29 Nisan , 2024, 18:24:15

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pinar79

106
bende 26 haftalık oldum ve 8 kilo aldım ama yırtığım yok henüz şükür .ekim 10 u doğum bekleniyordu ancak sezeryan olacağım için bende eylül annesi olacam
107
benimde oğlum olacak ve bende uzun zamandır isim arıyorum.ben bebeğime kutay efe ismini koymayı düşünüyorum kutay mübarek ay anlamında.ayrıca daha önceden hoşuma giden isimlerde şumlar umarım fikir verir.anıl, utku, emir, tuna, yağız, artun aklıma geldikçe yine yazarım.
108
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım biraz acele etmiş bebişin tam gününü beklememiş.sezeryanmı oldu.
109
tebrikler kesin hamişsin.bendede aynen öyle olmuştu şimdi 20 haftalık hamileyim oğlumu bekliyorum.Allah tamamına erdirsin.
110
ben adetime 1 gün kala gebelik testi yapmıştım ve iki çizgi silikte olsa çıkmıştı.sonra acaba doğrumu diye 5 tane daha test yaptım gepsi aynıydı  :ehi: ve hergeçen gün renk dahada koyulaştı.yani hamile olduğuma kendimi inandırana kadar bol bol test yaptım  :toothy10: çok şükür şimdi oğluşumla 20 haftalık olduk.Rabbim hepinize nasip etsin.
111
canım korkma yerleşme kanaması olabilir.kasık ağrılarıda çok normal.ben hamile olduğumu anlayamamıştım.adet günümden önce çok az kanamam olmuştu bende erken adet oldum sanmıştım.ve haftalarca kasık ağrısı çekmiştim.hatta kasıklarımı üşüttüm sanım sıcak su tulumu koymuştum kasıklarıma.sürekli uyumuştum.ama adet olmadığımı anladım kısa zamanda ve adetime 1 gün vardı evdeki gebelik testlerinden yapmıştım ve iki çizgiyi görmüştüm.içini ferah tut.biz bebişimizi 7 ay beklemiştik.çok şükür 20 haftalık olduk oğluşumla.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
112
kızlar 19 haftamız bitmek üzere ve benim 2 gündür ayaklarım felaket şişiyor.özellikle akşamları ço şiş.gündüzleri bişey yok.haftaya dr gidecem ama şimdiden başlaması normalmi.eyvah sıcaklar bastırdı napacam ben yaza.tuzlu yemiyorum ve bol su tüketiyorum akşamlarıda ayağımın altına yastık koyup yatıyorum.sabah herşey normal akşam tekrar şiş başlıyo.bana yardımcı olun.eğer farklı önerileriniz varsa beni bu koca ayaklardan kurtarın  :ehi:
113
canım herşeyin başı rahat olmak bende 3 yıl bebiş istemedim sonra istedim ama bi türlü olmadı yapılan tahliller normal çıktı yine olmadı .eşimde bende çok yıprandık.yeter artık dedik.ve yaz tatilinde tüp bebek merkezine gitmeye karar verdik.ve o ay hamile kaldım . inanamadım .ilk defa adet günümü hesaplamamıştım belkide.ilk defa bebek düşüncesiyle oturup kalkmamıştım.şu an 18 haftalık hamileyim ve oğluşumu hissediyorum içimde.Rabbim tüm isteyenlere versin.stres yapma rahat ol.Rabbim istedikten sonra herşey olur.dualarım sizlerle.seni ve bebiş isteyenleri çok iyi anlıyorum.
114
çok geçmiş olsun canım pko hakkında çok bilgim yok ama ben progestan ilacına takıldım.18 haftalık hamileyim,6. haftada hafif lekelenmem olmuştu ve dr bana 16. haftaya kadar kullanmam için progestan vermişti.progestanı sana veriş biçimini anlamadım canım.
115
tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.Rabbim anne olmak isteyenlerede nasip etsin.minik oğluşumu karnımda hissediyorum kıpır kıpır Allahım her gününe şükür.
116
kızlar şafaklar için çok teşekkürler.prensimi şimdiden özlüyorum inşallah hayırlısıyla çabucak geçer 163 gün
117
çok teşekkürederim tılsımcım
118
kızlar benim bebişimin cinsiyetide belli oldu erkek .artık şafaklara yazabilirsiniz.şimdiden teşekkürler
119
kızlar 17+2 olduk şükür bebişim cinsiyetini gösterdi oğluşum olacakmış çok sevindim ya inşallah sağlıklı sıhatli doğar
120
kafanı takma canım bende de olmadı mide bulantısı falan.yemek yeme sıkıntısı hiççç çekmedim ve sonuç 4 kilo aldım şimdiden  :ehi: meraketme hayırlısıyla bi sıkıntı yoktur inşallah bende de olurdu kasılmalar hatta ara sıra yine oluyo.