28 Nisan , 2024, 14:05:56

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pisicik

76
yaa ben kendimi bu listede görmeye alışmışım,adımı göremeyince içim bi tuhaf oluyor..beni buraya ekleyinnnn :crybaby2: :y25: :y25: :y25: :y25:
77
merhaba kızlar.bende bebe aspirini kullananlardanım.ikinici gebeliğimi yaşıyorum,ilki maalesef kalp atımı olmadığı için kürtaj olmuştu.bunda drum hemen aspirine başladı.hatta aspirinle birlikte cleaxane0,2 kullanıyorum.amacı kanı olabildiğince akışkan hale getirmek.böylece bebeğe çok daha kolay ulaşıyormuş ve bebeğin gelişimi daha problemsiz oluyormuş.hiç korkma yani.
79
Alıntı yapılan: ܓ✿SarıPapatyamܓ✿ܓ - 18 Ekim , 2010, 13:08:27
slmm bahar annişleri  :flowers:
nasılsınız nasıl gidiyor
biz 19 haftalık olduk
cinsiyet tam belli degil henüz haftaya gidicem bakalım bu sefer kesin belli olur inş
mide bulantılarım bitti sayılır cok sükür ama ara ara mide yanması oluyo  :igrenc:
oyuzden yediklerime cok dikkat ediyorum
baş agrısı oluyo bazen hap kullanmak istemesemde mecbur kalıyorum
minoset içiyorum yoksa cekilmez oluyo  :sad1:
bazen alt tarafım cok agrıyo ya daha erken henüz bebişin baskı yapması için ama  :dontknow:
işte böyle sizde ne var ne yok  :k06:

geçmiş olsun canımm.yatarken başını yüksekte tut,ben iki kat yastıkla yatıyorumm :tongue3:
bizde 19+3üz teyzesiii :nazar: :nazar: :nazar:bazen benimde kasıklarıma regl olacakmışım gibi ağrılar giriyor.fazla ayakta kaldığım günlerde oluyor.dinlenince geçiyor.öyle zamanlarda sende olabildiğince uzan.
80
eğer sende de bel fıtığı varsa mutlaka etkiler tabii.o yüzden yere eğilip doğrulurken ( mümkünse hiç eğilme tabii) çok dikkatli ol.aniden sakın eğilme.çömelerek eğil,çömelerek kalk.ortopedik yastıklar ver bel için.çok faydasını görürsün,iş yerinde falan sandalyene mutlaka koy.ben ortopedik problemin ne olduğunu çok acı bir şekilde öğrendim.rabbim kimselere yaşatmasın.çok zor çok.rabbim bebeklerimizin yüzüne baksında bizlere şifa versin. :amin: :amin:
81
Alıntı yapılan: °• αуşєηυя •° - 18 Ekim , 2010, 08:39:52
kizlar dun sabahtan beri bel agrim var, ama bu baska onceki agrilar gibi degil, ne oldugunuda bilmiyorum
Söyle tarif edeyim : Tam kalça kemigimle bel kemigimin arasi sag taraf, sag bacagimin ustune bastikca
agriyi taa ordan dizlerimde ve ayak bilegimde hissediyorum, yani topal gibi yuruyorum su an dunden beri cok kotu  :sad1:
Tam orasi batiyor bicak saplaniyor gibi  :y25: bide egilip dogruldukça... sadece sag taraf ve kalça kemigimin bitisip yeri,
boyle agrisi olan varmi bi bilginiz varmi bu ne ?
bugun randevum var bakalim sorarim doktoruma ne dicek  :-\


ahh canım çok büyük geçmiş olsun.benimde aynen dediğin ağrıdan sol tarafımda var.benimki sanırım daha farklı bir durum.ben kaza geçirmiştim,kalça eklemlerimde protez var.şu an 19 haftalık hamileyim.ağrılarım çok şiddetlendi.koltuk değnekleri kullanıyorum.o kadar zorki,rabbim kimseye vermesin.
kalça ağrısı dize ve ayağa vurur,o yüzden dizlerinden falan korkma.sendeki kalça ağrısı.hamileleliğin verdiği yüktendir,olabildiğince üzerine az yük bindir.sakın tek başına ıslak zeminde yürümeye kalkma.tekrar çok geçmiş olsun canım.
82
aminnnnnn :amin: :amin: :amin: rabbim her isteyene versin.yaşanmadan bilinmeyen dünyanın en büyük nimetiymiş..
83
Alıntı yapılan: medine - 18 Ekim , 2010, 12:00:29
amin canim cumlemizin  :amin:oyy oyyy masalllahhhhh oglumuza :nazar:yok canim henuz belli olmadi  1 hafta sonra ogrenicez bizim yaramaz gosterirse tabi :k06:karnimda tepindigi gibi ordada tepinirse ogrenme ihitimalimiz yuksek aslinda  :k06:

ay maşallah canım benim,senin ne güzel tepiş tepişmişş..benim oğlan bi gün tepişse ertsi gün duruyo.tepişirken elimi koyuyorum hemen elimede gelsin vuruşları diye,hemen kesiyo hareketi..sıpa tam sıpaaa annesine şööle güzelce bi kıyak geçmedi henüzzz :nazar: :nazar:
84
Alıntı yapılan: medine - 18 Ekim , 2010, 11:52:47
slm kislaaar bende mart annesi olucam allah izin verirse 18 haftalik hamileyim.pisicikk nasilsin canimm hatirladinmi bilmiyorum ama baya bi konusmuslugumuz ollmustuu tebrik ediyorum tekrar hamileymisin sorunsuz bi hamillelik gecirirsin insalllah :amin:

canıımmm hatırlamaz olurmuyummm...çoook sevindim canım,ayyy ne güzel maşaallahh :nazar: :nazar: :nazar:
Rabbim sağlıkla tamamlamak nasip etsin hepimize..hemen hemen aynıyız seninle,benimde normal doğum olsa marttı ama son kontrolde sezaryen olacağı için şubatta alırız dedi dr.19+3 üm bende.oğlum olcak teyzesiii  :nazar:  :nazar: senin belli mi cinsiyeti??
85
Alıntı yapılan: BERİLL - 18 Ekim , 2010, 11:27:47
günaydın kızlar ben 26.haftaya girdim tetanoz aşısının ilk dozunu bu sabah yaptırdım bir ay sonra ikincisini yaptıracaksın dedi hemşire 20.haftalardan sonra yapılabiliyormuş.

geçmiş olsun canım,canın çok acıdı mı?burda bi çok arkadaş çok can yakıcı olduğunu söylüyorda.
87
günaydınn :flowers: :flowers: :flowers:
tetnozu bana sağlık ocağı 16.haftada yapalım dedi.ben druma danıştım 20.haftada başlarız olma dedi.şimdi 20.haftadayım.drla kontrolüm22.haftada.bende 22.haftayı bekleyeyim de mii??
dirimcim ya ne güzel 100'ün altına inmişin,rabbim sağlıkla tamamlamak nasip etsin..ohh bebişine kavuşmana az kaldı oleyyyyy :binkybaby: :binkybaby: :nazar: :nazar: :nazar:
88
Alıntı yapılan: AyNi - 16 Ekim , 2010, 16:23:46
merhaba arkadaşlar nasılsınız??? biz bugün 20. haftaya başladık  :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar siz bebeğinizin tekmelerini hissediyormusunuz?? hissediyosanız nasıl bişey??

ben hissediyorum, ama sadece bi iki kere vuruyor, bu normalmi?  :icon_scratch:

ya canım hiç sormaa,bizde öyleyiz.bi gün oluyor acayip kıpır kıpır ohh diyorumm nasıl neşeleniyorum.ertesi gün tık yok..bazen kıpırdıyor elimi koyuyorum karnıma,anında hareketi kesiyor..ya şööle doya doya hissedeyim diyorum ama olmuyor..sıpa naza çekiyo kendini :binkybaby: :binkybaby:
89
Alıntı yapılan: AyNi - 15 Ekim , 2010, 10:52:13
neden sezeryan olacaksın canım?? bu kadar erkenden belli oluyormu??  :icon_scratch: normal doğum olsa daha eziyetli olur bence yanında olması  :ehi: ben istiyorum yanımda olmasını ama eşim istemiyor...

bide şu sorun var, ben doktorumdan çok memnunum, ama diyelim gece 11de doğumum geldi, doktorum sizce gelirmi hastaneye doğurtturmaya?? yoksa orda kim varsa o mu yaptırıyor doğumu??

ben 5 yıl önce kaza geçirmiştim,kalça eklemim kırıldı.her iki eklemimde protez benim.maalesef sezaryenden başka şansım yok..normal doğum olsa dışarda kapıda kalsın tüm çığlıklarımı duysun isterdimmm :ehi: :ehi: :ehi:ama şimdi ameliyat ya kanlı kanlı görse miii dışarda meraktan çatlasa mııı karar veremedimmmm :ehi: :ehi: :ehi: çok mu kötüyüm neee :k06: :k06: :k06:
90
Alıntı yapılan: AyNi - 15 Ekim , 2010, 10:42:58
salam sosisi bende yemem normalde ama salamlı pizzayı çok canım istiyor  :k06:

bende hayırdır inşallah bugün rüyamda doğum yapmıştım, dün akşam yatakta doğumu çok düşündüm ondan galiba  :k06:

kızlar korkuyormusunuz?? ben şimdilik korkmuyorum, tabi zaman yaklaşınca nasıl olur bilmem...

bide doğum yapacağınız hastanenin doğumhanesini önceden gezecekmisiniz?? ben gezmeyi düşünüyorum da...

daha zaman var diye mi nedir pek korku yok bende..çok sabırsızlanıyorum ben yaa..zaman geçmiyorr bir türlüü..
benim ameliyatla olacak zaten,önceden gezer miyimmm :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: bilmem hiç düşünmedim aslında..kocama sende gir diyorum ama acaba dışarıda beklemsi daha mı eziyetli olur..sizce babaya hangisi eziyetli olur?? en eziyetli olanından olsun istiyorum  :ehi: :ehi: