Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - aşkitoom

61
kızlar biliyorsunuz ben kürtaj oldum martın 20sinde.en az bir ay korunmam lazımdı ve eşim korunuyordu.ama dün gece eşim korunacağında dışa boşalırken bi kısmı içime gitti farkettim,hemen ayağa kalktım ama bilmiyom ne kadar faydası olur.hamile kalırsam ne yapacam ben,tekrar boş gebelik tekrarlanır mı?bide hamile kalırsam son adet tarihin ne diye sorarsa doktorum ne diyecem,daha adet olmadım ki kürtajdan sonra.
62
kızlar dün gittim,1 kese kendiliğinden kaybolmuş,2 kese duruyodu ama görünmediler.bugün kürtaj olacam,iyi dileklerinizi bekliyorum :crybaby2:
63
kızlar benim durumu biliyorsunuz,haftaya salı kontrolüm vAr.dua edin meleklerim gitmesin benden,bugün karnımda 2-3 sefer seğirme oldu.bazen oluyor zaten ama bugün de olunca daha çok sevindim.inşallah haftaya bebişlerim/bebişim görünür :amin:
64
kızlar ben adetim 1 gün geçtiğinde değerim 234 çıkmıştı,ertesi gün hastaneye gittim 264 olmuştu.sonra 2-3 gün sonra gel demişti gitti.,kan tahlili verdim şubatın14ünde değerim o zamanda 1240 olmuştu.sizce ikiz gebelik mi?şimdi tekrar kan tahlili yaptırmadım,pazartesi kontrolüm var.
65
kızlar ben baştan anltayım,ben adetim 1 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırmıştım sağlık ocağında,234 çıkmıştı.doktor hamilesin dedi,ertesi gün hastaneye gittim değerim 264 çıktı.doktor 2-3 gün sonra gel değerine bakalım dedi,baktık 1240 olmuştu.doktor değere yükselmeyecek sanmıştı,dedi yükseldi senin geç döllenme olmuş dedi.gecen hafta 5 haftalıktı kese göründü,haftaya gel bebeğe bakalım dedi,dün gittim.kese güzel gelişmiş ama daha bebek görünmedi,hem karından hem vajinadan görünmedi daha.doktor normal dedi,senin geç döllenme olmuştu dedi,haftaya gel tekrar bakalım dedi.ama korkuyorumda.haaa bide dediki,2.bi kese mi oluşuyor ne dedi,var mı ailenizde ikiz dedi.bende görümcemin vardı,eşya kaldırmıştı düştü dedim,bide eşimin halasının çocuklAarı var dedim.bişey demedi.var mı yardımcı olacak?
66
arkadaşlar ben 5+4 günlük hamileyim,ama korkuyorum kaybedecem diye.ilk çocuğum daha küçük 11 aylık.emekliyor,yürüse fazla yükü olmayacak ama emeklediği için sürekli ben kaldırıyorum kucağımda.şimdi banyo yaptırdım onu,eğilince 10 dk falan belim ağrıdı hemen,gerektiği kadar dikkat ediyorum ama yinede korkyyorum bişey olur mu.
67
arkadaşlar bebeğime hangi mamayı önerirsiniz.aptamilde kilo almıyor,kilosu az.sma diye mama varmış nasıl,hangisi kilo aldıranı,bilen varsa yazsın lütfen
68
arkadaşlar bebeğim 25 mart 2011de dünyaya gelmişti,yani 6. ayı bitti.fakat kilosu az,kilo almıyor.herşeyden yiyor,sofra gördüğünde durmuyor,yiyecem diye.yediriyorum ama gelişimi az.devam sütü olarak aptamil veriyorum. 1 hafta önce 68 cm, 6500 gram geldi.ne yapabilrim.yardımcı olun lütfen
69
Sizin Seçtikleriniz / Desteklerinizi Bekliyorum ...
11 Haziran , 2011, 18:09:06
arkadaşlar acil destek lütfen. http://apps.facebook.com/mutlupancolar/?detail=111560 lütfen destek zeynep parlamaza.
70
arkadaşlar biliyorsunuz bebeğim kiloyu az alıyordu ya,bugün kontrole gittik.herşey çok iyiydi,11 gündür mama kullanıyoruz,11gün önce 3590 52 cmdi.bugün 4150 kilo,54 cm geldi.sadece emzirdiğimde 3 hafta öncede 52 cmdi,11 gün öncede 52cmdi.meğersem sütüm yaramamış.11 günde 2 cm uzamış ve 560 gram almış,iyi mi arkadaşlar.evet yine az ama kilosu düşük doğmuştu.
71
arkadaşlar ben doğum yapalı 3 ay oldu,loğusalığım 15 gün sürdü.sonra kanamam bitti.nisanın 25indede adet oldum,7 gün sürdü.bu ayın 25inde olmam gerekiyordu,fakat 6 gün geçti korkuyorum.eşim korunuyor(prezervatifle),ama yinede endişeleniyorum.acaba kaydımıydı veya yırtıldı mı falan diye.önce hamile olmak için ne yapacağımızı bilmezdik,şimdide korkuyoz:)yardım edin yaaa...
72
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / pirinç unu
31 Mayıs , 2011, 18:49:23
arkadaşlar pirinç unuda bebeklere yediriliyormuş,nasıl oluyor vekaçıncı aydan itibaren verilir.benim bebeğim3 ayınbdan gün alıyor.devam sütüyle mi yapılıyor.tarifi nasıl,yoksa 4.aya girsin mi.
73
arkadaşlar bebeğim 2.ayını doldurdu 3. aydan gün alıyoruz.4-5 gün önce bebeğim 2 gün boyunca durmadan çığlık çığlığa ağladı.her saat emziriyordum fakat yavrucağım doymuyormuş aç kalmış.doktora götürdük çocuk doymamış dedi ve kilosuda biraz düşük dedi. doktor 1 kilo falan daha eksiği var dedi.sütüm var ama yağlı değil.doktor dediki bazı annelerin sütü yağlı olur çocuğa yarar,bazılarıda az yağlı olur kiloyu yavaş alır.ve benim sütümde süt rengi gibi değil,bulanık su gibi.doktor mama takviyesi verdi.aptamil conformil verdi,o bitti burdaki eczaneden bulamadık aptamil 1 aldık.mamayı çok güzel içiyor ama beni emmiyor.sağıp veriyorum,ondada göğsüm dayanmıyor.bebeğimin kilo alması lazımmış,ne yapabilirim.aptamil iyi mi,kilo aldırır mı.yoksa hangi devam sütü iyi  kilo aldırır.
74
Bebeğim Doğdu :) / bebişim geldi:)
11 Nisan , 2011, 00:00:57
arkadaşlar bebişim kucağımda, bugün 17 günlük olduk.fakat fırsat bulamadım haber etmek için, 25 martta dünyaya geldi kızım.
allaha şükür iyiyiz.
75
arkadaşlar ben 25 hafta 4 günlük hamileyim, vajina bölgemin içi ve kenarları çok kaşınıyor.herhalde enfeksiyon kaptım, salı günü kontrolüm var o zaman doktora söyleyeceğim.ama o zamana kadar kaşıntıdan nasıl duracam bilmiyorum, travazol diye krem var onun zararı var mı hamilelikte.
76
arkadaşlar ben yarın 22 haftalık hamile olacam.bugün bebeğimin hareketlerini hissedemedim,bu normal mi.bazen hissedip bazen hissetmemem normal mi.
77
arkadaşlar ben 21 hafta 6 günlük hamileyim,bişey sorcam yardımcı olursanız sevinirim.ben iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum,lavaboya gidiyorum peçeteye siliyorum.sümüksü bi akıntı oluyor bi yandanda ıslaklık oluyor.korkuyorum suyum falan geldi mi diye,kontrolüme daha 1 ay var.suyum geliyor olsa sancım olur mu,sancım falan yok.veyada bu normal mi...suyun gelmesinin belirtileri nelerdir...
78
Arkadaşlar ben 16 hafta 3 günlük hamileyim.bugün sabaha karşı çok midem ağrıdı.uyandım lavaboya girdim çıktım,midem ağrımaya başladı.ekmek bastırsın diye yedim ama fayda etmemişti,sonra uyudum.şimdi ağrı yok,neden ağrımış olabilir arkadaşlar...
79
arkadaşlar ben 15 hafta 5 günlük hamileyim,eşimin kan grubu 0 rh+,benimki a rh+ bebeğimizin kan grubu ne olur bu durumda...
80
arkadaşlar hamileliğimin 3. ayı bitti.4den gün alıyorum fakat hiç bebeğimin hareketlerini hissedemiyom.bazen seyrime oluyordu şimdi oda yok.normal mi acaba,ilk hamileliğim.yani 13. haftadayım....karnım belli oldu ama.bide şey soracam karnım ayakta falan iyi belli.fakat sırtüstü uzandığım zaman karnım düzleşiyor,yani uzandığımda karnım belli değil.ama ayağa kalktığım zaman çok belli,buda normal mi.sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim...