Bebegimonline - Anne ve Bebekleri

YEMEK BÖLÜMÜ => Tatlılar => Hamur Tatlıları => Konuyu başlatan: hüzünden_gelme - 25 Temmuz , 2011, 20:28:07

Başlık: Fincanda tavuk göğsü tarifi(resimli anlatım)
Gönderen: hüzünden_gelme - 25 Temmuz , 2011, 20:28:07
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu6.jpg)

Malzemeler
Bir kg sut
Bir su bardagi un 200gr
Bir su bardagi seker 200 gr
125 gr margarin yada tereyagi
Damla sakizi
Vanilya bir paket
yeterince hindistan cevizi,muz

Hazirlanisı
Tencerede yag eritilir un ilave edilir hafifce kokusu gidene kadar kavrulur.
Kavrulan unun uzerine seker,sut eklenir koyulasincaya kadar karistirilarak pisirilir.
Muhallebi  rondoya konur icine bir kasik yag,vanilya eklenir sogutana kadar  karistirilir.Fincanlarin ici su ile islatilir az muhallebi dokulur  uzerine iri dogranmis muz eklenir ve muhallebi ile doldurulur.
Buz dolabinda soguyan tatlilar servis tabagina ters cevrilir hindistan cevizi ile suslenir.

(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu3.jpg)

(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu2.jpg)


(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu4.jpg)


(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu5.jpg)

Alıntı
Başlık: Ynt: Fincanda tavuk göğsü tarifi(resimli anlatım)
Gönderen: Balböceği - 12 Ekim , 2012, 13:23:33
 :-\
Başlık: Ynt: Fincanda tavuk göğsü tarifi(resimli anlatım)
Gönderen: bnsroni - 12 Ekim , 2012, 13:25:20
 :ehi:
Başlık: Ynt: Fincanda tavuk göğsü tarifi(resimli anlatım)
Gönderen: asya81 - 12 Ekim , 2012, 13:30:43
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 12 Ekim , 2012, 13:23:33
:-\
NOLDU BACIM :ehi:
Başlık: Ynt: Fincanda tavuk göğsü tarifi(resimli anlatım)
Gönderen: Balböceği - 19 Kasım , 2012, 22:13:33
Bilemem acaba niye öyle yaptım  :toothy10: :ehi:
Başlık: Ynt: Fincanda tavuk göğsü tarifi(resimli anlatım)
Gönderen: iklima - 19 Kasım , 2012, 22:16:56
Ayy gece gece canım çekti valla :hungry: