Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - tubae

1
Satmak İsteyenler / 40TL ye Süt Pompası
06 Ağustos , 2012, 10:35:45
Core marka. Biberon çapına nuk ve chicco biberonları uyuyor. Hem elektrikle hem de pille çalışıyor. Kullanım kitapçığı da yanında verilecek. Elden teslim alabilirsiniz. Başakşehir'de ikamet ediyoruz. Elden çıkardığım uygun fiyatlı diğer bebek ürünlerine de bakmanızı öneririm. İrtibat için [email protected] u kullanınız. İstenmesi durumunda fotoğrafını da göndereceğim.
2
Toplamda 10 kez kullanılmıştır.  2 ayarı var. Birinde yumuşak, diğerinde ise daha sert meyveler için kullanabilirsiniz. Bebeğiniz ve çocuklarınız için ideal. Başakşehir'de oturuyorum. Elden teslim alabilirsiniz. İrtibat için [email protected] u kullanabilirsiniz. İstenmesi durumunda fotoğraf gönderilecektir. Diğer verdiğim ilanlara da bakmanızı öneririm.
3
Satmak İsteyenler / 40TL ye Kraft Tenteli Bisiklet
06 Ağustos , 2012, 10:29:57
Birkaç kez dışarıda binildi. Genellikle evde kullanıldı. Ses fonksiyonu çalışmıyor.
-Güneşten koruyan hareketli tentesi
-bebeğinizin ayakların yere sürtünmesini önleyici ayak dayanakları
-ön sepet ve geniş-plastik arka sepet
-bebeğiniz büyüdüğünde ebeveyn kontrol kolunun, bebeğin düşmesini engelleyen koruma kolları ve tekstili ve ayak koyma yerleri çıkartılarak bisiklete dönüştürme imkanı mevcut.
Almaya karar vermeniz durumunda elden teslim alabilirsiniz.Fotoğraf talep etmeniz durumunda gönderilecektir. Lütfen irtibat için [email protected] u kullanınız. Başakşehir'de ikamet ediyoruz.Elden çıkardığım uygun fiyatlı diğer bebek ürünlerine de bakmanızı öneririm.