Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Filiz

1
Yazdıklarınızı okudum aslında bu sayfaya daha fazla prim vermemek adına (bunun menfaat için olduğunu dünden beri anlamış durumdayım) yazmayacaktım ama yanlış anlayan arkadaşlar olmuş bizim emine ile aramızda dünkü olay hariç hiçbir şekilde bir problem olmadı. ama mubi nin yazdığı gibi araba olayından yediğimiz kazığıda hala unutmuş değiliz o ayrı bir konu..

Emine burası sanal ortam yazdıkların düşündüklerini aktarmıyor ilk başta yazdığın mesaj mubi yi ve o foruma girenleri suçluyor tepki alınca ikinci bir msg atıp yok ben şaka yapmıştım ikonlar falan deyip duruyorsun.. Bence sana ve diğer tepki veren arkadaşlara bu yakışmadı hamileliğimizin ilk aylarından itibaren bir paylaşım içerisindeydik bence sizde açtığımız foruma gelip "ooo ne güzel olmuş hayırlı olsun diyebilirdiniz" kendi adıma konuşayım ben aynı şeyi yapardım ve yaptım da..

Biliyorsun ki bu site bebek.com daki yavaşlama ve problemler nedeniyle paylaşımlarımızın sürmesi nedeniyle açıldı haa senin niyetin farklıysa onuda ben bilemiyeceğim.. Başka bir msg de yazmayacağım.. Kendinize iyi bakın!

2
Emine sen neden bebek.com da sayfa açılmasından bu kadar rahatsız oldun onu anlayamadım? Sonuçta diğer bebek siteleri gibi burasıda bir sohbet platformu isteyen istediği yere gider gitmez o kişilerin isteğine kalmış birşey..

Kaldı ki ben burası gibi 3 siteye daha giriyorum hepside bebek sitesi.. Senin buraya ikonları koymuş olman senin siten için yaptığın birşey kimseye lütfedip koymuyorsun..

Buraya ısınamayan eski bebek.com daki eylül-ekim-kasım anneleri ortamındaki sohbet ortamını burda bulmayanların talebi üzerine böyle bir sayfa açıldı yani sadece mubi nin kendi isteği ile açılmadı..

Yani lütfen bu tür alınganlıklar yapma.. Sen bebek.com dayken her sayfaya tek tek girip hepinizi bebeğimonline.com a bekliyoruz dediğinde kimse sana kalkıp sen ne yapıyorsun demedi karışmadı.

Benim senin bu yazına cevap yazmamamın sebebide mubi bu foruma girmiyor ve bu sözlerinin havada kalmaması nedeniyledir..

3
Selammmmmmmmm napıyorsunuz bakalımmmmmmmmmmmm ay varya ders çalışmam lazım ama çalışamıyorum üffffffffff hiç içimden gelmiyor kesin bütünlemeye kalıcam gerçi o Allah ın emride bari sınıfı geçeyim..

Meltem cim Emre de 3 gündür kahvaltı yemiyor o kadar özene bezene hazırlıyorum ama yemiyor bu aralar öksürüyor belki ondan iştahsızdır diye düşünüyorum Allah dan emiyorda aç kalmıyor yavrucuğum..


Şerife kahvaltıda haşlanmış patatesi ilk defa duyuyorum dr mu dedi neden ki?

Berilce cim evet eski günlerin hatırına oradada bir sayfamız var :))

Jbdun gözümü çarptı sen gene mi rapor aldın kız :))))
4
Günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız :)

Berilce geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zaman iyileşir eşin..

Zehra cım valla istanbul un posta kodunu verdim 34000 diye oturduğum yerin posta kodu 34045 miş :) gerçi birşey olmaz sonuçta istanbul a gelirse burayada gelir :)
Bu arada Ravza huysuzlaştı demek alışıcak annesi daha çok küçük zaten bir yerde okumuştum bebekler 8.aydan itibaren ailesi dışındakileri yabancılamaya başlayıp annesini hep yanında istermiş..

Şu atak sayfasına bi göz atayım bakim bizimkide kapıda herhalde..

Ben iki gün yokum anneme gideceğim öpüyorum hepinizi..


5
Emine maşallah ceyline :)) bu arada 140 ytl de iyi paraymış :) aşı dahil  mi? biz geçen gittik aşı değil 105 ytl ödedik.
6
Berilce  kg diyor ama değil canım 4200 :)
çok kullanışlı hayırlı olsun bu arada iyi fiyatmış ben 100 müydü 120 miydi neydi aldım hatırlamıyorum :honk:
7
iltifat eden teyzelerimize çokkkk teşekkür ederiz

Emine cim evet canım Emre de suyu çok seviyor ay beni gene sınav stresi bastıııııııı artık akşamları çalıştığımla idare edeceğim..

Bizde dr gidiyoruz son aşımızı olcazz inşallah ağlamaz kuzucummmmmm.....
8
Bakın size  ne göstereceğim eşim emre suyu seviyor diye çocuğa yapmadığını bırakmıyor :)))))

[eklenti yönetici tarafından silindi]
9
Berilce biz kraft ın baston pusetini aldık 100 ytl internette 120 ytl tabiki diğer büyük arabası gibi konforlu değil ama ben tek olduğumda taşırken çıkarırken o kadar rahat ki dünya varmış diyorum diğer arabası 7 kilo b 3,800 omuz askısı falan var ama sen heralde tente olayına takıldın bak benimki böyle ama ben zaten eğer ki çok dışarıda kalmak zorunda kalırsam diğer arabasını kullanacağım için çok sorun etmedim canım.

http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=19652 (linkte 6 kg demişler ama değil. )

Özlem cim  bizimkide yerlerde sürünmeye başladı :) sabah eşim giderken emreyi yanıma koyuyor sonra bi uyanıyorum emre yatağın öbür ucuna gitmiş sanırım 10-15 günü kadar her tarafı talan edecek :))



10
amannn ne örelim pinekliyoruz :) canım sıkıldı ve hiç ders çalışmak istemiyorum  :honk:
11
Desene aldı herkesi bi sınav telaşı :) İnşallah iyi geçer sınavında mutlu bir şekilde belemir i kucaklarsın :) Bende beyaz show a takıldım gece gece :)))))
12
Özlem cim bizim Emre nin yürüteç inin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Ama normal yürüteçlerin erkek bebeklere zararlı olduğunu genelde bütün dr lar zaten söylüyor keza yürüteç gibi kanguruda iyi değil.. Ben birilerine bunu söylediğimde amann ne var bizim kaç çocuğumuz var hepsini koyduk dediklerinde çok sinirleniyorum o zamanla bu zaman bir mi teknoloji devamlı gelişiyor ne zararlı ne faydalı hep araştırıyorlar ona göre doktorlar bir kanıya varıyorlar ve bize bunu aktarıyorlar ben ona buna uyup oğlumu yürüteç e koymam ama koyan olursa onu tasvip etmem ama saygı duyarım..Bu yürüteç i biz oyuncak olarak kullanıyorum yani emre kendi kendine ona tutunarak kalkmıyor belli bir süre ona tutunuyor daha sonra yere çöküyor.. yarın öteki gün onu odada bu yürüteç in üzerinde bırakıp başka odalarda işime bakmayacağım devamlı gözümün önünde olduğu sürece oynayacak.. Ayrıca Emine nin dediği gibi normal yürüteç  yürümeyi bencede geciktiriyor ama bu aksine emeklemeye başladıktan sonra  yürümesine yardımcı olucak gibi. umarım açıklayıcı yazabilmişimdir.

Meltem cim valla gündemden çok uzak kaldım bu aralar sen nerelerdesin bakimmmm?? Böyle bebişine hasret hasret yazıyorsun :))

Emine inşallah bulursunuz canım gerçi bulunmayacak birşey değil mutlaka vardır :))

13
Ayşegül cüm nasılsın? Çok geçmiş olsun sabahtır soruyorum nesi var diye sağolsunlar bir kişi zahmet edip yazmamış :( İnşallah en kısa sürede iyileşir yağız  :opucuk:

Ayşen valla karabatak gibi olduk hayaletlere döndükkkk 2.inciniz hayırlı olsun iltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim :)


14
[
Filiz ben de çalışmaya başlamadım hala resimler süper fıstık gibi olmuşsun   :nazar: Oyuncağa bayıldım tam Ceylinlik birşey ellerinden tutup yürütüyorum akşama kadar canım çıkıyor çocuk tutununca tekerlekler öne doğru gidiyormu.Yani Ceylini tuttursam kendi kendine yürüyebilirmi tutunarak?Markası modeli falan neyse öğrenebilirmiyim çok ihtiyacım var böyle birşeye

Emine cim teşekkürler hayatım bakalım inşallah kolaylıkla atlatırız bu sınavları ay gene stres olucam üffffssss
Oyuncağı amcası aldı kocaman kutusu vardı bende hemen attım kutusunu kağıtlarını falan hiç tutmadım :( ama amcası gelsin sorarım markası falan ne diye evet canım tekerlekleride var adım attıkça oyuncakta ilerliyor senin için internetten baktım aynısını bulamadım ama ona benzer birşey buldum ben öğrenince sana yazarım öptüm..
http://images.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.kangurum.com.tr/images/1184/urun/CH65261.jpg&imgrefurl=http://www.kangurum.com.tr/kangurum2-web/showProductDetail.do%3Fpsi%3D2651219%26shopCategoryId%3D8164&h=250&w=250&sz=19&hl=tr&start=18&tbnid=0OuC8DRmrMHJvM:&tbnh=111&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3Dy%25C3%25BCr%25C3%25BCte%25C3%25A7%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Dtr%26sa%3DG
15
Alıntı yapılan: Gözde - 18 Mayıs , 2007, 13:16:48
Merak eden soran herkesin ilgisine sonsuz teşekkürler..:love9:
Durum şu ki, doktorumuz asıl çalıştığı yere Bakırköy SSK-Kadın Doğum ve Çocuk hastanesine geri dönmüş :-\ (zaten asıl oradaki çocuk endokrinoloji servisinin uzman doktoruydu kendisi) Hoş, oraya geri döneceğini biliyordum ama Haziran/Temmuz ayı gibi kalmış aklımda, bi gittim ki Hasan Bey'in yerinde yeller esiyor.. Artık onun yerine bakan asistan da düne özel bi kongre nedeniyle yoktu (ki yerinde olsaydı bile, "asistanla" yolumuza devam etmeyi düşünmediğim için yine tahlil sonuçlarını göstermeden dönecektim, zira kızımı henüz yeterince tecrübesi olmayan bir hekimin ellerine emanet etmem edemem!) Kısacası Bakırköy/SSK ya gidip Hasan bey'i bulup rutin kontrollere orada devam edicez.. Ha şu durumda bizim tahlil sonuçları da önümüzdeki haftaya kaldı tabii.. Şu anki tablonun ne olduğunu bilememek çokkk sinir bozucu!..:BangHead:

Gözde cim geçmiş olsun hasta mısın? Sayfaları gözden geçirdim ama bulamadım?

Bu arada Yağız ın nesi var biri bana bi zahmet söylesin??