25 Nisan , 2024, 04:54:26

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ѕєν∂α¢αη

1
ayşem çok üzüldüm annen için Allah geride kalanlara sabır versin başınız sağolsun :(

ikinci yavru için de çok sevindim. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucğına almayı nasip etsin inşallah.

iki duygu birden yüklendi şimdi üzerime üzülsem sevinsem şaşırdım canım
2
gözdecim canım benim valla çok mutlu oldum ne diyeyim minik rüzümüz de babalı büyücek ve o sevgiyi de yaşayacak. sen ona her türlü yeterdin amaaa Emre eniştemiz de ayrı bi yerde olmalı tabiki. sen güvendiysen sevdiysen bizde sevdik enişteyi :) rüzümüze sana iyi baksın yeter yavyummmm
3
yerim sizi bennnn dualarınızı Allah kabul etsin inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin muckk
5
06.06.2010 saat 10:20 elimi karnıma koyduğumda orada olduğunu hissettiğim son andı. Yanımıza gelmek için nasıl tekmeler atıyordun canım oğlum. Anestezinin etkisinden sıyrılıp sana dokunmak için sabırsızlanan annenin kucağına geldiğinde o oncuk gözlerinle hayatı sindirmiştim içime. Canım yavrum nasıl geçti 1 sene bir an bile ayrılmadan değil mi? Yemediğin içmediğin uyumadığın onca günleri hiiiç hatırlamıyorum bile. O kadar masum bişeysin ki sen ömrümün sebebisin.
06.06.2011 gözlerimi açtım sen varsın ve bundan sonra Allah ayırmasın hep yanımda olacaksın. Hastalığınla sağlığınla sana gözüm gibi bakmaya devam edeceğim oğlum. Şu an uyuyan meleğim seni çok seviyorum, iyiki geldin hayatıma. İyiki doğdun canım yavrum.
6
şafak 2 ama yarın kutluyoruz yani 1 :)
7
Ayşem aynı Musti sanki anlattıkların ve sen bensin :) dışarı çıkartınca dünyanın en uslu bebeği dersin eve gelince kıyamet kopuyor. Herşeyi istiyor vermeyince çığlıııııııkkk dayanamıyorum sesine bazen ağlayasım geliyor. bütün gün oyuncak sepeti ve ben sanki üçümüz biriz gibi evde ben nerde musti orda, biz nerdeyiz ilginç şeyler meydanda :) çözümünü bulamadım:(
8
+1 değiliz ama azcik kaldı :))

09:00 - 09:30 uyanıp 10:00 kahvaltı karışımı yiyor.
12:30 uyuyup 13:30 kalkıyor
14:00 çorbasını içiyor
16:30 meyve ve yoğurt
17:00 uyuyup 18:30 kalkıyor
19:00 bi çorba daha ve bizimle sofrada ne bulduysa
23:00 muhallebi
23:30 yatış

oğlum kaşığı sevmiyo makarna pilav köfte tarzı şeyleri elimle verirsem yiyo. Kuru ekmeğe bayılır ver eline akşama kadar kemirsin :)) bu düzen böyle de sürmüyo tabi kızlar yazdığıma bakmayın. heeeeç belli olmaz paşamın keyfi bakmışsın 10 dk uyumuş bakmışsın kıkı çıkmadan yemiş aaa bi bakmışsın elimde tabak dönüyorum :) yemezse asiyim sinirliyim kendimi paralıyorum valla bi de anlasa :(
9
Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 23 Mayıs , 2011, 16:27:48
Alıntı yapılan: ѕєν∂α¢αη - 22 Mayıs , 2011, 18:34:49
ilk doğduğunda emmiyordu dua etmiştim 6 ay emsin başka istemem diye. 6 ay bitti bir gün bile emmedi. Kilo alımı da durduğu için dr tamamen ek gıdalara ve formül mamaya başla dedi. Öye böyle bıraktı. memiklerim sönnndü gitti :)
Sevda benim kardesim var 6 yasinda o dogunca anneminde sutu olmadi bide tek gogus emdiriyordu

Bizde aynen senin dedigin gibi dedik 6 ay emsin yeter dedik kizimiz 6 yasinda ama hala meme diyor  :ehi: :nazar:


abüüü kız ne dion 6 yaş mı :)) yabancı ülkelerde 1 yaşından sonra sapıklığa giriyomuş hahahaha :) şaka tabi emseydi keşke bi 6 ay daha güzel olurdu neyse Allah sağlık versin napalım helal olsun yavruma :)
10
göğüs pompası! icat edenden Allah razı olsun. İlk zamanlarımın kurtarıcısıydı. Emmeyen bebek zor oluyordu. Eziyeti çok tabi 15 dk bi göğüs 15 dk bi göğüs çek Allah çek süt gelsin. Aman soğudu aman bekledi Allah bebek uyudu derken silikon uç ile tanıştım :))
11
ilk doğduğunda emmiyordu dua etmiştim 6 ay emsin başka istemem diye. 6 ay bitti bir gün bile emmedi. Kilo alımı da durduğu için dr tamamen ek gıdalara ve formül mamaya başla dedi. Öye böyle bıraktı. memiklerim sönnndü gitti :)
12
bizimde 3 ve 4. dişimiz çıktı çok şükür beyaz beyaz arası da ayrık :)) zengin olacak herhalde. Yaşına 2 hafta kalmasına rağmen son bir haftadır sıralıyor :)) tembellik diz boyu :)
14
evlenmeden 49
şimdi 54

special k ya başladım :))
15
kızlar şu kerimi gördüm avm de :) ay ne sümsük bişi yaa cılız bi gövde koca bi kafa var soğudum adamdan :))