23 Nisan , 2024, 19:14:41

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cunfer_u

1
sende haklısın... hepimizin mkolay ulaşabileceği bir ortam olması gerekiyor. ama baksanıza kimse yok ki? kızlaaar nerdesiniz... evde mi takılıyonuz bebeklerinizle.. :)
3
SELAMLAR NİL...

İNŞALLAH CANIM... OLSUN YAA SENDE GEL KATIL BİZE... SENİN İÇİNDE FARKLILIK OLUR...

4
SELAMLAR HERKESE... :hello:
UZUN ZAMANDIR UĞRAYAMADIM SİTEMİZE.. HEPİNİZE TEKRAR TEKRAR KOCAMAN SELAMLAR...
OĞLUM ORÇUN 18 AYLIK OLDU..  :nazar:ÇALIŞTIĞIM İÇİN ANNEANNE VE BABAANNE BAKIYOR.  :y25:HAFTA SONLARI VE AKŞAMLARI BENİMLE BERABER. SON DOKTORA KONTROLE GİTTİĞİMİZDE DOKTORUMUZ BÜYÜKLERLE VAKİT GEÇİRMESİNDEN ÇOK ÇOCUKLARLA DİYALOG KURMASINI İSTEDİ. HEM KONUŞMASINI HEMDE ZEKASINI DAHA ÇOK GELİŞTİREBİLECEĞİ YÖNÜNDE BİR KONUŞMA YAPTI. ARAŞTIRDIM AMA ANAOKULLARINI GENELDE 2-4 YAŞ ARASI KABUL EDİYOR. VE ÇOK FAZLA ÜCRET TALEP EDİYORLAR. BİZ AİLELER HAFTA SONLARI MÜSAİT OLDUĞUMUZDA BEBEKLERİMİZİ, ÇOCUKALRIMIZI BİR ARAYA GETİRSEK NASIL OLUR? HEM EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRMİŞ OLURUZ :) BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNİN OYUN BÖLÜMLERİNDE ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞMAYA NE DERSİNİZ? :muzz:
5
selamlar kızlar.... uzun zamandır uğrayamadım buraya.. malum bebek, iş, ev bayağı zaman alıyor...   oğluşum 11 aylık oldu... yürümeye başladık...
6
BENİM TONTİŞ OĞLUM...

5 AY 10 GÜNLÜK
69 CM    9200 GR
7
selamlar kızlar... dün sabah oğlumun poposunun hemen yanında küçük tırnak büyüklüğünde bir sivilce gibi çıktı.. hemen doktrunu aradık.. bir merhem adı söyledi.. adını unuttum şimdi... bikaç gün kullanın... geçmezse çocuk cerrahisine göndercem dedi.. :( temizliğine o kdar dikkat ediyoruz, üstüne titriyoruz... acaba nazar mı diye bile düşündüğüm oldu.. bugün biraz söner gibi oldu.. inşallah hemen geçer.
8
hepsi çok tatlılar maşallah hepsine :)  :nazar: nazar değmesin hiçbirisine...  benimkininde saçları dökülmeye başladı ama yeni saçlar kısa kısa çıkıyor alttan :)
9
GÜNAYDIN KIZLAR :) BAYAĞIDIR GİREMİYORDUM SİTEYE...  BENDE 17 ARALIKDA DOĞUM YAPTIM.. DÜNYA TATLISI BİR OĞLUM VAR. ADINI ORÇUN KOYDUK..   :nazar: :nazar: DÜN 3. AYIMIZI DA DOLDURDUK...  AMA ÇALIŞMAYA BAŞLADIM.. ÇOK ZOR GELİYOR BANA.. OĞLUŞUMDAN AYRI KALMAK....  BÜTÜN GÜN RESİMLERİNE BAKIP DURUYORUM.. KOKUSUNU BİLE ÖZLÜYORUM..  ÇALIŞAMAYA BAŞLADIKTAN SONRA EMMİYODA ARTIK BENİ.. SAĞDIĞIMDA SÜTÜM ÇOK AZ ÇIKIYOR.. KANDIRIPDA VEREBİLİRSEM SÜTÜM VAR.. AMA ALIRSA İŞTE... 
10

bebek mevlüdünde :)


anneannaesine gidiyoruz. :)


gene gezmelerdeyiz oğluşumla :)


babamızla oynaşıyorlar :)


hayata merhaba dediği ilk gün :) iyiki geldin orçun bebek.. iyiki varsın :) :nazar:
11


ORÇUN'UM ÇIPLAK OLMAYI ÇOK SEVİYOR :)
13
Bebeğim Doğdu :) / Orçun'um Kollarımda :)
08 Ocak , 2011, 21:37:00
uzun zamandır girip haber veremedim ama dünyala tatlısı bir oğlum oldu kızlar .) allahım isteyen herkese nasip etsin.... :nazar:
14
Alıntı yapılan: esra26 - 07 Aralık , 2010, 20:37:36
hepinizin dualarını bekliyorum kızlar ÇAĞAN ım sağlıklı bi şekilde gelsin annesinin kollarına  :nazar: :nazar: :nazar: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

canım dualarımız seninle.. oğluşunu sağlıkla kucağına alman dileğiyle... mis kokusunu içine doya doya çekmen dileğiyle...  allahım ikinizi de sağsağlim kurtarsın... hayırlı haberlerini bekliyoruz.. :nazar: :amin:
15
Alıntı yapılan: chilek - 06 Aralık , 2010, 23:55:05
Alıntı yapılan: cunfer_u - 06 Aralık , 2010, 23:43:18
kızlar 1 saattir kasıklarımda çok ağrı var. ara ara geçiyor gibi oluyor gene başlıyoooo... oğlışumda içerde  sert hareketler yapuyoooo

cnm kasılmalarının duzenini kntrol et mutlaka araların duzenli mi degilmi

anlayamıyorumki.......   gözüm saatte ama... sanki geçmiyormuş gibi geliyooo bana...