Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - veliff

1
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: sünnet ?
22 Ekim , 2012, 14:56:21
çok teşekkürler cevap için.. şimdi biraz araştırdımklips yöntemiyle 5 dk sürüyomuş anesteziye gerek yok bacaklarını  kısa süreli tutulması yeter diyo ama dediğin gibi psikolojisini yine de etkilemez mi.. güvenilir biri olmalı bilgi alınmalı ama nerden bulucaz bakalım..
2
Bebek Sağlığı ve Eğitimi / Ynt: sünnet ?
22 Ekim , 2012, 14:38:06
arkadaşlar bende oğlumu sünnet ettiricem 21 aylık oğlum idrarında enfesiyon çıktı mecbur yaptıracaz en kısa zamanda.. ama bu yaşta anestezisiz olmaz dedi çocuk cerrahı bana oğlum kıyameti koparır benim yatıramayız bile.. sizler nerde hangi doktora yaptırdınız? önerileriniz var mı?
3
Alıntı yapılan: dilengisk - 05 Mayıs , 2012, 06:04:12
Kızlar kızımı kollarıma aldım nasıl güzel nasil tatlı sarı bi kızım oldu maşallah cok güzel dikişsiz kısa süren bı dogum oldu resimlerimize Zerin kultural ' in blog sayfasından bakabilirsiniz biz bi süre yokoluruz herhalde 2 çocukla zor girerim kocaman opuyoruz hepinizi ve meleklerinizi sevgiler
dilekcim çoookk sevindim msjı görünce gece talhayı emzirmeye kalktığımda gördüm çok duygulandım Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşş buraya girim haber verim ddm baktım sen doğurmak üzereyken bile haber etmişsin :D
maaşallah yaa 2doğumun da dikişsiz oldu ne güzel ben kaç dikiş vardı bilmiyorum bile sayısını :(
bu arada baktım resimlere maaşallah yaa çok tatlı bu minik kızz talha gibi sapsarı ama talhadan daha çok saçı :)
ne kdr kalcan hastanede?
arıycam seni ama brz toparlan belki bakamazsın diye aramıyorum..
ayy iskenderde tam abi nasıl giyinmiş öyle kardeşini şık karşılamış :)
öpüyorum çok cnm.
4
kızlar dilekle konuştum bgn doğurmamış daha tanem hanım geri kaçmış :) 3,5 cm açıklıkla oturuyomuş evde heyecanla bekliyolarmış :) sancısı fln da yokmuş.. bakalım ne zmn gelicek yaramaz kız :)
5
kızlar nasılsınız en zamandır giremiyorum kimseler uğramıyo diye bende unuttum valla bgn bakiyim ddm dilek aklıma geldi doğurdu mu diye açılması varmış yaa belki de doğurmuştur demin aradım açan olmadı yoksa şuan mı doğuruyo :D acaba nerde doğum yapıyoo?
bu arada hepinizin bebişlerini çok öpüyorum gerçi onlar büyüdüler abla abi oldular dimi pardon :)
bizimkisinin saçını traş ettik dayısı makinaya vurdu kısalttık epey görseniz bebeklikten çıktı resmen küçük bi çocuk oldu :) ama hiç durmuyo her gün dışarda kaç saat babasıyla dolaşıyolar akşam :) o park senin bu park benim  kaydırak tepelerinden inmiyo :) vee koltuk tepelerinden hatta şuan düştü yine küt diye  :cildir: ama çoook tatlı kuzenine neler yapıyo ablam geldi geçen dedem vefat etti onun için :(  :crybaby2: alişe bi abilik taslamalar bi havalar şaşarsınız :) nasıl oyuncak kavgaları var anlatamam onları oturtuyoruz yanyana biz kahkahalara boğuluyoruz :) ama çok da seviyolar birbirlerini talha sıkıştırdığı yerde öpüyo :D  :opucuk:
rabbim hepsini nazarlardan saklasın büyüdükçe tatlılaşıyolar :)
6
Alıntı yapılan: aydinays - 22 Şubat , 2012, 18:17:04
Özlemcim tebrik ederim küçükken çok fotojenikmişsin.

ayy şimdi gördüm oğlunu hakkaten benziyoruz biraz hatta bazı resimlerinde bnm oğluma da benziyo maaşallah çok tatlı rabbim nazarlardan saklasın..
7
Alıntı yapılan: aydinays - 22 Şubat , 2012, 18:17:04
Özlemcim tebrik ederim küçükken çok fotojenikmişsin.

oğlunu çok merak ettim cnm beni ona benzetmişsin  :k06:

bu arada 1. arkadaşı tebrik ediyorum çok sempatikmiş :)
8
Alıntı yapılan: sekerlik - 22 Şubat , 2012, 22:08:54
Tebrikler özlem  :flowers:
Bana oy veren o 1 kisi  kimse cok  teşekkürler    ;) :k06:
gercekten kim merak ettim bana özelden ulaşabilirse cok sevinirim  :k06:
Buarada ben 4 numaraya oy vermiştim kuzisimin küçüklüğüne cok benzettim ondan dolayı  ;)

burdan açık söylim cnm ben verdim resmin pek belli olmuyo ama bnm sarışınlara özel ilgim var oğlumda sarışın ona benzettim sanırım, net fotografta eminim çok tatlısındır :)
9
bencede çok kalabalık olunca bişey anlaşılmıyo katılıyorum arkadaşa 6 bence iyi rakam yinede beklenicekse en fazla 10 olsun..
10
ne zaman başlıycak yarışmalar ?
11
Film / Ynt: FETİH 1453 VİZYONA GİRDİ...
19 Şubat , 2012, 21:44:54
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 19 Şubat , 2012, 21:19:32
film tanıtımlarını gördükçe içim gidiyor eşime diyorum artık sinema keyfimizde olmayacak mı  :'( kızımı bırakamam kimseye ilerde evde izleriz artık sinemanın yerini tutmaz ya bende merak ediyorum
oğlum 1 yaşında ve biz eşimle 1 sene sonra ilk defa sinemaya gittik başbaşa.. bi süre biraz fedakarlık yapmak gerekiyo işte..
12
Film / Ynt: FETİH 1453 VİZYONA GİRDİ...
19 Şubat , 2012, 21:44:00
bizde bugün gittik çok beğendim savaş sahneleri güzel ve gerçekçiydi.. uzun bi film olmasına rağmen denildiği gibi eksiklikleri vardı son sahneyi daha coşkulu beklerdim basit olmuş biraz.. ama genel olarak etkileyiciydi görülesi bi film olmuş..
14
Alıntı yapılan: Lă_Tăhzen! - 18 Şubat , 2012, 19:29:04
Alıntı yapılan: veliff - 18 Şubat , 2012, 18:40:28
katılım olursa bende yollamayı düşünüyorum


Katılım olsun diye  açıyoruz arkadaslar  gönderin ki katılım bol olsun  ;)

yok yanii çok katılım olmazsa açılmıycakmış ya o bakımdan dedim ;)
15
katılım olursa bende yollamayı düşünüyorum