Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - babyh23

1
oğluşum hasta teyzeleri.dün gece yeşil sümüksü ve hafifde kanlı kaka yaptığı için doktora gittik.doktorumuz bir çeşit parazitten şüphelendi ancak kakanın en fazla 10 dakikalık olması gerektiğini söyledi çünkü arayacağı bakteri vücut dışında 10 dakika yaşayabiliyormuş.geç saatlere kadar bekledik ancak oğlum kaka yapmadı.bugünde bir türlü hastaneye yetiştiremedik.doktorumuz lavman yapabiliriz önerisinde bulundu ancak ben pek sıcak bakmadım.acaba yaptırsam mı canı çok yanar mı diye düşünüyorum.kafam karıştı.bir yandanda kakada hala düzelme yok  :( endişeleniyorum sizler hiç lavman yaptırdınız mı?yada bebeği bu şekilde dışkı yapan var mı deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.diğer forumada kopyalayacağım yazımı bakalım içimi rahatlatacak bişeyler çıkacak mı?hepinizin bebişlerini öpüyorum :)
2
ben dönence vs. dışında henüz oyuncak almadım arkadaşlar.bu aralar oyuncak alışverişi yapmayı düşünüyorum.sizler neler aldınız?memnun olduğunuz bebeğin gelişimine katkıda bulunduğuna inandığınız oyuncaklar var mı?haydi bunları paylaşalım.