28 Mart , 2024, 14:10:18

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jbdun

122
iyi akşamlar kızlar,
goncacım hiç zahmet etme canım arkadaşım, yemiş kadar oldum :opucuk: vicks işe yaradı demek, inşallah bugün daha iyi olmuştur eylüşüm :amin:
ranacım ercanın 2.yaşgünü kutlu olsun :-*
123
emine ve gonca  :opucuk:
demek geçmedi eylüşümün öksürüğü :sad1: ıhlamur nasıl içiyo mu? pastayı size de yaparım demişsin yaaaaa, hani desem 26eylül-5ekim tarihleri arasında istanbulda olacağızzzz, yapar mısın acabaaa :k06: çünkü ecrinin doğumgününde annemlerin gelmesi zor :sad1:
124
günaydın
en nihayet yazmaya başladım, inşallah da bitiririm hayırlısıyla :k06:
anaannemi merak eden arkadaşlara çok tşk ediyorum ilgileri için :-* anaaneme anfizem teşhisi kondu, nefes darlığından dolayı oksijen tüpü olacak evde, tüpten hava alıp öyle çıkacak. Şu an hala hastanede inşallah salı-çarşamba çıkacak :amin: dr allah ne kadar ömür verdiyse onu yaşar demiş... :amin:

öncelikle ceylin, berat, eylül ve nehir kuzularının 2.yaşgünlerini kutluyorum ve güzel annelerine de 2.annelik yılınız hayırlı olsun diyorummmmm :hello2:

bu pasta kuzularaaaa :opucuk:


ve bu çiçek de güzel annelere :opucuk:



eminecim doğumgünü fotolarınız çok güzel, allah saadetinizi bozmasın :amin: ceylinim de çok büyümüş maaşallah :nazar: ölçülerine de maaşallah,aşınız hayırlı olsun... verdiğini yedikten sonra önemli değil kilosu, hareketliler maaşallah. saça yapıştırılan sakız konusunda drunuz haklı benceeee :k06: en iyisi kesmek :laughing7:
goncacım maaşallah eylüşüme, nasıl da büyümüşşş :nazar: 2ay içinde acaip farketmiş kuzum :nazar: elbisesine de bayıldımmm  :icon_thumright:kreş konusunda da hayırlısı olsun canım, inşallah en münasip zamanda tekrar başlar eylüşüm :amin: yani sen de az hamarat değilmişsin ha arkadaşım :-ooo valla çok güzel olmuş pastası eylüşümün, ellerine sağlık canım :flowers: eylüşüm nasıl oldu, çok geçmiş olsun tekrardan :opucuk: 2yıl önceki halinle hiç alakan yok arkadaşım, o kadar zayıfsın ki şu ann :nazar:  o zaman da hamiş hamiş çok güzelsin :nazar: :opucuk:
şeydacım valla iyice alışmışsındır tabi ki 2ay olmuştur dimi? ooo baksana iş görüşmeleri falan, niyeti biraz bozmuşa benziyosun ;) ama ne biliyim, vatandaşlık hakları,  temizlik , insan hayatını önemseme gibi daha biçok şeyi düşündüğümde, trye dönmemenizin daha iyi olacağını düşünüyorum, ama tabi b, de buradaki akrabalar var... Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun diyelim canım :amin:
karini iyi unutmamışsın, ecrinin diş buğdayında görmüştün dimi? hem melis alaraya hem de sana çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda atlatırsınız :amin:
gülaycım selam canım hoşgeldin :-*
gözdecim senden ve hiradan uzun uzun detaylar beklioruzzzz ;)
şerifecim iş konusunda üzüldüm canım ama hayırlısı olsun :amin: komşunuzun da allah yardımcısı olsun :amin:
125
Hemşeriler :) / Ynt: 4. İSTANBUL BULUŞMASI
21 Eylül , 2008, 07:49:29
126
Hemşeriler :) / Ynt: 4. İSTANBUL BULUŞMASI
20 Eylül , 2008, 12:58:49
Alıntı yapılan: jbdun - 20 Eylül , 2008, 10:10:41
KIZLARRRR 26EYLÜL - 5EKİM ARASINDA İSTANBULDAYIZ  :occasion14: :hello2:
ÇOK ANİ OLDU
HADİ NE ZAMAN BULUŞUYORUZZZZZZ :k06:  :director:


:director: :director:
127
Hemşeriler :) / Ynt: 4. İSTANBUL BULUŞMASI
20 Eylül , 2008, 10:10:41
KIZLARRRR 26EYLÜL - 5EKİM ARASINDA İSTANBULDAYIZ  :occasion14: :hello2:
ÇOK ANİ OLDU
HADİ NE ZAMAN BULUŞUYORUZZZZZZ :k06:  :director:
128
iyi akşamlar kızlar,
yazılanları tam okuyamamakla birlikte, anaannem için geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara çok tşk ederim. Allaha şükür hastaneye yattığından beri iyi anaannem, ciğerindeki sular çekilmiş, ondan nefes alıp vermesi de düzeldi. Muhtemelen ptesi veya salı çıkacak. Şimdilik gitmekten vazgeçtim. Telefonda konuştum anaannemle, önceden konuşamıyordu bile :-[ ama konuşunca çok mutlu oldum, inşallah daha da iyi olur da ecrinin doğumgününe gelir  :amin: :amin:

hepinizi :-*
129
leman
130
Bilmece / Bulmaca / Ynt: SON HARFINDEN UNLU BUL!!!
12 Eylül , 2008, 17:21:42
kutsi
131
türkçede nasıl bulcam şimdi ben "st" ile başlayan kelime :k06:

ingilizce olur muuu

street :tongue3:
132
Bilmece / Bulmaca / Ynt: BİR HARF DEĞİŞTİR!
12 Eylül , 2008, 17:19:31
dakik
133
teoman
135
öğrencim

tayfun