Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - DEFNE---ADA

1
selam canım. ben 39 haftalık  hamileyim şuan.
2
bayanlar selam

sezeryan hakkında bilginiz varmı? ne yapıcam bilmyrm. 39 hafta oldu, açıklık yok ama doktorumda 1 haftalık seminere gdyr. bende onun olmasını istyrm bilmyrrrrrmmmmmmmm
3
merhaba sibel hayırlı olsun. sezeryan yaptın sanırım. nasıl oldu, şimdi iyimisin bana anlatrmısın, çnkü bende bir karar varicem ne yapıcam bilmyrm.
4
merhaba gözde

bende medical park ta doğum yapıcam, benim doktorum Gökmen İyigün. Bugün kontrolüm vardı, 3250 gr olmuş, bebek baskı yapıyor ama açılma henüz yok. Moralim bozuk doktorum seminere gidicek salı günü hafta sonu dönücek. Pazartesi sabah kontrole bekliyor. Biraz çatımda dar, ben kendi doktorumun doğuma girmesini istiyorum, kafammm çok karışık. Doktorum sezeryan da olabilirsin istersen dedi, ne yapıcam bilmiyorum. Hiç sezeryan olan varmııııııııııı????????? :crybaby2:
5
merhaba arkadaşlar ben de haziran annesi olucam nasipse 37.ci haftamdayım :basardim:
6
yanlış yazdım yani 37 nci haftaaa
7
selam hanımlar, benim şafak 37 allah bir nefeste kurtarmayı nasip etsin hepimize  :nazar:
8
merhaba bayanlar. ben de 37 haftalık hamileyim bende çok heyecanlıyım , artık gelse de bende rahatlasam hiççççççç uyuyamıyrm, oturamıyorum ve kızımı çokkk özledim gelmesini istiyorum.