18 Nisan , 2024, 23:17:50

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Özlem85

1
Alıntı yapılan: ⓚⓤⓩⓤⓜⓤⓝ ⓐⓝⓝⓔⓢⓘ (gulsah23) - 08 Kasım , 2010, 21:52:07
inşllh düzelmiştir cnm. kafanı yorma bebişini üzme  :binkybaby: :binkybaby: herşey olacağına varır.bi sorun olmaz inşllh
Teşekkür ederim canım :nazar: :amin: :amin: :amin:
2
Alıntı yapılan: ⓚⓤⓩⓤⓜⓤⓝ ⓐⓝⓝⓔⓢⓘ (gulsah23) - 05 Kasım , 2010, 09:34:49
valla cnm benim bulantılarım çoktu. doktorum tiroit hormonun yüksek biraz demişti. ama pek önemi yok dedi. 15 gün içinde dahiliye uzmanına gförün demişti göründüm ama bu defa da normal değerde çıktı  ??? çok önemi yok diye biliyorum.doktorun ne dedi ?
benim tiroid 0.05 yani düşük çıktı dahiliye doktoru tekrar kan aldı yarın gidecez bakalım ne diyecek...bebeği etkiler mi dedeim ever etkileye bilir dedi inşallah normale dönmüştür ya bakalım yarın ne diyecek..tşk cevap için canım
3
Arkadaşlar hamilelikte troid sorunu yaşayan var mı ya da bilgisi olan varsa yazar mısınız? Ben 6 haftalık hamileyim Bugün kan sonuçlarımda TSH 0.05 çıktı sanırım olması gerekenden daha az acaba bu geçici mi yoksa bebeğimi etkiler mi? :director:
4
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM 5 GÜNÜM GEÇTİ VE 2 GÜN ÖNCE 3 TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI AMA HENÜZ DOKTORA GİTMEDİM SİZCE NE ZAMAN DOKTORA GİTMELİYİM VE DOKTOR NE YAPIYOR YANİ TEST FALAN
5
Alıntı yapılan: ღ♥ lavii ♥ღ - 26 Ekim , 2010, 23:14:56
gülşahçım,goncacım gerçekten çok teşekkür ediyorum.. büyük gün yarın..  :love9: :love9: :love9: ekranda pıt pıt gördüğümde ağlarım herhalde... özlemcim olabilir neden olmasın. günün geçti mi canım?
EVET  GEÇTİ CANIM VE 4 HAFTALIK HAMİLEYİM AMA DAHA DOKTORA GİTMEDİM
6
Alıntı yapılan: aybenim - 26 Ekim , 2010, 18:54:41
herkese çok ama çok teşekkür ederim arkadaşlarım. allah bebiş isteyen herkese nasip etsin inşallah.... :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :nazar: :nazar:
:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
7
Alıntı yapılan: •♥•SİBEL•♥• - 26 Ekim , 2010, 16:10:50
TEBRİK EDİYORUM  :flowers: :flowers:
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN  :amin: :amin: :amin:

Teşekkür ederim sibellllllcimm darısı tüm bekleyenlerin başına :flowers: :love9:
8
Alıntı yapılan: B'ü'$'r'A - 26 Ekim , 2010, 15:06:15
canım inş en kısa zamanda burda senin konuna tebrikler yagdırırız :amin: şöööööyle uzata uzata hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye konular açarsın inş..
:amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
9
Alıntı yapılan: hasretimsana - 26 Ekim , 2010, 12:55:25
benm her zaman adet belirtilerim bir hafta öncesinden baslardı ve bu ay yine basladı adetime tam bir hafta var ve yine cocuk yok canlarım zaten adet olursam bu siteye girmicem cok güsel paylasımlar yapıyoruz ama aklımdan cıkmıyor her gün vakit gecmiyor belki dayanıpta girmezsem işe dalar unuturum diyorum bide öyle denicem takmamaya calısacam
İnşallah en kısa zamanda bebeğin sana da mesaj yollar ben geliyorum annecim diye :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:
10
Çooooooooooooooook teşekkür ederim canım arkadaşlarım  :nazar:Rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah :amin: :amin: :amin: :amin:
11
Alıntı yapılan: aybenim - 26 Ekim , 2010, 11:24:05
hamilelikten canım benim. bende de biraz kasık ve felaket derece sağ diz ağrısı var. bizde genetik sanırım annem ablam hep hamileyken sağ dizleri ağrırmış. ben yarın gidicem doktora. umarım herşey yolundadır. çünkü şimdide allah korusun bebeğimi kaybetme korkusu sardı....
Allah korusun canım..tamam ben de gideyim o zaman bugun randevu alayım,,,inşallah dediğin gibi her şey yolunda olur daha kendi anneme söylemedim doktora gideyim öyle söyleyecem kendimi zor tutuyorum  :nazar:
12
Canım ya benim çok bulantılarım yok ama çok şişkinlik var hamilelikten olabilir mi?
13
Şişkinlik hissi hamilelikten mi acaba? ???
14
Alıntı yapılan: g10ca - 26 Ekim , 2010, 09:43:41
Çarşambaya az kaldı  :hello2: inşallah herşey yolunda gidecek , için dahat olsun, bebişinin kalbini pıt pıt göreceksiniz ekranda  :love9:
Şişkinlik hissi hamilelikten mi acaba?
15
Şişkinlik hissi hamilelikten mi acaba?