Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - KybeLe

1
Kızlar çok mutluyumm oğluşum oluyormuşşşşşşşş ;)
Doruk geliyor Doruukkkkk  :nazar:
darısı öğrenmeyenlerin başına inşallah  :amin:
2
Nereye açacağımı bilemediğim için konuyu buraya açtım. Ben çakmak erdem hastanesine gidiyorum doktorum adalet hanım memnun kalmadım açıkcası başka önerebileceğiniz doktor var mı bunu merak ediyorum ? Cep nosunu bile vermedi+ben soru sormadıkca birseyler anlatmıyor  :sad1: Acaba ben mi çok vesvese yapıyorum bilmiyorum  :honk: Önerebileceğiniz doktorlar varsa erdem hastanesin de paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.  :flowers:
3
Kızlar biliyosunuz geçtiğimiz çarşamba günü öğrenmiştim hamile olduğumu. Kan testim 10şubatta 77.99 çıkmıştı. emin olmak için bugun yine yaptırdık 4925 çıktı. Oradaki lab.bayana sorduk gayet normal maşallah güzel artmış dedi. 5.haftanın içerisindesiniz dedi.  :nazar: bir sorun yoktur dimi bu artış normal ? birde dr gitmek icin bekliyordum büyüsün gittigimde göreyim diye. Görünmesi için değerin kaç olması lazım biliyormusunuz ?
Şimdiden tesekkur ederim hepinize  :flowers:
4
Kızlar sanırm hamileyim test yaptım az önce korktum bakmaya 1dk sonra bir baktım ki cift cizgi. Simdi emin olmak icin kan tahlili yaptırmaya gidicez.
Kızlar ne olur dua edin birsey olmasın saglıklı kucagıma alayım  :amin: 9aydır bugunu bekliyordum rabbim sonunda gösterdi. allahıma binlerce kez şükürler olsun. darısı olmayanların başına..

5
Sizin Seçtikleriniz / HamiLe T-shirtleri ;)
26 Ağustos , 2009, 15:05:43











Ay kızlar bayıldım bunlara, paylaşmak istedim sizlerle  :-*  :opucuk: