27 Nisan , 2024, 19:52:53

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Shine

1
Alıntı yapılan: gulokan27 - 16 Ocak , 2012, 12:11:16
ısılcım hosgeldın aramıza bende gul  :)
hoşbulduk çok memnun olduum :D
2
 :'( maalesef tek çizgi yine gecikme devam ederse tekrar deneyeceğim artık o da olmadı doktorun yolunu tutarım yapacak bişe yok :)
3
anladıım... şansıma mahremiyet bölgesinde yaşıyoruz en yakın eczaneye taksiyle gitmek zorundayım :laughing7: ama dayanamayacağım sanırım.. eşimi bekleyemicem ta akşama kadar...ben en iyisi gidip bi test hatta 2 3 tane alayım bulunsun :ehi: sonucu da büyük bir zevkle yazıcam hemen size... herkes dua etsiiiiiin :D
4
çook memnun oldum melek bende ışıl :)
5
teşekkür ederim :) geçen ayın 31i ovulasyon görünüyordu hani bi ihtimal diyerek geçen hafta pazar günü test yaptım bişey çıkmadı. Ama ben regl dönemini 3 gün önceden başlayarak rezil rüsvaa yaşayan biriyim. Bu yüzden çok şüphelendim ne bi ağrı ne bi hassasiyet ne fazla uyuma.. hiçbir şey yok. Şansımı denesem mi yine o tek çizgi çıkınca gıcık oluyorum ama  ;D
hoşbulduk :) adetlerim düzenli çok şükür tabi 1 yıldır hap kullanmanın etkisi de söz konusu ama genç kızlığımda da çok sorun yaşamadım bu konuda. bide doktorum regl dönemine yakın zamanlarda da vücutta b-hcg salgılandığını testin yanıltabileceğini söylemişti. böyle bir durumla karşılaşanınız var mı acaba ?
6
merhaba bayanlar; :D
Henüz bugün aranıza katıldım, hamilelikle ilgili bilgileri okurken "ben neden üye olmuyorum ki?" diye sorup kendimi bi anda burada buldum. Bir yıllık evliyim şimdiye kadar doktorun verdiği d.k. hapını kullanıyordum. 2 aydır bıraktım eşimin ortak kararıyla ve olsun dedik yaşımız gençken... Reglm 2 gün gecikti pek olanak vermiyorum ama yinede heyecan yapmadım değil... :-\ acaba test yapsam mı ki ama o da anca 10 gün sonra doğru sonuç veriyor sanırım.... :icon_scratch: