28 Nisan , 2024, 04:25:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pisicik

31
evet canım morarıyor.kol ve göbek dışında başka yerden yapılmıyor ama haberin olsun.sana tavsiyem bir gün bir kolun bir gün diğer kolun,daha sonra sırayla göbeğinin bir sağına bir ssoluna.sonra tekrar başa dönüp ilk kolundan devam et.hem iğne olan yerlerin dinlenir hemde çok morarmaz.aynı yerden ola ola bir ara kollarımın üsütne yatamadımda.tecrube konuşuyorr:)
32
var arkadaşımm..benim!
hamile kaldığımı öğrendiğim günden itiberen başladık 0,2 lik kullanıyorum.hatta günde bir tanede bebe aspirini kullandım şimdiye kadar.şimdi 30 haftalık olduk.aspirini bırakacağım.ama doğuma kadar clexane devam.
33
günaydın anneciklerr..nasılsınız bakemm?? bizim yarın kontrolümüz var,oğlumu görcemm :nazar: :nazar:
ya doğunca sanırım gözümü kırpmadan onu seyredeceğim,nasıl bir duygudur bu,bambaşka hiç bir şeye benzemeyen!!
rabbim her isteyene versin,kıymetini bilmeyenlerede vermesin :amin: :amin:
dün bir haber okudum gazetede,1 günlük bebeği atmışlar sokağa,yağmurdan sırılsıklam olmuş!! nasıl ağladım vicdansızlar!!! hayvanlar bile yavrularına kıyamaz,nasıl döner etrafında.bunu yapanlara ne denir bilemiyorum...
34
Alıntı yapılan: ygs - 28 Aralık , 2010, 17:59:48
kızlarr nasılsınız ...benim moralim bozuk biraz ya tam kesin bişey yok ama....bugün dr kontrolüne gittik...oğluşum 360 gr olmuşş koca bir irkek :nazar: ama dr inceledi bugün biraz bi böbreğinde bir damar öbürüne göre daha genişmiş şuan için bişey yok...10 sonra tekrar gidicem eğer belirli bi düzeyi varmış genişlerse doğum sonrası müdahele gerektiriyormuş...ama şuanki durumunda kalırsa kendi düzeliyomuş  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: kızlar kesin bişey yok ama benim çok moralim bozuldu...allahım işallah bişey çıkmaz yavrumda dua edin sizde kızlar :amin: :amin: :amin:

geçmiş olsun canım,sakın üzme ne kendini ne bebeğini..boşa strese sokma!! bebeğin daha çook küçük, gelişmeye devam ediyor.kendiliğinde düzelecek inşaallah.bizler dua edicez sen gönlünü freh tutacaksın tamam mı. :amin: :amin:
35
Alıntı yapılan: zubeyde22 - 09 Aralık , 2010, 23:00:45
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
selam kızlar bileniz varmı benim illk gebeliği bende sarı akıntı oluyor ve hamile kaldıgımdan beri var  4. ayıma kadar devlet hastanelerine  gittim ve bişey olma normaldir dedi sonuçda hamilesin dedi ama 15 ün önce özel hastaneyye gitim bana akıntının olması normal degil dediler ve ilaç vardiler  .....kafam çok karıştı kızlar :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:  sizdede aynı sorunlar varmı çok moralim bozuk...bide renkli ultrason çekilcekmişim bunu bütün hamelile çekiliyormu yoksa bebekde bir sorun varda bana mı söylemiyorlar anlamadım :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:


merhaba canım.sarı akıntıdan kastın ne tam anlamadım ama benimde akıntım var.öyle çok fazla değil belki ama günlük ped kullanmak zorundayım hep.kuruyunca sarısmı bir renk oluyor.ben hiç dra danışmadım açıkcası.normalmiş gibi geldi bana.koku falan yok .2 hafta sonra kontrolüm var bende sorarım druma.
renkli ultrasonu neden istediklerini açıklamadılar mı sana? özel hastane olunca insanın aklına para için mi yapıyorlar acaba sorusu geliyor yani.bende özele gidiyorum ama hiç böyle bi şey demedi drum.sen sakın moralini bozma.hem renkli çekileceksede tadını çıkar.yavruşunu daha net göreceksin.
36
Alıntı yapılan: afra024 - 08 Aralık , 2010, 14:47:19
sitede 2 tane mi pisicik var nick olarak aynı sanırım

ben pisicik olanım canım.bi de pisicikk var,çift 'k' ili.
37
Alıntı yapılan: Duygu-Masal - 07 Aralık , 2010, 17:18:45
Alıntı yapılan: pisicik - 07 Aralık , 2010, 15:26:27
kızlar merhabaaa... :flowers: :flowers: :flowers:
kaç gündür giremedim nete,nasılsınız?iyisiniz inşaallah.. :amin:
bizim dün kontrolümüz vardı,çoook şükür herşey yolunda gidiyor.bebeğimin yüzünüde gördüm,babaya benziyor,kocacım havalarda :nazar: :nazar:
27.haftamıza girdik :nazar: :nazar: rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza versin inşaallah :amin:   :amin:  :amin:

Merhaba Pisicik,

Maşallah kuzuya demek o kadar belli yüzü, ayrıntılu ultrasona girdin sanırım değil mi? Geriye kaldı son 13 hafta  :nazar: sağlıklı hamilelik dilerim..

sağol canımm cümlemize inşaallah..evet canım ayrıntılı usg.insan çıkar çıkmaz özlemeye başlıyor ya..yavrummm bitanemm hergün rüyamda görüyorum artık,kucaklıyorum öpüyorum sarılıyorum emziriyorum..sabrın sonundayımm :binkybaby: :binkybaby:
38
kızlar merhabaaa... :flowers: :flowers: :flowers:
kaç gündür giremedim nete,nasılsınız?iyisiniz inşaallah.. :amin:
bizim dün kontrolümüz vardı,çoook şükür herşey yolunda gidiyor.bebeğimin yüzünüde gördüm,babaya benziyor,kocacım havalarda :nazar: :nazar:
27.haftamıza girdik :nazar: :nazar: rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza versin inşaallah :amin:   :amin:  :amin:
39
günaydınnn kızlar...ohh çok şükür bebeğimin kalbini dinledimde rahatladım.dün onca şeker çikolataya rağmen anneye naz yaptı sıpam,bende sabah ilk işim doğru sağlık ocağına gitmek oldu.ebemizle kalbini dinledik.herşey yolunda dedi.bazen böyle olabilirmiş.anne çok yorgunsa özellikle..
ve hızla kilo almaya devam ediyormuşum onuda gördümm :sad1: :sad1: 12 kilo almışım şimdiye kadar..6,5 ayda 12 kilo :cildir: :cildir:
sizler nasılsınız kızlar??
aman bebeğim iyi olsunda diyorum önemli değil artık.vericez bir şekilde.. :dontknow: :dontknow: :dontknow:
40
elleri ayakalrı poposu boynu koynuuu..yavrumm benimmm bi doğsun her yerini koklaya koklaya öpücemm...offfffff zaman geç hadii çabuk çabuk geç hadiiiii :amin: :amin:
41
yaa kızlar yaa..benim sıpa sanırım gerilere doğru uzanmış durumda.o kadar şeker çikolata yiedim bana mısın demedi.minik minik kıpıtılar var sadece..ehh buna şükür..bi doğsun ısıracam o poposundan görür o gününüüü.. :nazar: :nazar:
42
amin canımm  :amin:  :amin:
korkmakta haklısın ama sen bol bol dua et ve içini ferah tut.bende dua edicem canım.rabbim kabul etsin  :amin: :amin:
43
canımm herşeyi yeni okuyorum bende.
sakın canını sıkma drun korkulacak bie şey yok dediyse bir bildiği var demekki.rabbim bahtını hep açık etsin inşaallah.sağlıkla sıhhaatle büyüyecek annesi... :nazar: :nazar:
44
Bebeğim Doğdu :) / Ynt: BONCUK KIZIM DOĞDU
30 Kasım , 2010, 15:54:32
havucummm canım ya yeni gördüm,gözün aydın olsun canım..rabbim sağlıkla analı babalı büyütsün Ada kızımızı..tu tut maşaallahhh  :nazar:  :nazar:  :nazar: :nazar:   :nazar:  :nazar:
45
canıımm..sağolasın ya,olur de mi bazen böyle.endişelenmek yersiz değil mi???
evet siz sağlıkla kucaklayın sonra biz  :nazar:  :nazar: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: :amin: