Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pisicik

121
konu başlığının adını cimri pinti saygısız bencil biriyle tatile çıkar mısın diye değiştiriyorum :BangHead: :BangHead: :BangHead: :violent1: :violent1:
122
Alıntı yapılan: pırıl - 12 Ekim , 2010, 11:40:32
bu geçtiğimiz yaz görümcemle gitmiştik tam bir kabustu benim için.önümüzdeki senede kaynanam vs beraber gidelim demiş görümcem eşim demiş allahtan biz gelemeyiz sakin tatil istiyoruz diye.ayyy düşünmesi bile beni geriyo hele kaynatamın bizle olduğunu düşünemiyorum.hergün osuratsız  yüzlerini görmekten bıktım bide tatilemi giderim onlarla.allah yazdıysa bozsun :amin:

tatil bu ya adı üstünde ta-tilll... bütün yıl çalışmışın bi on günün hayaliyle onuda berbat etmeye kimsenin hakkı yok..walla geçen sene eşim tutturdu annemle çıkalım diye..direndim  çok şükür olmadı.bu senede aynısı olacak,ay her yıl bunun mücadelesini vermek istemiyorum yaaa..Allahım sen bizleri koru ya rabbimmmm... :amin: :amin:
123
benimde oğlum olacak inşaallah,Allah'a hep bana benim gibi gelin ver diye dua ediyorum şimdiden.walla kaynanamın yanındada diyecem bakalım ne diyecekkk :ehi: :ehi: kesin sokacak bir laf bulur ama ben diyeceğimi demiş olacağımmm :k06: :k06:
124
Alıntı yapılan: ★ღ♥ღครк๓єlєợเღ♥ღ★ - 12 Ekim , 2010, 11:31:18
bayıla bayıla cıkarım  :love8: :love8: :love8: :love8: :love8: :love8: :love8:

ne güzel yaa..böyle kaynanalara kaynana denmez anne edenir...ahh ahhh çok yaralıyım walla yaa
125
Alıntı yapılan: selin_27 - 12 Ekim , 2010, 11:30:08
kızlar  ben kaynanacıııığımmlaaa doktora gittim. doktor dediki daha kalp atışları belli değil. bende o arada biraz üzüldüm çünkü başka doktorlar şu güne dutyarız falan demişlerdii. bende neden hala duyamıyoruz diye üzülüyorum hatta ağladım da biraz. bu akıllı da kayınbabam aramıştı. ona ne dese beğenirsiniz :cussing: diyo ki hastaneye gittik bebek var mı yok  mu daha belli değilmiş demesin mi!!  :cildir: çıldırdım yaaaaaaaa!!!!!!! ağzını hayra aç anne dedim. yani ben böle bi kadınla tuvaleete bile gitmem

:k06: :k06: ay hiç gülesim yoktuuu..tuvalete bile gitmem :ehi: :ehi:
al benden de o kadar..kendilerinde laf sokma hakkını nerden buluyorlar anlamıyorum,kimsin sen yaaa :violent1: :violent1:
daha şimdiye kadar bir kez saygısızlık etmedim,büyüktür deyip sustum ama artık dayanamıyorum.sevmiyorum kendini, kendinden çok soğuttu bir kere :violent1: :violent1:
126
Allah yazdıysa bozsun..dağlara taşlara..ben ırak olsun hawailerde tatil yapsın...
ayy bahsi bile içimi daralttı yahuu
127
çobanların abası olur ya :ehi:  :ehi: ondan mı alsak nee :k06: :k06:
128
Alıntı yapılan: IşılL - 12 Ekim , 2010, 10:58:25
günaydın arkadaşlar,
bende 15 haftalık hamileyim, allah izin verirse benimde 2011 Nisanda kızım olacak  :binkybaby:

maşaallah canımm,allah sağlıkla tamamlamak nasip etsin :amin: :amin: :amin:
129
Alıntı yapılan: Duygu-Masal - 12 Ekim , 2010, 10:47:26
Günaydın Güzel Anne adayları:)

Boş verin kızlar siz hiç kimsenin sözüne bakmayın ne demek keşke kız olsaydı ya hiç düşünmezler karşısındakilerin duygularını hele birde o insan hamile anlamıyorum böylelerini :caca:

Benimde 5 yaşında bir oğlum var dünyalara değişmem inanın evladın kızı erkeği olmaz siz onu kucağınıza bir alın dünyalara sizin olacak..


günaydın sevgili annecikk :flowers:  :flowers:
bende kimsenin lafını takmıyorum canım ama yinede insan sinir oluyor böyle dengesizlere..eğer kız olsaydı ben eminim niye erkek değil derlerdi.benim kaynanam olacak insan zamanında 3 kızı olmuş birini 'herkes erkek doğuramaz ' diyerek kendine küstürmüş biri.o yüzden kendisine duyduğum sevgi!!!!! daha bir başka :violent1: :violent1: :violent1:
130
ya kızlar bende aynısı düşünüyordum.bizim kışa geliyor ne yapıcaz yafff :icon_scratch: :icon_scratch:
mont kaban alsak bir daha giyemeyiz onları çuval gibi olur.pelerin tarzı olsa üşürüz hele birde bu kış sert geçecekmişşş...inşaallah hastalanmadan atlatırızz ne yapıcaz yaaa :honk:  :honk:  :honk:
131
herkes ektiğini biçer canım,onlarıda sevmez kimse...gıcıklar...ayyy sinir oldumm :caca:  :caca:  :caca:  :cussing:  :violent1: :violent1: :violent1: :violent1:
132
evet canım ya,hamile kıyafeti olunca anneler dayanamaz nasılsa alırlar diye düşünüp fiyata abanıyorlar... :violent1: :violent1:
lc waikiki'yi tavsiye ederim ama,hem fiyatı uygun hemde şık kıyafetler.
oranın bebek ve çocuk reyonlarıda güzel..
133
öff aman bi karışmasın o etraftakiler yaaa.. :violent1: :violent1: benimde kaynanam hiç hoşlanmadı erkek deyince.ona neyse sanki ona doğuruyorum  :violent1:  :violent1: :caca:   :caca:  :caca:
canım oğlum benimmmm aşkımmmmm  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: anası kurban vereneee...aşkımmmmmmmmmmmmm :nazar: :nazar:
134
amin ya rabbimm..sağlıkla kucaklasak yavrularımızı..ohh sarılsakk sımsıkııı koklasakkk miss gibiii.... :amin: :amin: :amin:
hamile kıyafetleri bulmak cidden zor iş.ben tayta taktım zaten  :k06:  :k06: üst aldım fazladan ,hem doğum sonrasındada daha rahat kullanırım diye.hamile kıyafetleri sonradan giyilmiyor yazık oluyor.bu şekilde daha iyi oluyor bence,tavsiye ederim.
135
Alıntı yapılan: pırıl - 12 Ekim , 2010, 10:01:50
benim karnım neden bukadar büyük geliyo bana ya :BangHead:

senşnde mi büyük arkadaşım yafff :k06: :k06: benimde maşaallahım var..ama ben bu durumdan çokkk memnunum..çok hoşuma gidiyo kocaman bi karınla dolaşmakkk :laughing7: :laughing7: 18+4 olduk bugün  :nazar:  :nazar:  :nazar: ama karnım 6 aylık gibi :hello2: :hello2:
seviyorum karnışımııı içinde oğlum var nasıl sevmem yaaaa.... :nazar: :nazar: :nazar: