Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - belkis_nur

151
 :nazar: :nazar:   degerim 400 den 1200 olmus 48 saatte allahaa sukurler olsun katlanmis   :hieyt: :hieyt: 
152
insallahhh  kizlarrr allah sizede nasip eder hemende burda sohbet ederizz    :amin:
153
canancim bende vajinal ultrasonla bakti doktor ve kanama var rahim icinde dedi ... ama rahim hassassiyetten olabilir dedi.... ve tes yaptirdim vajinal insallah infeksiyon yada yara falan yoktur sonuclar sali aksam cikacak .... cok korkuyorum bende allah esirgesin hepimiziiii    :amin:
154
aysecim ben fransadayim ama turkiyede eskisehirdeyim... eskisehirimiz civil civil cok guzel ozledim oralari .... carsini..
155
canancim insallah birsey olmaz ... allah melegini korur insallahhhhhhh   :amin:
156
Alıntı yapılan: ayse_deniz_kucuk - 04 Kasım , 2011, 10:29:28
Belkıs'cım ayrıca karın ağrıların için fazla endişelenme benimde sürekli adet ağrısı gibi kısa kısa ağrılarım oluyor özellikle ilk öğrendiğim zamanlarda çok yoğundu. doktor yerleşme ağrısı demişti
ay sagol canim icimi ferahlattin 
157
Alıntı yapılan: gül-i rana - 03 Kasım , 2011, 20:45:02
canım tebrik ederim.rabbim sağ salim kucağınada almayı da nasip etsin inş.darısı bize artık :amin:
tessekkurler canim  darisi sana insallahhhhhhhh     :opucuk:
158
 :opucuk: :opucuk:     :love9:   opuyorum ikinizi bitanem allaha emanet olun    :love9:
159
sibelcigim hamilelik kolay olmuyor iste bazen ... herkeste degisik zorluklar oluyor ... sonra unutursun kucagina alinca emiri  :amin:  bol bol dinlenmem lazim canim kolay degil tabi son zamanlara geldin , ben kizima hamileyken bir siyatik oldum hic sorma 3 ay topal gezdim vallah ne uyku ne duzen ama insan unutuyor ...  bende iliski sonrasi kanamam oluyordur bir haftadir ;ve adetim 3 gun gecti ve idrar testi yaptim ve positif cikti inanamadim . ve kan testi yaptirdim ,oda positif cikti ... su kanamalarda biraz korkutuyor ama hayirlisi , sanki her an adet olucakmisim gibi oluyorum korkudan ... birde sancilaniyorum iste ...
160
massallah cok cabuk geciyor zaman   :nazar:   allah sag salim hayirli bir sekilde kavustursun nur yuzlunu ...  :amin:  babasini bilemeyizde annesine benzerse coook guzel bir bebis olcak    :nazar:  buyuk hazirliklar tamamlaniyordur artik az kaldi annesi ,yatak odasi kiyafetler ,senin valiz... cok buyuk bir heycan....  :love8:  mukkemmel bisey rabbim hayirlisi her isteyen arkadaslarimiza nasip etsin   :amin:   
161
selam canim nasilsiniz?
162
sibelcigim seni gunlugunuzdenn hep takip ediyorummm     :love9: :love9: :love9: :love9:
163
Alıntı yapılan: இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ - 03 Kasım , 2011, 19:50:28
CANIM NASIL SEVINDIM ANLATAMAMMMM  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: SENIN İÇİNDE COK DUA ETMIŞTIM ALLAHA SUKUR DUALARIMIZ KABUL OLDU  :amin: :amin: :amin: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: DARISI DIGER ARKADASLARIMIZIN BASINA  :amin: :amin: :amin: RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN  :amin: :amin: INSALLAH GUZEL BIR HAMILELIK GECIRIIRSIN  :amin: :amin: AYYY COK SEVINDIM  :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: CANANLA KIRILDI ZINCIRLER   :nazar: :nazar: ARKASI BEREKETLI OLSUN  :amin: :amin:
:love9: :love9: :love9:    canimmmmmm   dualarin icin cok tessekurler ....  bak kabul olduuu...   diger arkadaslarimizin basina insallahhh    :amin:   opuyorummm seniii    :opucuk:   kendine ve emirimize iyi bakk   
164
insallah bisey yoktur canim ...   :amin:  insallah guzel haberlerle gelirsin    :amin: