(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu6.jpg)
Malzemeler
Bir kg sut
Bir su bardagi un 200gr
Bir su bardagi seker 200 gr
125 gr margarin yada tereyagi
Damla sakizi
Vanilya bir paket
yeterince hindistan cevizi,muz
Hazirlanisı
Tencerede yag eritilir un ilave edilir hafifce kokusu gidene kadar kavrulur.
Kavrulan unun uzerine seker,sut eklenir koyulasincaya kadar karistirilarak pisirilir.
Muhallebi rondoya konur icine bir kasik yag,vanilya eklenir sogutana kadar karistirilir.Fincanlarin ici su ile islatilir az muhallebi dokulur uzerine iri dogranmis muz eklenir ve muhallebi ile doldurulur.
Buz dolabinda soguyan tatlilar servis tabagina ters cevrilir hindistan cevizi ile suslenir.
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu3.jpg)
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu2.jpg)
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu4.jpg)
(http://filizinmutfagi.files.wordpress.com/2009/12/tavukgogusu5.jpg)
Alıntı
:-\
:ehi:
Bilemem acaba niye öyle yaptım :toothy10: :ehi:
Ayy gece gece canım çekti valla :hungry: