10 Mayıs , 2024, 08:58:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - veliff

226
maaşallah gül uzun doğmuş sercan o 60ı geçmiştir bencede ama doktorun bi dahakine daha özenli tartsın da bakalım doğru boyuna :) ay evet sorma b, emdi ki  :binkybaby: amin valla inş yemek fln seçmez herşeyi güzelce yer  :amin:
a.s ayşecim bitmiş sizinde düğün telaşınız hadi geçmiş olsun.. güzel olmuştur umarım. demek kahkaya başladı ceyhun abimiz  :nazar: aman boşver almasın biberon kaşıkla verirsin ya da bardağa alıştırırsın daha iyi bence.. oyyy allah ayırmasın annesi sizi  :amin: :love9:
227
slm kızlar.. gülşahcım yok aslında çok da küçük doğmadı talha 3370 di kilosu ama çok kilo almıyo demek ki.. doktor da sanırım biraz minyon buluyo bol bol emzir annesi de büyüsün bu oğlan diyo :) ama normal kilosunda aman çok da olmasın taşıyamam :P artık düşünmicem üzülüyorum sonra.. bizde olduk rotavirüs aşımızı yağmur mızmızlandı mı bizimki cokcok emdi aşıyı doktor diğer bebeklere verene kadar akla karayı seçiyoruz dedi  :k06:
gülcüm maaşallah sercana büyüyo tabii annesi tanıycak yavaş yavaş :)  :nazar: sercanın boyu kaçtı en son cnm? bizimkie 62 cnm oldu ve evet 3-6 aylıklar bile küçülüyo yavaş yavaş bi süre daha giyeriz biter işleri bence :)
228
slm kızlar nasılsınız, bebişler nasıl? öpüyorum hepsini. :love7:
bizimde bugün doktor kontrolümüz vardı tam 3 aylık olduk. 800 gr almış oğluşum 5700 olmuş.. :aferin: boyumuz da 62 cm  :nazar: :nazar: öyle aşırı bi kilo alımımız yok ama normal gene de geçen seferkinden iyi mamaya gerek kalmadı çok şükür  :amin: çok dua etmiştm hiç istemiyorum 6 aya kadar vermek.. her çocuğun bünyesi farklı demek bizimki öyle aşırı kilolu bi çocuk olmicak heralde artık takmicam valla.. yarın da inş dışarı çıkalım diyorum oğlumla bi alışveriş yapalım bakalım durcak mı :)
229
yaaa evet dilek uyumaları lazım dimi ama benimkide gece 9 saat fln uyuyo gündüz toplasan 2 ne biliyim az gibi geliyo bana anlamadım gitti..  :dontknow:
230
rahmetli anneannem koymuş.. ablam ve abimi dedem koyunca kızım bunuda ben koyim elif olsun mu demiş  :love7:
231
slm dilekcim :) maaşallah iskendere yerim o aguları  :love7: talhada sabah 9 da kalkıyo gece 11 e kadar toplasan anca 2 saat uyuyodur, inş seninkide bize benzemez valla çok zor oluyo.. bazen afedersin tuvalete bile gidemiyorum  :k06:
232
Tanışma Bölümü / Ynt: Merhaba herkeze
05 Nisan , 2011, 14:23:01
bende öyleydim cnm ilk 4 ay 4 kilo verdim 2 kere serum yedim  :igrenc: inş çok uzun sürmez seninki..
233
Tanışma Bölümü / Ynt: Merhaba herkeze
05 Nisan , 2011, 14:09:00
ayyy daha çok yeni bebişin hayırlı olsun cnm.  :love9: bulantıların oluyo mu ondan mı zorlanıyosun? evet gerçekten çok değişik b duygu dimi inş hayırlısıyla kucağına da alırsın  :amin: emin ol o daha bi bambaşka  :love7:
234
evet biliyor  :D gün içinde napıyosun diye sorduğunda internetteyim diyorum gene sitende misin diyo  :k06: oğlumla ilgili bi problem olduğunda da yaz bakalım sitene başkalarında da varmıymış diyo eheheh  :ehi:
235
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Mesleğiniz Ne ??
05 Nisan , 2011, 13:37:00
insan kaynakları okudum fakat çalışmıyorum evde oğluma bakıyorum   :k06:  :love7:
236
Tanışma Bölümü / Ynt: Merhaba herkeze
05 Nisan , 2011, 13:35:43
merhaba nagihan hoşgeldin  :flowers: biraz kendinden bahset kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, çocuğun var mı?
237
ah bu yaramazlar :) bizde bugün ilk defa tek başımıza dışarı çıktık taksiye atlayıp anneanemize geldik :) :hello2:
238
gülşahcım dün talha uyandı mızmızlandı çok çıkmak zorunda kaldım kusura bakma cnm. öpüyoruz seni ve yağmuru  :love7:
239
ayşenurcum rica ederiz gerçekleri söylüyoruz ;)
gülcüm bende çok fena olmuştum, hele verem yapılırken çok ağladı tabii onla beraber bende :( neyseki bi gece sürdü huysuzluğu.. geçer inş sizinde 1 günde.. öpüyoruz sercanı çok geçmiş olsun  :flowers:
240
biz gene uyandık :(  :-ooo
evet ayşeyi bende çok beğeniyorum maaşallah :nazar: ceyhunda annesine çekmiş gerçekten :)  :nazar:
aaa bizden 5 gün büyüksünüz bizde 12 sinde doğduk :) istanbulda yaşıyorum ben cnm ataşehirde. sen?