28 Mart , 2024, 15:56:46

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nisan83

1
Tanışma Bölümü / Ynt: Hepinize merhaba
29 Eylül , 2009, 13:08:43
tşk ederim canım ..
Benim 5 yaşında bi oglum var zaten o duyguyu tattım ..Başta Allah olmayanlara versin sonra bize..Ama kaç aydır uğraşıyorum kesin bi sonuç yok
aksilikler peşimi bırakmıyor ..puregon iğnsini yanlış vuruldum Pkos oldugu için yumurtalıklarımda kist yaptı.Adetle attım kistleri ama bu ay adetim geciktiDoktora gitmeye cesaretim yok.Daha bekleyimmi size bir danışayım:)BAşım cok agrıyo Nyse bekliyorum  :honk:
.Herşeyin hayırlısı..

2
Tanışma Bölümü / merhaba
28 Eylül , 2009, 13:56:12
merhaba ayşe
bende yeni üyeyim.Burda bişeyler paylaşmak beni eminim stresten uzak tutar.tedavi oldugum  bu sürede tedevi aşamaları paylaşmak, bilmeyen arkadaşlar için iyi olur inş.keza bu benimde içinde geçerli .herkese bu meşakkatli yolda başarı ve bol sabır diliyorum.
3
merhaba arkadaşlar
bende bu ay aşılama olacağım  pko hastasıyım klomen bi kere kullandım rahim filmide çektirdigim için doktprum aşılamanın daha iyi oldugunu söyledi ama 3 aydır bi türlü gitmek kısmet olmadı ilk ay iğmeyi yanlış kullandım 2. ay doktorum izne çıktı bu ay kısmet olursa yapacagız pkolu oldugum için adet olmuyorum farlutal kullandım ama yine olmadım neden olmadı bilmiyorum inşallah aşılamaya gerek kalmaz hamileyimdir  :honk:
4
Tanışma Bölümü / Merhaba Hanımlar
28 Eylül , 2009, 13:16:11
 Arkadaşlar öncelikle Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Anne baba olmak kolay degil ama bu sürede birbirimize destek olursak zamanı kısaltabiliriz.Ben tedavim boyunca cok stres yaptım.Hayırlısı ile bu ay aşılama olacağım.Hepinizin duasını bekliyorum.Sevgiler