27 Nisan , 2024, 20:42:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pinar79

91
bizimde az kaldı kızlar 1 ekimde oğlum gelecek hayırlısıyla.sezeryan olacam .şimdiden heyecan ve korku sardı.bilinmeyenin korkusu ve ilk kez anne olmanın heyecanı var.Rabbim herkese yaşatsın.sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Yüce Rabbim
92
arkadaşlar benimde 7 ay sonra hamile kaldım ve bende soğan kürünü uyguladıktan 1 ay sonra hamile kalmıştım.bilmiyorum belkide kürün etkisidir.şimdi doğumuma 1 ay kaldı.Rabim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin.dualarım sizlerle.
93
Allah hepimizin yardımcısı olsun.gerçekten çok heyecan verici
94
arkadaşlar neredesiniz.oğluşumla 34 haftalık olduk.ekimin 1-2 si gibi sezeryan olcam.Allahım sağlıcakla doğmasını nasip etsin.ne çabuk geçti hamilelik süreci ya bazen inanamıyorum.aslında bu haftalar biraz korku biraz heycan - mutluluk çoook karmaşık duygular içindeyim.ilk bebeğim belkide ondan.doğum faslıda endişelendiriyor zaman zaman.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
95
ellerinize sağlık canım bizimde epey az kalmış 60 gün ama biz daha erken bekliyoruz sezeryan olcak
96
31 haftalık hamileyim. SORU: kaçıncı ayda kaç kilo aldınız CEVAP:ne siz sorun ne ben söyleyeyim  :toothy10: :ehi: :ehi: :ehi: (15 kilo kadar) :tongue3:
97
kızlar ilginize teşekkürler evet bu sayfayı ben açmıştım ve 31 haftalık hamileyim şimdi.az kaldı şükür.
98
canım çok geçmiş olsun Rabbim bizlere bağışlasın bebeklerimizi.bende de hafif kasılmalar oluyo ve bacak aram geceleri ağrıyo.normaldir diye düşünüyorum.çünkü bebeklerimiz büyüyüyor.31 haftalık olduk bizde.ekimiz ilk haftası doğum diye düşünüyor dr. hayırlısı
99
ben böyle bişeye inanmıyorum nette bakarsan zaten alttan muayenenin daha sağlıklı olduğunu görürsünüz.benim düşük ihtimalim olmasına rağmen 17. haftaya kadar hep alttan ultrasonla muayene oldum.bebeğin gelişimi daha net izlenebiliyormuş.düşük için iseşunu söyleyebilirim eğer bebek sağlıksızssa yani düşecekse ilaç, dinlenme fayda etmezmiş zaten.
100
kızlar bununla ilgili zaten epey yazmıştık, ben 30 haftalık hamileyim ve bende 16.3 çıkmıştı ve oğlum olacak.genelde doğru gibi.yani bende tuttu.
101
selam kızlar bebecikler nasıl bakayım kıpır kıpır uyutmuyolar demi.benim oğluşumda aynen öyle maşallah çok güçlü.az kaldı anneler bebeklerimiz gelecek.Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
102
amin canım dr önemli değil desede kafama zaman zaman takılıyo
103
derin çok geçmiş olsun canım, mavişderyam bebeğinin böbreklerindeki sorunu nasıl anladı dr. ve nasıl bir operasyon geçirmesi gerekiyomuş çok geçmiş olsun sanada canım.özellikle sordum çünkü benim bebeğimede böbreklerinde hafif genişleme var demişti dr ama çok önemli değil doğumdan sonra kapanır çünkü çok küçük genişleme bu demişti sadece takibi yapılıyo ama ben yinede hep tedirginim.Rabbim hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin .bu hafta şeker yükleme testi yapıldı bi sorun çıkmadı.
104
mavişderyam Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım.benim 2 cm lik bir myomum vardı hamilelikte 6cm oldu ve rahim girişine yakın dr. bebeği riske atamayız normal doğumla dedi ve sezeryan olacak bu yüzden.zaten ben de baştan beri normal doğuma karşı bir tedirginlik vardı.eltim hemşire ve ilk bebeğini normal doğumla yaptı zor bi doğumdu.2. bebeğinde asla normal istemiyorum diyerek sezeryanla oldu.tabi kişiden kişiye değişir sezeryanında zor yanları var.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
105
bende 26. haftadayım ve 8 kilo aldım ama ayak ve bacaklarımdaki şişlikler -ödemler var özellikle akşam felaket şişiyo.sanırım aldığım kiloların yarısı bu şişlikler.sabah iyi oluyo akşam fil gibi  :ehi: