25 Nisan , 2024, 00:59:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - cunfer_u

1
SELAMLAR HERKESE... :hello:
UZUN ZAMANDIR UĞRAYAMADIM SİTEMİZE.. HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR KOCAMAN SELAMLAR...
OĞLUM ORÇUN 18 AYLIK OLDU..  :nazar:ÇALIŞTIĞIM İÇİN ANNEANNE VE BABAANNE BAKIYOR.  :y25:HAFTA SONLARI VE AKŞAMLARI BENİMLE BERABER. SON DOKTORA KONTROLE GİTTİĞİMİZDE DOKTORUMUZ BÜYÜKLERLE VAKİT GEÇİRMESİNDEN ÇOK ÇOCUKLARLA DİYALOG KURMASINI İSTEDİ. HEM KONUŞMASINI HEMDE ZEKASINI DAHA ÇOK GELİŞTİREBİLECEĞİ YÖNÜNDE BİR KONUŞMA YAPTI. ARAŞTIRDIM AMA ANAOKULLARINI GENELDE 2-4 YAŞ ARASI KABUL EDİYOR. VE ÇOK FAZLA ÜCRET TALEP EDİYORLAR. BİZ AİLELER HAFTA SONLARI MÜSAİT OLDUĞUMUZDA BEBEKLERİMİZİ, ÇOCUKALRIMIZI BİR ARAYA GETİRSEK NASIL OLUR? HEM EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRMİŞ OLURUZ :) BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNİN OYUN BÖLÜMLERİNDE ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞMAYA NE DERSİNİZ? :muzz:
2
selamlar kızlar... dün sabah oğlumun poposunun hemen yanında küçük tırnak büyüklüğünde bir sivilce gibi çıktı.. hemen doktrunu aradık.. bir merhem adı söyledi.. adını unuttum şimdi... bikaç gün kullanın... geçmezse çocuk cerrahisine göndercem dedi.. :( temizliğine o kdar dikkat ediyoruz, üstüne titriyoruz... acaba nazar mı diye bile düşündüğüm oldu.. bugün biraz söner gibi oldu.. inşallah hemen geçer.
3
Bebeğim Doğdu :) / Orçun'um Kollarımda :)
08 Ocak , 2011, 21:37:00
uzun zamandır girip haber veremedim ama dünyala tatlısı bir oğlum oldu kızlar .) allahım isteyen herkese nasip etsin.... :nazar:
4
selamlar kızlar... kaçıncı haftada doğum iznine ayrıldınız?
5
Doğum / İZMİR - EGEPOL HASTANESİ
28 Haziran , 2010, 17:45:56
SELAMLAR KIZLAR:)

İZMİR'DE EGEPOL HASTANESİNE GİDEN VARMI? UZM. DR. DİLEK ALİHANOĞLU TAVSİYE EDERMİSİNİZ... GERÇİ 1 KERE GİTTİM.. GÜZEL İLGİLENİYORLAR.. AMA DOĞUM KONUSUNDA NASILDIR BİLEMİYORUM..  YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..
6
Yaşasın Hamileyim :) / Hamileyim Galiba ...
21 Nisan , 2010, 21:18:38
idrar testinde pozitif çıktı ama biraz silik gibiydi. hala inanamıyorum... allahım bana bu duyguyu bir daha yaşatıyor... şükürler olsun.. bu sefer sağlıklı bir gebelik olur inşallah.. kızlar nolursunuz dua edin benim için...   :amin: :k06:
7
Bebeğimi Kaybettim :( / bebeğim yok artık :(
22 Şubat , 2010, 17:22:48
yok gitti.. 
8
21 kasım, 19 aralık, 17 ocak son adet tarihlerim..  14 şubatda adet olmam gerekiyordu. az önce idrar testi yaptım. 2. çizgi silik çıktı. 2-3 gün sonra tekrarlamam gerekiyormuş.. kızlar galiba hamileyim ama net değil... nolursunuz benim için dua edin..  benimde bebişim olsun istiyorum.. allahım nolursun duy sesimi  :amin: :amin:
9
bugün doktorum iki yumurtamın gayet iyi olduğunu ama rahim duvarımın zayıf olduğunu söyledi. bunun için viagra 25 kullanmamı istedi. prospektüsünde kadınlarda kullanımı endike değildir.. yazıyor.. başka kullanan varmı acaba? kafam karıştı ya.. eşimde dalga geçmeye başladı benimle.. :caca: :director: