Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KybeLe

1
sağol betüşcümm
2
bakalım canım allah hayırlısını versin ben cıkıyorum simdi doruk paşasıı mıkırdanıyor.. bana haber ver opuyorum
3
ne kadar hızlısınız yahu.. ben formdan düşmüşüüm yetişemiyorum hızınıza :)))))))))
4
benim de icime hep erkek doğuyordu hep oglum diye seviyordum. rüyamda da görmüştüm ve oglum oldu cok sukur..
5
Alıntı yapılan: Shadowqueen - 28 Ocak , 2011, 15:44:01
Alıntı yapılan: KybeLe - 28 Ocak , 2011, 15:41:33
ayy sizleri böyle görünce aklıma o günler geldii. icim icime sıgmazdı benim de biran önce doğsun derdimm heepp. :))))))))
simdi doğdu 3ay bitti bile.. allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin cok baska br duyguuuuuuuuuuuuu :))

Amin canım cümlemize inş. bak paşalarımız birlikte büyüyecekti herşeyde bir hayır var işte seninki benimkine abi olacak şimdi hele birde kız olursa beşik kertmesi yaparız  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:


olur yaparız tabi kızzzzzzzzzzzz süper olurr hadi bakalım allah gonlune göre versin kuzum:)
tabi herseyde vardır bir hayır canım benimm..
6
Alıntı yapılan: Shadowqueen - 28 Ocak , 2011, 15:42:15
Alıntı yapılan: KybeLe - 28 Ocak , 2011, 15:40:08
şimdi tadını cıkart bence shadowcummmm :) doğuncaa anamı aglattı benim doruk :))))))))))
:toothy10: :toothy10: :toothy10: bak paşamız adı gibi olmuş durmuyor dimi  :toothy10: :toothy10:

ah ah teyzesi durmuyor tabi cok yaramaz ama bi o kadar da tatlııııııııııııı
7
ayy sizleri böyle görünce aklıma o günler geldii. icim icime sıgmazdı benim de biran önce doğsun derdimm heepp. :))))))))
simdi doğdu 3ay bitti bile.. allah hepinizin kucağına almayı nasip etsin cok baska br duyguuuuuuuuuuuuu :))
8
şimdi tadını cıkart bence shadowcummmm :) doğuncaa anamı aglattı benim doruk :))))))))))
9
canım benim gözün aydınnn. allah tamamına erdirsin inşallah! cok sevindim vallahi :)
10
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
10 Kasım , 2010, 14:12:20
sağolun kızlar :-*
balkızz canım deger vallahii,insan unutuyo o acıları geçti gitti bile. bebişim kucagımda:)
büşraa cnm senin hikayenide okudum gülerek :)) maceralı bi doğumun olmuş :ehi: demek kaynananla aynı odadaydın :ehi:
11
sağolun kızlar :-*
12
sağolun kızlar..
23 günlük canımm. tamam koyarım yeni fotolarından da ama daha makinadan pcye aktarmadım aktarayım eklerim.şimdi çıkmam lazım uyandı minnoşum :-*
13
Buda ben ve oglusum hastanede ilk günümüz :)  :nazar:



Yaramaz oglusumm
:nazar:  :nazar:

14
Doğum Hikayeleri / Ynt: Doğum Hikayeleriniz
08 Kasım , 2010, 15:39:38
Kızlar bende yazayım doğum hikâyemi...
Evlendiğimde daha çok erken aman aman olmasın diyordum hep. zaman geçtikçe artık bir bebegimin olmasını o kadar çok istemeye başlamıştım ki. Karar verdikten sonra,her ay test yapıyordum hep sonuç hüsran ouluyordu. neydi acaba olmaması için sebep? ben doktora gittim bende birşey olmadığını söyledi doktorum. Eşime ısrarlarım sonucunda bir ürologa gittik. ve dünya başıma yıkıldı resmen.. sanki hiç çocugumuz olmayacakmış gibi geldi ne bileyim cok üzülmüştüm..eşimde varikosel varmış.. değerleri çok düşük olmasa da düşükmüş ameliyat dedi doktor.. neyse eşim ameliyat oldu,üzerinden aylar geçiyordu ama yine birşey yoktu her ay düzenli bi şekilde regl oluyordum.artık tam ümidi kesmiştim 10ay geçmişti üzerinden ameliyatın çünkü.Hiç isyan etmedim hep dua ettim allah'a,hayırlısını ver allahım,hayırlı zaman da diye.. Şubat ayının 7si geldi ben regl olmadım 3gün geçti yine olmadım. diyorum kendi kendime ne hamilesi her ay sonum hüsran oluyor yine yok birşey boşver.. neyse yengemin ve ablamın ısrarı üzerine test aldım baktım ki pozitif.. o an zaten sevincimi sizlerle paylaşmıştım burada.Keseydi,kalp atışlarıydı,ikili testleriydi derkenn böyle başladı işte bizim serüvenimiz.. bir baktık ki artık kocaman olmuşuz da doğum zamanımız gelmiş geçiyor bile.. :))
15.10.2010'da doktor kontrolumuz vardı gittik ve bebişin suyunun azaldığını ve artık beklemenin riskli olacağını söyledi doktorum. Önünde iki secenek var dedi, sezeryan yada suni sancı. Çünkü hiç sancım cıkmıyordu nst'de acımla da yoktu zaten. 40+2 olmuştuk artık,beklememin sebebi normal doğumu cok istediğim içindi.
16.10.2010 sabahı 9'da uyandık eşimle hazırlıkları tamamladık.. Ablam,eşim ve ben hastanenin yolunu tuttuk.. Nst baglandım,yatışım yapıldı.. Tabi yine sancı felan yok benim nazlı oğlum gelmemekte inatcı :)
Odamıza çıktık, hemşire geldi, damar yolumu acmaya calıştı sağolsun ellerimi delik deşik etti, zar zor da olsa damar yolunu buldu oğluşum icin herseye değer sonunda ona kavuşacağım için kıza bir şey demedim onunda sucu yoktu zaten damarlarım cok kıvrımlıymış J Vee sonra lavman denilen şeye sıra geldi, o kadar da anlatıldıgı kadar kötü bir şey değilmiş : ))) koştur koştur wc'den cıkamadım bide wc'de o halime gülüp duruyordum ablam,eşim de benim sesime gülüp durdular bir sürüüü : ))
Saat sabah 11'de suni sancım verildi. Ben aslında kimsenin gelmesini istemedim, eşimin tarafı sağolsun boş bırakmadılar beni. İlk saatler sancı vs hiç bir şey yoktu. Ara ara belimden ağrılar giriyordu ama öyle adet sancısı gibi ağrılardı. Ayağa kalkıp yürümemi söylediler, kalktım yürüdüm hiç yatmadım da diyebilirim. Ebe geldi saat 18:00 gibiydi acılmam var mı diye baktı 1cm dedi ve gitti benim moral 0 tabi. Birde eli de o kadar ağırdı ki suratsız bir şeydi, nasıl canım yandı anlatamam..Artık moralim bozulmaya başlamıştı sancılarım da sıklaşmıştı eşim elimden tutup benimle birlikte burnundan nefes alıp veriyordu garibim benim, ben aglıyordum oda benimle ağlıyordu dayan aşkım deyip durdu hep. Millet yine tepem de tabi, ben bi ablamı istemiştim yanım da kızcağız oda dolu diye havasız kalıyorum diye odadan cıkıyordu yanımda bile kalmadı ama onlar anlamadı. En sonunda eşim gitmiş doktora söylemiş,napsın kaç kere söyledi anlamadılar.. doktor geldi ki, kızdı bir sürü herkezi dışarıya cıkarttı yanımda bi eşim ve ablam kalmıştı sadece. Ablam doktoru aradı napıcaz acılması da yok dedi. Doktorda bebegin inadını kırıcaz beklicez demiş. Neyse saat 21:00 olmuştu sancılarım iyice sıklaşmıştı artık, doğumhaneye aldılar beni.. Çıktım çatala.. Doktorum,suyumu felan patlattı. Cok kasıyorsun kendini rahat bırak dedi ama elimde degildi o kadar canım yanıyordu ki.. Su'yu patlattı ve acımla 3 cm dedi. Kaç saattir sancı cekiyordum ve daha acılmam 3cm'di. İyice moralmen sıfır olmuştum cektigim agrı, stres de cabasıydı...
Artık iyice agrılarım artmıştı çünkü serumun icine bi ilaç koymuşlar sanırım sancıyı arttırıcı bir şeydi ve bitane de ebe igne yaptı kalcamdan daha bi fena oldum. saat 23:00'dı dayanamayıp bagırmaya basladım. Braksalar yataktan kalkıp koşucaktım.. ablam, eşim yanımdaydı yine.. eşim dayanamadı beni öyle görmeye ağlayarak dışarıya çıktı. Nasıl yalvarıyorum ama ablama, abla ne olursun alsınlar dayanamıyorum artııık çok fena,bayıltsınlar alsınlar canım yanıyor vs diye... aklıma geldikçe gözlerim hala doluyor suni sancı gerceken cok fena bir şey.. ablam dayan kızım diyor ama yook diyorum dayanamıyorum ne olursunuz alsınlar sezeryana....O son 2 saatte cektigim sancının acısını anlatamam.. en başta tepemde o kadar millet olmasaydı kendimi kasmıcaktım belki de. Ben yine yalvarıyorum,eşim geldi o sırada.. ona da yalvardım gitti doktora söyledi sezeryan istiyoruz biz dedi baktı ki artık ben cok kötüyüm yıkıyorum ortalıgı. Annem,diğer ablam felan da gelmiş o sırada. Baktım onlar da ağlıyor ay cok fenaydı yaa... Herkez salya,sümük.. kaynanamın felan da umurunda degil. Aşağıya indirdiler onları.
Doktor geldi daha sonra baktı, 6cm olmuş ama bebeğin kafasını şişirmişsin sezeryana alalım dedi.Benim doktorum cunku hayatta almazdı 6cm acılma olmuşken,bebegi riske sokmuşum. Ben hem ağlıyorum hem de seviniyorum. Kapattılar serumu. Ağrılar hafifledi ama yine de ara ara vuruyordu artık dua ediyordum biran önce bayıltsınlar beni de acılarım dinsin diye..
Doktorum,wc girsin sondaya gerek yok dedi. Wc girdim neyse. Beni hazırladılar.. Ama dedigim gibi ara ara nasıl agrılar giriyor,eşim elimi tuttu asansöre kadar götürdü beni,ben ağlıyorum bir yandan o da ağlıyor. Bilseydim böyle olacağını sana acı cektirmezdim baştan sezeryan olurdun deyip durdu. Neyse ameliyathaneye indik, hiçç korkmadım vallahi o acıların yanında hiçti benim icin sonunda uyuyup,uyanacaktım ve oğlumu alacaktım kucagıma. Gerci o an bebegi bile dusunmuyordum : )))
Üstümü felan örttüler doktorumun baksa bi ameliyatı varmış onu bekledik biraz sohbet ettiler benimle. Artık sesim solugum cıkmıyordu düşünün..zorla konusuyordum.
Anestezi uzmanı geldi, seni simdi uyutucam say dedi, 1 dedim ve gittim..
Beni uyandırmaya calısıyorlardı, hemen uyandım ve dedigim suydu cok iyi hatırlıyorum, OH BE NE GÜZEL UYUMUŞUM,DİNLEDİM : ))))))) sonra beni cıkarttılar herkez beni bekliyordu koridorda hayal mayal hatırlıyorum eşim yine elimi tuttu. İlk sordugum soru şuymuş : Kapıyı süslediniz mi ahhaha : )) bebegi felan sormamışım J) zaten insanları da çift çift görüyordum gözlerim kapanıp duruyordu. Kaynanam sana benziyor kızım cok güzel bir bebek dedi. Eşimde bana benziyor diyedalga gecti : ))
Sonra beni oda'ya aldılar, yatırdılar yatagıma.üstümü felan örttüler yine insanları çift çift görüyorum tabi, bebegi göstermişler "ayy bu çok çirkin demişim" bunu hatırlamıyorum :)
Sonra emzirdim çok güzel bir duygu o an anladım işte bütün acılara değer dedim. Bebişim saat : 23:48'de dünya'ya gelmiş. Ben indikten 10dk sonra hemen çıkartmışlar yukarıya.
Sonra ebe geldi,karnıma masaj yaptı ama nasıl acıdı anlatamam o bastırdıkça kanama oldu foşur foşur.. :) Sabah 5' kadar cıplak yattım giydirmediler, ayağa da kaldırmadılar. Saat 5'de giyindim ve yürüttüler çok şükür hemen ayağa kalktım bebegimle felan ilgilendim. o kadar abarttıkları kadar kötü birşey değilmiş sezeryan. belki de ben normal doğumun da sancılarını fazlasıyla yaşadıgım icindir.Bizim hikâyemizde  h böyle kızlar.. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki bunu da böylece atlattım.
Rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın inşallah çok güzel bir duygu,tarifi imkansız...

Biraz uzunca oldu ama idare ediverin, doruk uyurken yazıveriyim dedim ;)
15
hannecim canım ben daha yeni gördüm bu topici. bebişten birşeye fırsat kalmıyor ki.. çok teşekkür ederim canım.doğum sırasında da arayıp sordun çok sağol kuzum :-*
herkeze çok teşekkür ederim,darısı bekleyenlerin başına ve şafak sayanların başına inşallah..
çok yaramaz bir oğluşum var kızlar :ehi: