Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - GülnurARSLAN

91
20 gün kalmış bugün çalışmalara başlıyoz  :k06: :ehi: :ehi: :ehi:
92
cananım şuna bayıldım

HASRET!M S@[email protected]şlerimizi bekliyoruz inşallah    :binkybaby: :binkybaby:     
93
bazen bende oluyorum canım öyle resmen bunalıma giriyorum bebişim olmıyacak diye hiç  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :y25: :y25: korkuyorum bende öyle bir korku oldu nedense 2 düşük yapınca 3. düşecek diye çok korkuyorum. ilk defa hamilede kalamadım allahım kafamda öyle şeyler üretiyorum ki resmen deliriyorum diyorum onun için düşünmemeye çalışıyorum inşallah bebişlerimiz olacak kafamız rahat olsun kızlar süprizlerle gelirler şaşırtırlar inşallah bizi  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :amin: :amin: :amin:
94
ayşe ben çok şaşırdım kız  :ehi: :ehi: :ehi: :k06: :k06: geç döllenmemi olmuş  :icon_scratch: :dontknow: ama hamişssin  :muzz: :occasion5: :laughing7: çok sevdindim çoookkk  :ehi: :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10: :binkybaby: :binkybaby: :amin: :amin:
95
kızlar napıyonuz  :flowers: :opucuk: :opucuk:
kızlar ben incir kürünü yapıyorum bugün 3. gün kızlar afrodizyak etkisi var heralde bunda 2 gündür kuduro  :ehi: :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10: :toothy10: adam iyiki evde yok  :ehi: :ehi: :ehi: adet bugün bitti zor tutuyom he  :ehi: :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10: :toothy10: içimde bişiler oluyo  :suclu: :suclu:
96
dur kız bende yarın hurma aldırayım  :hungry: :hungry: süper  :hello2: :hello2:
97
kızlar ben incir kürüne başladım şimdi yaptım içtim çok hoşuma gitti  :hungry: :hungry: :hungry: tam benlikmiş  :hungry: :hungry: tadı süper  :occasion14: :occasion14:
98
adeti kesmek için bişi varmı ağrılarım azaldı artık çok geliyo benim birde uzun sürüyo bitsin diye bişi yokmu  :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10: :toothy10:  bitsin bir an önce işimiz gücümüz var kardeşim  :toothy10: :toothy10: :ehi: :ehi: :-ooo :-ooo :-ooo :cildir: :cildir: :cildir:
99
zayıflamak için düşünmüştüüm bende ama vaz geçtim yemedi yani  :ehi: :ehi: :ehi: kist için demi o benlik değil yani  :laughing7: ;D
100
mayısa doluşmuşuk  :ehi: :ehi: :ehi: :k06: :k06:


ne içiyonuz siz be anlamadım ben  :icon_scratch: :dontknow: ???
banada anlatın  :ehi: :ehi:
101
kız ben kaç gündür yırtınıyom burda  :caca: :caca: :caca: şimdimi söylenir  :caca: :caca: hemen yazayım bir yere  :suclu: :suclu:
102
tamam canım güle güle yarın konuşuruz bende bir karara bağlarım  :hello: :hello: :wave: :wave:
103
napim ya  :sad1: :suclu: :suclu: ben adet oldummu dünyam kararı ağrılar baş kasık ağrısı. ped yetiştirememem var birde uzun sürüyo. birde öğür öğür içim dışıma çıkıyo  :igrenc: :igrenc: :-ooo :-ooo çok kötü oluyorum resmen bir haftam heba oluyo iyice mala bağlıyorum yemek bile yapamıyorum ya. biran önce doğurayımda bitsin istiyom geçer diyolarya doğurunca inşallaah  :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :amin: :amin: :amin:
104
hiçbişi yok canım bende pıhtılaşma var 2 düşüğüm var. ben garanti olsun diye yapayım dedim yumurtlamaya sonra kız bende başlamıyayım habire yumurtlamaya  :ehi: :ehi: :toothy10: :toothy10:
105
almıyaacağım vaz geçtim düşündüm biz zaten adetten sonra hemen başlıyoz nasıl olsa  :ehi: :ehi: :ehi: bizde boş yok hergünü değerlendiriyoz  :toothy10: :ehi: :ehi:  bitmenisini bekliyorum artık ama  2. düşükten sonra dengem kaydı ya 20 sinde 22 sine kadar leke geldi ayın 23 ünden beri bir gelmeye başladı pedler almıyo artık birde ağrısı cabası nete giremiyorum hem baş ağrısı hem kasık ağrısı eğer mayıstada kalamassam gideceğim sorun var demektir. martta 8 gün sürmüştü bu ay kaç gün sürecek bakalım  :icon_scratch: :dontknow: ??? bana işkence geliyo artık bana hamile kalsamda kkurtulsam diyom valla ya  :y25: :y25: :sad1: :sad1: