25 Nisan , 2024, 01:03:52

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ѕєν∂α¢αη

1
06.06.2010 saat 10:20 elimi karnıma koyduğumda orada olduğunu hissettiğim son andı. Yanımıza gelmek için nasıl tekmeler atıyordun canım oğlum. Anestezinin etkisinden sıyrılıp sana dokunmak için sabırsızlanan annenin kucağına geldiğinde o oncuk gözlerinle hayatı sindirmiştim içime. Canım yavrum nasıl geçti 1 sene bir an bile ayrılmadan değil mi? Yemediğin içmediğin uyumadığın onca günleri hiiiç hatırlamıyorum bile. O kadar masum bişeysin ki sen ömrümün sebebisin.
06.06.2011 gözlerimi açtım sen varsın ve bundan sonra Allah ayırmasın hep yanımda olacaksın. Hastalığınla sağlığınla sana gözüm gibi bakmaya devam edeceğim oğlum. Şu an uyuyan meleğim seni çok seviyorum, iyiki geldin hayatıma. İyiki doğdun canım yavrum.
2
Sizin Seçtikleriniz / kampanyaa
22 Mart , 2010, 12:15:00
KIZLAR,
INTERNETTEN EYÜP SABRİ TUNCERİN SİTESİNDEN 5 LİRALIK ALIŞ VERİŞ YAPANA 40 LİRALIK HEDİYE SETİ GÖNDERİYORLAR KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL AYIN 24 ' Ü SON GÜN.
3
Tanışma Bölümü / hoşgeldin karamel
17 Kasım , 2009, 13:44:05
ne olduğunu neci olduğunu bilemediğim için sadece özel mesajına dayanarak bkz:

Konu Yok)
« Gönderilen: ѕєν∂α¢αη : Bugün 14:41:11 » Alıntı Yanıtla Sil   

--------------------------------------------------------------------------------
SLM MERHABA NASILSIN  bende yenı uyeyım benıde aranıza alsanıza 





aramıza girmen için birinci adres burası :)
4
http://www.yearbookyourself.com/

1960 da Sevda:



1984 de Sevda:



1990 da Sevda:




6
moraliniz bozukken dinlediğinizde gözlerinizden akan yaşlara hakim olamadığınız şarkı var mıdır?

Bu konuyu açtığıma göre benim var tabi ki:

Destan - Annem şarkısı   :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
7
arkadaşlar;

geçtiğimiz ayın ilk adet döneminden itibaren 3.haftasında kan tetsi yapmıştım negatif çıkmıştı. Sonra umutlarım gitti tabi. Adet günümü beklemeye başladım. Uzman bir dr.a sordum dedi ki 1-2 hafta erken yaptırmışsın testi canını sıkma dedi. Dün adet olmam gerekiyordu (-ki hiç sekmez benim günlerim) olmadım. test aldım bu sabah yaptım. önce bi çizgi koyulaştı diğer çizgi silik bir şekildeydi ama belirgindi. Ben testi alıp eşimin yanına gidene kadar o da koyulaştı :) günaydın baba oluosun dedim :)))


bekleyen herkesee Allah hayırlısını versin.
8
merhabalar;

forum başlıklarınızın ve yazılarınızın çoğunu okuyarak, hamilelik hazırlıklarından, haberlerinizi aldığınız güne kadar okudum :) yüzüm güldü bazen üzüldüm.
herkese merhaba tekrardan karşınızda henüz anne aday adayı bulunmakta :)