27 Nisan , 2024, 22:19:29

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pinar79

121
kesinlikle ben sana inanıyorum çünkü hissetmen gayet doğal.ben haftalardır hissediyorum bebişimi ama cinsiyetini göstermedi kuzucum yarın tekrar gidecem dr bakalım gösterecekmi.bizde 17+1 ve benim karnım çıktı.hatta şimdiye kadar normal kıyafetlerim oluyodu artık çok zorlanıyorum sıkıyo.bu hafta hamilelik kıyafetleri alacam.
122
ezoo hoşgeldin canım aramıza Allah bebişini kucağına almayı nasip etsin.kafana takma kasılmaları bende de çok oldu ilk zamanlar normal.stressiz bir dönem geçirirsin inşallah.benim için ilk 3 ay zor geçti ama şükür şimdi rahatım tadını çıkar canım.17 haftalık olduk veee geçen zaman  belirsiz gerçekten.
123
herkese selam cici anneler biz 17+1 olduk.aranızda ayrıntılı ultrasona giren varmı acaba? ben epey araştırdım 4. ay itibariyle ayrıntılı ultrasona giriliyormuş zaten hastaneler dışında ayrıca  ultrason yerleri varmış oralarda bakılıyormuş.bebeği kafatasından başlayıp parmak sayısı. kalp-damar vs.. herşeyi inceleniyormuş yaklaşık 30-45 dk arası sürüyormuş.ben fiyat araştırmasıda yaptım. kayseride 180, ankarada 250 istanbulda 300 civarı fiyatlar. açıkcası ben yaptırmak istiyorum dr görüştüm o da eğer böyle bir imkanın varsa yaptır dedi. bende merak ettim daha önceden yaptıran varmı diye.eğer varsa biraz açıklasın daha çok bilgimiz olsun.
124
16+2 olduk üçlü testimizi yaptırdık sonucu perşembe alcam bebişim cinsiyetini göstermedi. yüzüstü yatmış uyuyordu uyandırmaya çalıştıkça poposunu döndü bize  :ehi:  annesini meraktan çatlatacak yaramaz.
125
kızlar cuma dr kontrolüm var ve ben şimdiden meraktayım.bebişimin cinsiyetinide öğrwenirim inşallah sağlıklı olduğunuda duyarım.ay beklemek ne zormuş.bende myom olduğu için haftalık gidiyordum dr.3 ay dolunca dr ayda bir yeterli dedi ve her hafta gördüğüm bebeğimi şimdi 3 haftadır görmüyorum ve onu çoook özledim.keşke ultrason evimizdede olsa  :k06:
126
ben 15 haftalık hamileyim ve şimdiden 4 kilo aldım  :k06: bakalım bundan sonra ne yapacaz of... gerçi umrumda değil.bebişimi o kadar çok bekledim ki şimdi hiçbişey gözümde yok. :ehi:
127
lavantacım Allah tamamına erdirsin canım.çok şükür 14+4 olduk bebişimle ve şimdilik herşey yolunda gidiyor
128
canım sağol ben bazen endişeleniyorum hissedemeyince aslında dr kontrolüm 16. haftada ama ben dayanamayıp 15. haftamda gidecem.zaten cinsiyetinide merakediyorum.Rabbim sağlıcakla dünyaya getirmemizi nasip etsin
129
kızlar bende 14+4 haftalık hamileyim önceleri damar atar gibi sağ kasığımda hissediyordum bikaç gündür çok nadir sol kasığımda hissediyorum acaba bebişmi yoksa başka bişeymi hissediyorum anlamadım
130
sayfamız hayırlı olsun kızlar bende 14 haftalık hamileyim 10 ekim beklenen doğum tarihi yani benim doğum günüm de  :k06: ama myomum olduğu için sezeryan yapılması daha kuvvetli bir ihtimalmiş sanırım daha önce bi tarihte bebişimi dünyaya getireceğim.sağlıklı olsunda 1 hafta erken 1 hafta geç hiç farketmez.ikili test yapıldı çok şükür sonuçlar iyi.16. haftada tekrar dr gidecez üçlü test yapılacak hemde bebişimin cinsiyetini öğrenecem.
131
kızlar benim bebişimde 13 haftalık ve bende bebişimi karnımda hissediyorum.pıt pıt  :k06:  ya çok yaramaz olacak sanırım şimdiden gece uykularım kaçıyo sola dön sağa dön derken sabah oluyo.Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin.cinsiyetini tam net olarak kaçıncı haftada öğrenebilirim? 12 haftalıkken gittim ama dr ben bu haftalarda söylemiyorum çünkü yanılma payı az da olsa olabiliyo demişti.bende ne zaman belli olur diye sormayı unutmuşum
132
hayır cinsiyetini öğrenmedim tahlil sonucunuda telefonla öğrendim zaten. 13 hafta olduk bakalım 2-3 hafta sonra tekrar gidecem o zaman kesin öğrenmek istiyorum
133
kızlar 13 haftalık olduk ikili etst sonuçlarım temiz çıktı şükür.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.ben 3 ayı çok zor atlattım bulantım yoktu ancak myomum olduğu için hep düşük tehlikesi vardı.iş yapamadım hiç, 10 gün kadar yattım.yani resmen bıkkınlık gelmişti. hamile olduğumu yeni anlıyorum ve tadını yeni çıkarmaya başladım.tabi bi de son aylar riskli geçecek inşallah o günleride sağlıcakla atlatırım.şimdi kendimi daha rahat hissediyorum.inşallah hepimiz sorunsuz bi hamilelik geçiririz.bebişlerimizi sağlıklı kucaklarımıza alırız.
134
MELODİ bende ikili testi 2 gün önce yaptırdım bebeğin ense kalınlığı 3 ve 3 ten büyükse sorun olurmuş. benim bebeğim 12+3 tü bakıldığı gün ve 1.3 çıktı ense kalınlığı. kan tahlillerimin sonuçları yarın belli olacak. ense kalınlığı ölçümü sende nasıl yapıldı? bende vajinal ultrasonla yapıldı.çünkü en ufak hata payı vermiyormuş.ancak karından yapılan ultrasonda hata payı olabiliyomuş dr öyle demişti. içini rahat tut.Rabbim hepimizin bebeklerini sağlıklı olarak dünyaya getirmemizi nasip etsin.16. haftada 3 lü test yaptırırsın eğer dr gerek görürse zaten söyler ve aminiosentez yapılır.ama bence hiç gerek kalmayacak. rahat ol.doktoruna güven canım.
135
ben soğan kürünü arkasına incir kürünü kullanmıştım ve hamile kaldım ben inanıyorum.inanarak için kızlar.her şeyin başı inanmak