Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - anita

1
Merhabalar,
Ne kadar uzun zaman geçti yazışamadım sizlerle..
Sizlerde değişklik var mı bilmiyorum ama bizim evde durumlar aynı.. Kayra 1.sınıf bu sene. Okuma yazmayı söktük, okula gitmeyi çok seviyor. Lukas da haftada 5 gün 2 saat oyun grubuna katılıyor . şimdilik ağlayarak gidiyor ama orada güzel vakit geçiriyomuş.  Ben evdeyim çalışmıyorum. Hayat devam ediyor işte.. Ev işleri çocuklar ödevler derken günler geçiyor. oğlum çok yaramaz ve hareketli . kayra çok değişti güzel br abla oldu üzmüyor beni. o mızmız ağlayan kayra sorumluluk sahibi akıllı düzenli bir çocuk oldu. ara sıra agresif yönü ortaya çıksa da 6 yaşındaki bir çocuk için iyi yani..
sizleri özledim.. inşallah herşey yolundadır hepiniz için..
sevgiler..
2
Selamlar...
Ben geldim. 1 saattir okuyorum yeni bitti bayaa bişeyler yazmışsınız kızlar. Neler olup neler bitmiş benim haberim yok.. Benimkiler iyiler. Kayra anaokuluna gidiyor Lukas da 1 ay sonra iki yaşında olucak.
MEltemcim tebrik ederim 3. gelmiiş sanırım. çok sevindim.
Emine ve Gonca ben yanlış mı anladım sizinkiler ilkokula mı başladılar? Şaşırdım aslında 2006 doğumlular 2012-2013 te başlamıyormu?
Ben yarın tekrar girecem foruma şimdi kaçıyorum:)
Sizi çok özlemişim ya..
3
Helloooo
Ben geldim.. Ay uzun zaman oldu.. Özledim burdaki herkesi..Ne var ne yok çok merak ediyorum.. Bizler iyiyiz.. Herşey yolunda.. İnşallah burdaki herkes iyi.. :flowers:
4
BÜTÜN ANNELERİN "ANNELER GÜNÜ"NÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM.
:wav: :wav: :flowers: :flowers: :flowers:
5
Arkadaşlar merhaba ,
Bişey sorucam,
Uykuda sıçrama neden olur ? Lukas ara sıra uykusunda sıçrıyor. Yeni bişey bu bir haftadır falan oldu. Aklıma takıldı. Bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
Bi de bişeyden mi korktu anlamadım yürümeye başlamıştı 12.5 aylık. ama şimdilerde devamlı emekliyor. Gerçi grip ateş filan oldu birkaç gündür. belki yorgun bilemiyorum ama ilginç geldi bana??

Emine buraya nasıl resim eklendiğini hatırlayamıyorum :)
6
Gonca canım benim çok üzüldüm.. Hayırlısı böyleymiş demekki. Allah sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah. Allah kızına uzun ömürler versin. Üzülmemeye çalış canım..
Emine canım hormonlu spiral var. biliyormusun bilmiyorum ama bir araştır istersen. ben ondan taktımayı planlıyorum..
Meltem vallahi helal olsun 3.ye niyetlenmişsin. Cesaret gerçekten. :Ben iki tabeyle zor başediyorum. Oğlum çok afacan. hiç durmuyor yerinde
Aslıcım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.
Emine canım başın saolsun mekanı cennet olsun.
Bizde Lukas çok hasta oldy kusma ishal, ardından kanlı ishal filan çok korktum . Şimdi iyleşti çok şükür..
7
Goncaaaaaaaaaaaaaaaaa,
inanamıyorum canım benim çookkkkkk sevindim.  :nazar: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
harika bi haber bu.. karar vermiş olduğundan bile emin değildim.. ama süper bi haber.. Allah tamamına erdirsin... sende benim gibi ikinciye hemen tutturdun :)

Emine, aslında bende ikinci çocukta çok daha rahatım her anlamda.. kilosu az diye düşünürken öylesine yazdım işte.
benim oğlum 10.5 aylık oldu. sıralıyor emekliyor son sürat.. bi de devamlı üstüme tırmanıyor ama ne istediği belli değil :)en sevdiği şey ellerinden tutarak yürümek ve önündeki topu kovalamak tekme atmak.. futbolcu olcek sanırım  :ehi: hala iki diş var. ama üst dişler de yolda bugün baktım epeyi şişmişler.. bizimki de kıskanç . kayrayı alınca hemen tırmanıyor koşuyor.. aferin ceyline.. benim kayram da son derece olgun davranıyor Allahtan..
8
Gonca
doktora gidicem demiştin sanırım.. yeni bir müjde mi var yoksaaaaaa??  :muzz:
9
MErhaba,
Emine Mirayın doğumgünü kutlu olsun.  :love9:  :nazar:  :flowers: Maşallah resimlerde ikisi de harika çıkmış.. Miray da sarışın gibi. benim oğlumda öyle.. ama miraydan daha çok saçı var benimkinin :) :ehi:
Gonca, çok geçmiş olsun Eylülüln durumuna üzüldüm. Ama iyleşmiş şimdi çok sevindim. Bebek çalışmalarınız da hayırlı olsun. Allah gönlünüze göre versin..

Bizde durumlar epey değişti. Lukas son sürat emeklemenin yanısıra herşeye tırmanıp ayağa kalkıyor. Bütün gün onu iki elinden tutarak yürütüyorum ve tabi sırtım kırılıyor.. Ben emzirmeyi kestim.. Doğrusu oğlum da gevelemeye başlamıştı ısırıyordu falan.. Bıraktık. Yemekler konusunda ise, kendi yemeklerini değil bizim soframızdan yemeyi seviyor. Et tavuk pilav dolma ne olursa yiyor ama az tabiki. Henüz iki dişimiz var ama yutma sorunumuz yok Allaha şükür. Yediği miktarlar az olduğu için kilo durumumuz da pek parlak değil. En son 1 ay önce gittiğimizde 8.350 kiloydu. fazla almıyor zaten. Bide yemekleri ağzından çıkarma huyu var. Azından çıkarıp kendisi sokuyor ağzına. Zaten elinde bütün gün galeta, havuç ve bebe bisküvisi var. her tarafı batırıyor.

Kayra çok cici abla oldu. Lukası korumaya çalışıyor sürekli ama tabi kıskançlık ta var. Benden istiyor herşeyi. Beni paylaşamıyor. Bi de en ufak şeylere ağlama huyu devam ediyor.. Çok bilmiş , 13-14 yaşında bie ergen çcuk gibi konuşmaları var. Bazen çok çaresiz kalıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum. Kayrayla başetmek zor..

Neyse, şikayet olarak algılamayın..sadece durumumuzu yazıyorum.
hepinizi öperim..
10
Merhabaaaa,
Ayy uzun zman oldu hiç konuşamadık sizinle.. .....Biz sürekli gribal durumlarla uğraştık uzun bir süre.. Hala da bitmiş değil.. Bir Kayra bir Lukas derken sırayla hastalanıyorlar.. İyi düşünmek istiyorum iyleşsinler..
Neyse fazla kalamıcam.. biraz işim var..
herkesi çok öpüyorum..
11
Gonca çok geçmiş olsun.. Allah korumuş valla..
12
Aslı tebrik ederim cnm.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
13
Kızlarr,
Çok yorgunum uykusuzum... Lukas çok yaramaz oldu.. Ne gündüz zaptedebiliyorum ne gece.. Gece uykusu çok iyiyken bozuldu. gündüzde devamlı ilgi ve kucak istiyo gezmek istiyo. yanlızım tuvalete gidecek vakit yok. Kayram okula gidiyo bu sene başka güzel bi yuvaya verdim. o memnun halinden. o da ilgi istiyo benden. ikiye bölmek lazım beni.
iki çocuklu olmak çoooooook zormuş. annem de haftada bi gün gelebiliyo ancak.. yani isyanlardayım.
hiç okuyamadım forumu.
sadece merhabs demek istedim. şimdi hemen uyumaya gidiyorum. yani yeni bi gece macerası beni bekliyor :)
öpüldünüz hepiniz..
14
Merhabalar,

doğumgünü olan her bir yavruya nice yıllara..
15
Merhabalar,
İstanbul Kınalıadadan selamlar..
Kızla bende uzun zamandır giremiyorum daha doğrusu lap top'ı açamıyorum :))
günlerimiz çok hareketli geçiyor. Lukas ta büyüdükçe uykuları azalıyor ve kucak istiyor. ama Allaha şükür huysuz bir bebek değil. Kayranın ufak tefek kıskançlıklarının yanısıra yemek yeme sorunu halen şiddetle devam ediyor. Lukasıma da 5 ay anne sütü yetti ama bir hafta kadar önce ek gıdalara başladık çünkü son ayda 400 gr almıştı. Meyvayı pek sevmiyor biberon maması içmiyor ama kaşık mamasını sevdi Allahtan. Yarın da sebze .çorbası yapıcam çnkü biraz kabızlık sorunumuz oluyor.
İkiside hastalandı. Kayra 40 derece ateşlendi boğaz enfeksiyonu oldu ardından Lukasa bulaştı. Kayra antibiyotikle iyileşiyor. Lukas da ateş olmadı ama öksürük vardı şiddeetli . şimdilerde azaldı diyebilirim.
Sanırım bayram sonuna kadar burdayız. Kayra yuvaya başlarsa bende rahat ederim sanırım. Geçen sene gittiği yuvaya mı vericez başka yuvaya mı karar veremedik.. istanbula dönünce bakıcam. Zaten ekimde başlıcak inşallah.
Herkesi çoook öpüyorum.