14 Mayıs , 2024, 21:49:25

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - teacher44

1
o anneden anneye değişiyomuş canım..dediğim gibi ilkse ve boyunda uzunsa azda olsa geç çıkarmış..benmkinide göremediler ama 3 boyutluda bakınca gördü dr.
2
canımmmmm çok sevndim yaaa...Allh tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla.... :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
darısı herkeseeeeeeeeeee.........
3
doğru söylüyosun canım...hayırlısı olsun inşallahh.. :flowers: sen türkiyede misin? dışardamı?genelde 12 haftalıkken falan yurtiçinde pek bakmak istemiyolar nedense..
4
Alıntı yapılan: eda_m - 02 Mart , 2010, 15:05:08
oyyy cok sevindim hayırlısı inşallah maşallah diyelimde nazarımız deymesin  :nazar:

teyzeleri yesin onu  :D
çok teşekkür ederiz teyzesiiiii..:)))) darısı başına olsun inşallahhhhhhh hayırlısıylaaa... :flowers: :flowers: :opucuk: :-*
5
Alıntı yapılan: arzuhatem - 02 Mart , 2010, 15:03:13
Alıntı yapılan: teacher44 - 02 Mart , 2010, 14:48:52
ooooo kızlar çoğaldı desenee...bende seni çok tebrik ederim canımm hayırlısıyla kucağımıza alalaım cümlesiyle inşallahh...sen ne zaman öğrendin kaçıncı haftanda? :


evet canım yaa kzılar çoğaldıı :D 16 haftamda öğrendim canım sen kaçıncı haftanda öğrendin  :nazar: :nazar: :nazar:
ben dün öğrendim yani 13+5 ken aslında erken ama 3 boyutluyla baktı kız dedi...aslında kafam karışmadı desem yalan olur..çok kesin konuştu ama 3 boyutlu da olsa bazı arkadaşlarım bu kadar erken kesin belli olurmuki acaba dediler?hayırlısı olsun canm inşallahh... :flowers:
6
Alıntı yapılan: durucan - 02 Mart , 2010, 15:01:50
Benimde kızım var ve dedikleri gibi bebekliklerinde kızlar erkeklere göre daha uslu oluyorlar  :muzz: ara ara cadılık yapsalarda gaz sorunu daha az oluyor gibi ve uykuya daha düşkünler.

sağlıkla kucağına alırsın inşallah  :nazar:
amin canım çok sağolasın Allah seninkinide sana babasına bğışlasın güzel günlerini göstersin cümlesiyle...çok sağol..:) :flowers:
7
aminnn inşallahh tatlımmm çok sağolasın darısı en yakın ve en hayırlı zamanda başına olsun inşallahhh Allahım hepimizin gönlüne göre versin canım benmm... :flowers: :flowers: :flowers:
8
evet artık belli olmaya başladı bide eski pantolonlarımın fermuarını bile çekemiyorum yeni lastikli aldım artık...ilk bebeği olan ve ortalamadan biraz uzun boylu annelerde geç çıkarmış...senin nasıl?benmki son 1 haftadır böyle zaten..geç çıktı yani..
9
ooooo kızlar çoğaldı desenee...bende seni çok tebrik ederim canımm hayırlısıyla kucağımıza alalaım cümlesiyle inşallahh...sen ne zaman öğrendin kaçıncı haftanda? :flowers:
10
hayırdır canm bişeymi oldu?ben 14.haftayı tamamladım 15 e girdim sormuşsun sanırım???hayırıdr??
11
Alıntı yapılan: yesilmavi - 02 Mart , 2010, 14:03:41
gozun aydin canim. kiz cocuguda ne tatli olur.. ben olsa kafasina her renk bant alcamm cok seviyorumm kel kafaya bant takmiss bebisleri:):)
evet canım bende süslemeyi çok severim..çok sağolasın darısı başına olsun imşallahh..:)
12
Alıntı yapılan: вαℓвσ¢єgi✿εїз - 02 Mart , 2010, 13:48:31
gozun aydin olsun cnm rabbim tamamina erdirsinnn  :amin: :amin:
çok sağol tatlım amin..sen nasıl oldun?
13
çok sağolun herkese çok teşekkür ederim arkadaşlarr..Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh..darısı herkese olsun canlarımm...:) :flowers: :flowers:
14
Alıntı yapılan: ღ♥ Nilda♥ღ - 01 Mart , 2010, 18:43:37
gözün aydın tatlım kızların yeri bi başka olur allah tamamına erdirsin  inş. :amin: :amin: :amin:  :hello2: :hello2:
aminn canım Allah razı olsun ...bencede kızlar daha değişik geliyo..her anneye kız lazım sanırım...Allah herkesin gönlüne göre versn inşallahh canımm..darısı herkese olsun çok sağol tatlımm... :flowers:
15
eda yeni gördüm canım çok geçmiş olsun Allah büyük tekrar nasip eder inşallahh..zaten sağlıklı olmayan bebekler düşük olur böyle düşün demekki nasibi yokmuş..Allah en yakın zamanda tekrar nasip eder inşallahh..bak en azından bebeğin olabilieceğini biliyorsun ne kadar önemli bişey bu değilmi? çok geçmiş olsun Allah şifanı versn acilen canm.. :y25: :y25: