
ecrine de kardeşinden hediye masa sandalye aldık winx'li :D 4gözle onu beklio bizimkisi, bizim dolabın üstünde kutu :laughing7: herkese söylüyo kardeşim bana masa sandalye getirecek diye.

neyse hakkınızı helal edin arkadaşlar, şimdiden hepinize hayırlı bayramlar, dualarınızı eksik etmeyin. hepinizi çok seviyorum :love9: :love3: :-*
35
ceylinciğimin 3.doğumgünü ve emine arkadaşımın da 3.annelik yılı kutlu olsun :opucuk: Seneye hayırlısıyla ailenize katılacak olacak miray bebek ve babanızla daha nice mutlu seneler diliyoruz :occasion16: :wav:
 
36
aslıcım sağol canım dediğin gibi boyun da önemi büyük :laughing7:  bu arada evet çok heyecanlıyım, çünkü ne olacağını biliyorum, ecrinde kontrole gitmiştim de apar topar sezeryana almışlardı, o zaman nasıl olduğunu bilmiyodum ya :honk: neyse hayırlısıyla atlatırım inşallah
ecrinin huyu acaip değişti, inanılıcak gibi değil az önce de kardeşinin önlüğünü takmış çoraplarını yarım giyinmiş geldi, önlüğü çekiştirirken söktü :cildir: of deli olucam valla, artık hiçbişey demiyorum, diyemiyorum çünkü kendime stres yapıyorum :sad1:

şu sel çok kötü oldu ya, allah yardım etsin, sabahtan beri tvler onları gösteriyo, hele şu yağmalayanlar yok mu, allah onları bildiği gibi yapsın :caca: kameraya baka baka alıyolar, hele densizin biri kameraya konuştu elinde çaldığı şeyle :cussing: :violent1:
37
Alıntı yapılan: cocuksa - 09 Eylül , 2009, 14:44:20
selam kızlar.pek giremiyorum ben.jbdun sana birşey sorucam.senin normal doğum tarihin kaçıydıda doktor 18 inde alıcak.benim normal doğum olsa 30 uydu. benimde 17 sinde alıcak

canım benim 27siydi.
38
eminecim çok geçmiş olsun canım ya, nasıl bi kaza olmuş öyle, inşallah geçer de bi hasar bırakmaz :amin: ceylin de nasıl denk getirmiş öyle...
anita sana da 2li test sonucunda temiz sonuçlar diliyorum
şeydacım annem de sana selam söylüyo, sizi de allah kavuştursun :-* ne güzel anlatmışsın valla 2 kuzuyla yaptıklarını, tebrik ediyorum seni, sen bu işin üstesinden gelicen belli :k06: darısı benim başıma :amin:

biz de dün okulumuza gittik kayıt durumunu sormaya, yarı yarıya dolmuş, müdüre hanım inşallah alıcaz ecrini diyor, bakalım inşallah :amin:
39
güzel sözlerin için tşk ederim eminecim :-* benim göbek var da pek çıkmamış galiba :k06: 8kg falan aldım bu sefer, hatta geçen ay 2kg vermiştim almışımdır herhalde yine, ecrinden dolayı acaip strese giriyorum, ona laf anlatmak daha doğrusu anlatamamak beni deli ediyor :cildir:
okul da inşallah dediğin gibi olur canım :amin:
annemler de ereni beğeniyolar, bakalım daha bu isim listesini eşime vermedim o ne diycek :)
ben de sizi öpüyorum ;)
40
kuzenimler gümüldüre tatile gelmişlerdi, onları ziyarete gittik 2-3hafta önceydi, arkadaki annem :love9: benim hanımağa uyandı, karnını doyurayım, daha sonra görüşürüz :-*

41
neyse, bu arada ecrini 2sokak altımızdaki kreşe yazdırdım ama henüz kabul ediliip edilmeyeceği belli değil çünkü 36aylıktan itibaren alıyolar milli eğitime bağlı. ecrin de malum kasım doğumlu olduğu için kasımda 36 ayını dolduracak. Okulun müdüre hanımı tanıdık 20kişilik kontenjanları varmış, eğer dolmazsa alacak ecrini de. İnşallah olur çünkü okula gitmeye çok hevesli, hemen hemen her hafta uğruyoruz okuluna :k06:

kardeşten dolayı galiba o kadar değişti ki anlatılacak gibi değil, yaşamak lazım :toothy10: anneme diyodum telefonda deli ediyo beni, laftan anlamıyo diye, bana sabırsızsın sen çok abartıyosun diyodu ama buraya gelip de görünce, kızım aklım burada kalıp dönücem diyo, hem bebek hem de ecrinle napıcaksın, bu çok fena bişey olmuş ;D
son 2 haftadır falan bebek gibi konuşmaya başladı, anne ten napıyotun gibi... kardeşim de böyle konuşcak falan diyo.
aslında hergün kardeşiyle konuşuyo, onu çok sevdiğini söylüyo ama dünyaya gelince ne yönde değişecek bilmyorum, inşallah olumlu yönde olur :amin:

annem sağolsun temmuzun 20sinde geldi ekim sonu gibi dönecek, o olmasaydı ne yapardım bilmiyorum :love9: Allah razı olsun annelerden...

cumartesi günü temizlik şirketinden gelecekler 4-5 kişi, ev güzelce bi temizlenecek :occasion14: hastane çantaları hazır, odamız hazır, gün bekliyoruz anlıycağınız :amin:
42
of geldim  :k06: ecrin hanımı uyuttuktan sonra kitaplığa bi daldık annemle 1,5saattir orayı temizlemekle meşguldük, sağolsun ecrin de hala uyuyo, zaten o uyanıkken hayatta yapamazdık orayı :basardim: neyse işimiz bitti ve bizden haberler ;)

doktorumuz 18eylüle sez tarihi verdi. 17sinde gidip tahlilleri yaptırıcam yatış olucak akşama izinli çıkıp 18i sabahı hayırlısıyla oğluşumu kucağıma alıcam :amin: bu arada hala isim belli değil :-\ ilk önce ben oytun ismini bulmuştum kutsal anlamına geliyomuş. Ama eşim askerde oyarım seni gibi dalga geçerler olmaz deyince aklıma yattı, hatta okulda bile dalga geçerlerdi. Kendimi o isme kaptırdığım için şimdi hiçbi isim onun kadar içime sinmiyo maalesef :sad1: ecrini ne güzel hemen bulmuştum ve çok hoşuma gitmişti. Bulduğum olası isimler bunlar ama dediğim gibi aklıma tam anlamıyla yatan yok. Sizden de önerilerinizi bekliyorum ;)

Akın
Eren=evliya,aziz
Erin=erginliğe erişmiş
Batu = üstün gelen, galip
Dirim=yaşama gücü
Elhan=nağmeler,ezgiler
Ener=en yiğit, en kahraman
43
ecrini uyutuyum sonra bizden haberler :hello: