Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - °♥° b@ş@k°♥°

286
2009 MERHABA. ARKADAŞIM BENİM TEYZEM 20 GÜN KULLANDI GLUKOPAGE VE ŞİMDİ HAMİLE 3 AYLIK. BENDE KULLANIYORUM AMA NE OLUR BİLEMEM..ALLAH SABIR VERSİN HEPİMİZE
287
ARKADAŞLAR BUNUN EN DENEYİMLİSİ BENİM SANIRIM ARANIZDA. KLOMENDE KULLANDIM DOĞUM KONTROL HAPIDA. ŞİMDİ ŞEKER HAPI KULLANIYORUM. GLUCOPAGE. VE İŞİN İLGİNÇ TARAFI NE BİLİYOR MUSUNUZ.. BENİM HASTALIĞIMIN AYNISINDAN TEYZEMDEDE VARDI. HATTA ONUN Kİ BENDEN DAHA İLERİYDİ. BEN BURDAN ALMANYAYA GÖNDERDİM İLAÇI. VE O İLK AYINDA HAMİLE KALDI. ŞİMDİ 3 AYLIK GEBE. ALLAH İSTEDİMİYDİ HERŞEY OLUYO. ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN..
288
Alıntı yapılan: ∂üş ρєşιη∂є - 29 Mayıs , 2009, 11:35:26
ballımmmmm msn gel hayatımmmm basagımmmmmm :toothy10: :toothy10: :toothy10:

bana mı dedin anlamadım ki başka başak yok gerçii...  :D
289
tam bir bucuk senedir uğraşıyorum gebe kalmak için. her adet gördüğümde zırıl zırıl ağlıyorum. bu ay bekliyorum bakalım. 3 ay düzenli olarak ilaç kullandım. saçlarım dökülmemeye başladı, vücudumda ki kıl oranı azaldı. bi de hamile kalsam.. :crybaby2:
290
bende polikistik over hastasıyım ve glukophage kullandım 3 ay. ve onunla birlikte bi sürü ilaç kullandım. bakalım bu ay bekliyoruz..
291
MERHABA ARKADAŞLAR. BENDE PKO MALESEF. BEN TAM 1 SENEDİR UĞRAŞIYORUM BU İLLET HASTALIKLA. TEK İSTEDİĞİM ANNE OLMAK. İÇMEDİĞİM İLAÇ KALMADI. KLOMENLER GONOPHONELER FARLUTALLAR DELİK DEŞİK OLDU HER YERİM. TESTLER TESTLER.... RAHİM FİLMİ EN SANCILI OLANIYDI.. DERKEN BÜTÜN DEVLET HASTENELERİNDEN BIKIP ÖZEL HASTENEYE GİTTİM. MUAYENESİ 500 TL... BANA HİÇ BİLMEDİĞİM İLAÇLAR YAZDI. ADAM PROF OLMUŞ VE KESİN HAMİLE KALIRSIN DEDİ. ŞEKER İLAÇLARI FALANDA TABİ. MAYISTA BEKLİYORUZ. ALLAHTAN HAYIRLISI DİYORUM AMA OLMAZSA NE OLACAK ONUDA BİLMİYORUM.