27 Nisan , 2024, 19:36:14

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - denizce:)

1
slm kızlar 16 haftalık hamileyim.internette okudum sırtüstü yatmayın bu haftadan sonra sol tarafınıza yatın diyo.sağda da ciğer olduğundan ağrı yapar diyo.nasıl yatcaz ya sola yatmaktan felç geliyo sanki otarafıma.sırtım belim kopuyo ağrıdan :-\
2
Alıntı yapılan: moonlight - 08 Eylül , 2012, 19:53:52
Kızlar bizde bugün 5+4 olduk ve adetime 1 hafta öncesinden başlayan adet sancılarım ara ara hala devam ediyor korkuyorum bişey olacak diye bazen hafif bazen şiddetli oluyor doktorumda 3 aya kadar rahim hızlı geliştiği için normal dedi ama yinede korkuyorum bu durum herkestemi böyle oluyor acaba :icon_scratch:
evet benimde hala devam ediyo kasık ağrılarım zaman zaman..doğal bi süreç diyo herkes.
3
Alıntı yapılan: fıstık - 07 Eylül , 2012, 21:16:53
sağlık ocağındaki adamın doktor olduğundan emin misin sen  :icon_scratch:

ne saçma kolu bacağı kesik doğuyomuş

senin doktorun herhalde ilk defa sana vermedi bu ilacı

öyle bişi olsa piyasada olurmuydu ilaç

hiçbişi olmamıştır bebeğine merak etme sen

bazı aptallar yüzünden panik manyak oluyo herkes

ayrıca naneli şeker ye çok sıvı almaktan kaçın

kuru şeyler yemeye dikkat et

zaten 10. haftaya yaklaşmışsın benimde 3-4 gündür bulantım azaldı  :icon_thumright:
malesefki doktor işte.üstelik dediğim herkes delirmiş o doktor iyice diyo.insanın yüzüne pay diye sölenirmi öle bişi.bi dahada gidersem ben ona.zaten yarın doktor kontrolüm var hayırlı  güzel haberler alırım inş.gerçekten anladımki hamilelik insanı panik bi insan yapıyomuş :icon_scratch:
5
kızlar benim 6.haftadan itibaren aşırı mide bulantım ve kusmam vardı hatta geçen hafta serum yedim bi tane.ama şu bi kaç gündür yok gibi acıkınca bulanıyo sadece.birazda olsa iştahım açıldı.bişey yiyemiyodum daha önce.doktor zofran zydis diye bulantı ilacı vermişti sabah akşam kullan diye.şimdi günde bitane içiyorum az diye.sağlık ocağına gittim yazdırmaya ordaki doktorda sinir etti beni kadın doğumcular bişe bilmiyo bu ilaçları içenlerin bebeklerinin kolu bacağı eksik doğuyo diye. :crybaby2:ağlıcaktım sinirden orda.yani kısacası bebeğime bişe olmuşmudur.bugün 9+4olduk.oyüzden mi mide bulantım azaldı?
6
Alıntı yapılan: melek100lü - 06 Eylül , 2012, 18:33:04
evet canım kabızlık yapıyordur suyu bol iç  :icon_thumright:
sağol canım kuscam diye korkuyorum ondan bu ara çok su içemiyorum halbuki normalde çok içerim su ???
7
Alıntı yapılan: muhribe - 06 Eylül , 2012, 18:29:05
canim simdi adetin gecti ya rahim hala adet olacak saniyor

ondan kasiliyor bu cok normal

kabizlik yediklerinle alakali

uzum ve bol su ic
korktum bende gerçi akıntım falan çok şükür ama elde değil :dontknow:evet ben pek mide bulantım yüzünden sulu şeyler yiyip içemiyorum içim kurudu sanırım :icon_scratch:
8
bugün 9+3 gün olduk.sabahtan beri kasık ağrım var sanki şişkinlikte var.korkutuyo beni çok.ağrılar hep aynı.aniden felan olmuyo ama.olamaıştı sanki daha önce.neden acaba bilen varmı?akıntı felan yok.bide kızlar kabızım ben o yapıyo olabilirmi?
9
rabbim kızını ve seni korusun.allahın izniyle hiç bişey olmaz. :amin:rabbim size bağışlasın evlatlarını.dualarımız seninle :amin:
11
6.haftadayım kusarken gözlerim çıkcak bigün yerinden.allahım bu nedir böyle.hep derdim normalde iştahlıyımdır heralde hamile kalınca dünyayı yicem diye.ama hele akşamları hiç bişe yiyemiyorum.midemin yanması ayrı kusma ayrı.bu gidişle hastanelik olacam sanırım. :igrenc: :crybaby2: :crybaby2:
12
Alıntı yapılan: yasemin10 - 17 Ağustos , 2012, 08:46:49
Alıntı yapılan: esracım - 16 Ağustos , 2012, 09:16:16
Merhaba kızlar dün ikili test yapıldı sonucu 1 hafta sonra belli olacak ve bebeğimin ense kalınlığı ölçüldü 1.24 çıktı dr iyi olduğunu söyledi.Bu arada bebeğimin elleri kolları ayakları oluşmuş ve göz çukurları.Dr tek tek gösterdi.En son dr birazcık bebeği rhatsız ediyor.O da hemen dönüyor.Çok şükür bugünlerimize.Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.
Denizce inşallah daha çok çok mutluluklarını görürsünüz bebeğinizin.Rabia hayırlısı olsun canım.Umudunu yitirme asla.
Maşallah miniğine kocaman olmuş. :nazar:  Ben de çarşambaya ikili testi yaptıracağım ya ikili testi nasıl yaptırdın?
Alıntı yapılan: denizce:) - 14 Ağustos , 2012, 19:05:46
slm ben de 6 haftalık hamileyim bugün bebeğimizin kalp atışını da duyduk allahıma çok şükür :love9: :amin:beklenen doğum tarihim de 8 nisan hayırlısyla bebeğimi kucağıma alırım  :amin: :amin: :nazar:
Denizcim hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin. :amin:

Rabiacım sen de kan tahlili yaptır artık valla ben burda meraktan çatladım. ;D [/size]
amin :amin:inş.rabbim o günleri gösterr hayırlısıyla.çok teşekkürler :love9:
13
  :love9: :love9:doğum günün kutlu olsunnnnn :)) nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara sevdiklerinle inş. :hieyt: :hello2: :hello2: :nazar:
14
Doğum / Ynt: bende dogum yaptım kızlar
15 Ağustos , 2012, 17:06:42
allah analı babalı büyütsün :amin:tez zamanda evlerinde kucağında olur inş. :amin: :nazar:
15
slm ben de 6 haftalık hamileyim bugün bebeğimizin kalp atışını da duyduk allahıma çok şükür :love9: :amin:beklenen doğum tarihim de 8 nisan hayırlısyla bebeğimi kucağıma alırım  :amin: :amin: :nazar: