28 Nisan , 2024, 20:16:00

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - veliff

151
Anammm yagmur konusmayada mi basladi vayybea ee kizlar boyle isyar oluyolar iste..
Bizimkide anca poposunu kaldirip surunsun yerlerde:) erkekler gec konusurmus eda tembel deme hakanima ;)
152
Cnm hayirli ramazanlar sana da.. Biz iyiyiz  cok sukur. Siz nasilsiniz? Haberler sende nasil gecti dogumgunun?
153
Edacim mutlu yillarrr  :flowers: yeni yasin hayirli olsun ins.. Rabbim esinle oglunla daha nice mutlu yillar gecirmeni nasip etsin ins cnm  :amin: 
154
Benim oglumda nerdeyse 7 aylik olucak 1 aydir da ek gidaya basladik ama hala doyucak kadar yemiyo ve memeye cok duskun doktorumuzda 1 sene emziriceksin en az dedi.. Sizler gibi bende sutumun kesilmesinden korkuyorum zaten cok da bol degil o yuzden tutamiycam  bu sene.. Rabbim kazalarimi kabul eder ins kisa gunlerde tutmaya calisicam..
155
Aman yarabbim kiz oldugu nasil da belli buyumus de mutfak esyalariyla  mi oynuyomus hanim:)
Niye oyle gec yatiyo cnm?
Bu arada hayirli ramazanlar hepimize..
156
Hee valla yaaa zor ki ne zor.. Ayy sus sus busra bende bi zamanlar sikayet ediyodum simdi ayakta salladigim gunlere sukrediyorum vslla.. Var cnm ama pc den girdigim zaman koyarim. Seninki nasil?
157
Hosbulduk cnm.. Sizde hosgeldiniz. Nasilsiniz?. Benimkide cingene salincaginda yatiyo arada salliyorum :)
Meme isteyene kadar boyle idare ediyorum napiyim..
158
İyi aksamlar kizlar kimse yok mu?
159
ayyy ayy ayyy yağmurun tokalarına da bak ne tatlı olmuş  :love9:
160
kolay gelsin cnm görüşürüz  :hello:
161
hoşbulduk edacım nasılsınız?
amannn sormayın kızlar edepsiz oldu iyice bu talha sıpası :)
162
ben 22 eşim 30.. 8 yaş var aramızda  :love8:
163
bende 2 haftadır kahvaltılara ve yoğurda koyuyorum doktorum kendisi söyledi bi zararı olsa söylemezdi heralde çünkü bizim doktor biraz pimpirikli  :ehi:
164
slm kızlar nasılsınız?  :wave:
2 haftaır kayınvalidemlerin yanındaydım heybeliadada giremedim o yüzden ama ada fln deyince sanmayınki tatil yaptım, orayı sevmiyorum hiç ben tabii kaynanamın yanında olmamında etkisi var bugün kendimi zor attım anneme de biraz nefes aldım..  :muzz:
evime geçemiyorum bi türlü çünkü talha hala çarşafta sallanarak uyuyo  :cildir: kollarımız koptu artık iyicede semirdi ek gıdaya başlayınca.. neyseki dayısı ona çingene salıncağı kumuş şimdi onda uyudu salladım ama kaldırıp yatağa koyamıyorum uyanır diye iyice dalsın da.. belki salıncağıda alıp geçerim eve çocuk evini unuttu valla  :laughing7:
maşallah bebişlere hepsi ne kadarda güzel büyüyolar yeni yeni şeyler öğreniyolar.. talha da artık popoyu kaldırıp sürünüyo, odayı bi baştan bi başa döne döne geziyo  :binkybaby: babası ona havuz almış dolduruyoruz terasta deli gibi ayaklarını vuruyo suya  :love7: 1-2 defa da babası denize girerken ayaklarını soktu dalga gelince bi hırslanıyo ki sormayın çok tatlı oldu çok.. bakışları tavırları hep değişti bilinçlendi iyice hede ne bilinçlenme biraz şikayet edim ;) kızlar evde kaç kişiyiz hepimizi etrafında dört döndürüyo resmen kullanıyo bizi illa kucakta bizim yanımızda olucak yere koy yalnız bırak çığlık çığlığa bağııyo ağlamak da değil resmen boğazını patlatıyo bekliyorum susmuyo daha beter arttırıyo sesi mecburen alıyorum.. acayip şımardı çok fena çok.. gece de hiç eskisi gibi yatmıyo 2 saat uyusa kar sayıyorum saat başı uyanıyo hem sıcaktan hemde dişleri kaşınıyo ama başka hiçbi belirti yok hala.. geç çıkıcak heralde.. doktorum jelleri tavsiye etmemişti bana ama bigün öyle fena olduki napsak susmadı en sonunda almak zorunda kaldım arada sürüyorum.. bide kızlar siz yürüteç kullanıyosunuz heralde ama benim doktorum kesinlikle tavsiye etmedi bastırma ayaklarına sakın dedi  :icon_scratch:
ek gıdayada tam olarak geçtik sayılır 1-2 defa muhallebi bile verdim.. sebze çorbasını pek sevrek içmiyo ama diretiyorum ara veriyorum bazen tarhana veriyorum.. geçende mercimekle yoğurt çorbası verdim değişik tatlar olduğu için biraz mırın kırın yaptı ama içti yinede.. cicibebeli yoğurda  bayılıyoruz  :hungry: kalvaltıyada başladık: üzüm pekmezi labne peyniri cicibebe ve yumurtanın sarısı  :occasion5: onuda seviyo bi tek onu kusmuyo :) pişirdiğimiz yemeklerin de tadına baktırıyorum alışsın diye.. gece uykumuz ve edepsizliğimiz dışında iyiyiz gelişimimiz gayet güzel çok şükür  :nazar:
hepinizi öpüyrum bebişelrinizide artık uğramaya çalışırım sık sık..  :hello:
165
Ayy kiyamamonayazik yavrum benim kasiniyodur :( bizde simdiye kadar vukuat yok ins yazi atlatabiliriz boyle..