27 Nisan , 2024, 19:24:09

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - yeşilim

31
 :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
32
 :wave:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
33
 :binkybaby:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
34
 :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
35
resimleriniz çok güzel çıkmış, öp oğluşunu benim için  :-*
36
buluştunuz mu, ne güzel  :occasion5:
37
2 yaş inat dönemine yaklaştık sanırım, herşeye ıııı, çıldıracağım :honk:

hadi yatalım; ıııı,

altını değiştirelim; ıııı,

ııııııı  :-ooo
38
Asrın diye bir şarkıcı vardı bir zamanlar, onu tanıyorum  :ehi:
39
Hemşeriler :) / Ynt: İzmirli'ler Buraya !
20 Temmuz , 2007, 09:17:18
izmir yanıyor, 40 derece  :sunny: :tongue3: :honk:
40
 8) :sunny: tatil istiyorum, yorulduuummmmm  :honk:
41
Bilmece / Bulmaca / Ynt: BİR HARF DEĞİŞTİR!
19 Temmuz , 2007, 09:56:26
kıkır  ;D
42
Hemşeriler :) / Ynt: İzmirli'ler Buraya !
18 Temmuz , 2007, 11:42:35
kızlar havalar biraz serinleyince eylül gibi buluşsak mı acaba, ne dersiniz??????
43
kızlar sayfamızda büyük ihmal görüyorum  ;D....hadi anlatın bebişlerinizi  :love7:
44
Hemşeriler :) / Ynt: İzmirli'ler Buraya !
17 Temmuz , 2007, 18:03:44
izmirlilerin hepsi tatilde herhalde  :hieyt:
45
Zeytinyağlılar / Ynt: Zeytinyağlılar...
17 Temmuz , 2007, 17:59:22
Alıntı yapılan: REMZİYE (razi) - 23 Haziran , 2007, 21:40:55
sirke yerine başka bişi konulamaz mı?  :sad1: ben sirke hiç sevmem de  :igrenc:
bide patlıcanlar nasıl doğranıyo onu tm anlayamadım  ::)
Alıntı yapılan: yeşilim - 11 Mayıs , 2007, 16:26:58
"Patlıcan Paça":

4 topan patlıcan, 5 domates, 1 diş sarımsak, 1 çay kaşığı sirke, zeytinyağı, tuz.

Patlıcanlar çizgili olarak soyulduktan sonra elma dilimi şeklinde büyük büyük doğranır ve tuzlu suya atılır. Domatesler tenceye rendelenir, içine zeytinyağı, iri iri doğranmış sarımsaklar, sirke ve tuz atılır. Biraz ateşte tutulduktan sonra içine doğanmış olan patlıcanlar atılır.



istersen sirke koyma ama yemeğin içinde tadını hissetmiyorsun bile, güzel oluyor yani, yine de sen bilirsin...

Afiyet olsun...