20 Mayıs , 2024, 23:46:10

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KasrıCinan

91
iklima canım evet listenin başında bi sen varsın, günü en yakın,,ALLAH kurtarsın...benim oğlum gününden 4 gün önce doğdu...BELKİ vaktinde belkide erken  gelir kuzun...beklemek çok zor seni çok iyi anlıyorm....hele o korku...
Ama rabbim çok büyük..çok dua et..rabbim kimselere duyurmadan kurtarsın.. :amin: :amin:
92
amiin  :amin: :amin: kızlar inşallah kalmaz..  :opucuk: :opucuk:
94
kızlar gittik doktora..fetal eko çekti kalbi vs.bütün organlarına detaylı bi sekilde baktı.
2'li ve 3'lü testlerimi yanımda götürmüstüm.direk onları sordu..baktı çok iyi bu iyi anlama gelir şu durumda dedi..
ekojenik intrakardiyak fokus (kalp içinde parlak bölge) yada diğer adı kireçlenme.kadın doğum doktorumun dediği şeyi oda gördü..muayane etti normal azaları hepsi çok iyi dedi.kalbe gelince kalp kapakçığı atmaya baslayınca direk esimle bizde gördük o parlaklığı.ve doktor görünce korkmuş.sonra iyice arastırmaya basladı.. :y25: :y25: hatta sırtı dönüktü ona rağmen kalbi incelemeyi başardı..hakkaten işin uzmanı farklı oluyormuş...evet kalbinde parlaklık var dedi. :'( .sonra kalbe giden bütün damarlar beyne giden damarlar çok iyi hiç bi tıkanıklık yok kalp atım iyi sinirlerinde de bi problem yok bizim için de bunlar önemliydi dedi... :hello2: :hello2: :hello2: yani öyle korkulacak bi durum gözükmüyor şu an dedi...onun öncesinde ense kalınlığına bakmıstı zaten o da normal dedi...en son ellerini ve yüzünü gösterdi.yüzüne gelince
eliyle kapattı.  :ehi: 3boyutlu da bakalım dedi.ondada  yüzünü kapattı.. :aferin: öyle olunca fotoğrafta vermedi.ve muayane bitti..ben giyinirken esim ile doktor odada konusmuslar biraz..basta korktum tedirgin oldum demiş...ama sona doğru bi sıkıntı olmadığın gördüm demiş..kaçıncı ayda gözüktü ilk demiş..eşimde daha yeni  geçen hafta gördü  doktor demiş..o zaman iyi gebeliğin 3.ayında görülseydi sıkıntılı durum diyecektim ama gebeliğin ortalarında olduğunda kas sıkışmasından kaynaklanabileceğini söyledi..
bu  ekojenik intrakardiyak fokus  down sendromu riskini artırmaktaymış..downlu çocukların özelliklerinde biri imiş,o yüzden ikili 3lü bütün testlere bakılırmıs..benimde hepsi temiz çıkınca öyle korkulacak birsey yok gebeliğin sonuna doğru yada doğumdan sonra kas içinde kaybolur ama geçmiz dedi...kesin tanı için amniyosentez önerilir ama ben bu çocuğu her ihtimale karsı doğuracağım derseniz hiç gerek yok dedi...özürlü olup olmadığını kalpte bunun neden olup olmadığı amniyosentez ile anlasılırmıs..ama sağlıklı bebeklerde de bazen bu parlaklık olurmuş.bendede de tek bi bulgu olduğu için bi önem taşımıyormuş.
öyle yani herseyi iyi 421 gr  haftasına göre uyumlu dedi.çok utangaç bi kızım var hiç göstermiyor kendini..çok şükür rabbime.
AMA doğduktan sonra yine kalp uzmanına götürmenizde fayda var dedi...
95
Canım eşinde de sende de problem olsa hamile kalamazdın öyle biliyorum ben..
umarım bağışıklıkla alakalı birşey değildir..kanla ilgili bi sorunun olsa en azından  iğne kullanırsın bebeğine kavuşursun.benim ilk gebe kaldığımda karnımda ölmüstü.sağlıklı gebelik değilmiş.9.haftada kürtaj olmuştum.sebebi araştırılmadı.
2.ye hamile kalınca baska doktordu bu sefer direk iğne baslayalım sana bebek düşmesin dedi doğuma kadar vurundum...sonra hep içimde bi tedirginlik.belki bi sorunum yoktu ben boşuna vurundum bu iğneyi diye..
3,ye gebe kalınca bu sefer hemen test istediler.kan testlerimde 10 gün süreyle çıktı ve pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı...yani iğne vurunmasam belki bende hiç bebek sahibi olamayacaktım....
böyle birsey denmez ama umarım kanla ilgili bi sorunun vardır da çaresine bakılır yavruna kavuşursun...
96
inşallah  :amin:
:love7: :love7: ne güzeel.bakalım bende yarın senin gibi hessedecekmiyim..ALLAHIM insallah benim bebeğimin de bi sorunu yoktur da güle oynaya çıkarız ordan..
evet canım hakikaten dikkatimi çekti birden kıpır kıpır oynamaya basladı sanki :ehi: :ehi:
97
kadın doğum doktorumun söylediği gitmem gereken  prof. kalp uzmanına randevu aldık ona bakalım...muayene 170 milyon,,,ayrıntılı ultrasondan bakacak..
goncacım sen 150 tlye oldun değil mi detaylı.ne kadar sürdü...aslında cuma günü devlet hastanesinde ücretsiz detaylı ultrason günüm var ama biz ne olursa olsun işin uzmanına gidelim sonra pişman olmayalım dedik..internetten arastırdığıma göre içim çok rahatladı...sanki birsey çıkmayak gibi geliyor..beklesemiydik acaba cuma gününü diyorum ama bi yandan da git için rahatlasın artık diyorum,,uzman prof farkı var sonuçta değilmi...siz ne düsünüyorsunuz..hastanelerde kadın doğum doktoru değilde baskası bakıyormus sanırım.20 dk.filan sürüyormus..bir  de hem yarın gireceğim ultrasona hem cuma günü...sık girmek uzun sürecek birde zararlımı sizce..doktorum hayır zararı yok dedi ama yinede düsündürüyor beni ::) ::) ::)
98
iklima evet hakkaten öyle..oğlumda iken günler bitmesin derdim haraketleri için bi yandanda doğsada bi kavuşsam derdim.iki duyguda çok bambaska..bu sefer arası az olunca 2 yıl dolmadı bile...o kadar heyecanım yok...tabi her kımıldayışında elim hemen üzerimde  :k06:  ben buradayım diyorum ama gonca gibi 7 yıl geçse aradan herhalde aynı ilk hamileliğimi yasıyor gibi hissederdim..gonca ne rahat olacaksın..kızın yardımcın hiç zorluk yasamazsın..
99
Alıntı yapılan: ponçik - 25 Kasım , 2013, 09:56:01
Cumartesi günü detaylı ultrasona girdim  :love9: kızım sağlıklıymış Allaha şükür  :amin: uzman doktor şimdilik herşeyin yolunda olduğunu söyledi , renkli görüntülerimizi de aldık  :hello2: ellerini sürekli yüzüne kapattığı için net bir görüntümüz olmadı , bir de görüntüleri kaydederken sorun çıkmış, cd.ye kaydedemediler, müsait bir zamanda tekrar gidip yeniden renkli ultrasona girebileceğimi ve o zaman cd ye çekeceğini söyledi doktorum  :hieyt: böylece kızımı bir kez daha renkli olarak görebileceğim  :love9:
Artık tekmelerini daha rahat hissediyorum, hatta eşim elini karnıma koyunca o da hissedebiliyor, dün de kafasımıydı poposumuydu bilemiyorum göbeğime yaslayıp kendine uygun yer açmaya çalışıyordu galiba  :k06: elimi koyunca avcumun içinde hissettim  :k06:  :nazar:
:nazar: :nazar: maşallah canım,,, ne güzel..ALLAH doğana kadar böyle sağlkılı sıhhatli öylesin...oyy ne güzel iki kere göreceksin..ben bu zamana kadar hiç birsey anlamadım ultrasonlarından..hareketli olduğunu doğru düzgün hiç görmedim doktorda sadece muayene etmeye baktı.....
eee artık 6.ayın içindeyiz çok sükür...sert sert vuruyorlar artık.bende sabah eşime gel ver elini dedim ananda poposuydu sanırım dayamış kımıldamaya basladı hareketlendi.babasını çok sevecek sanırım.durmuyor maşallah fıstığım..sabah 7 de ayakta.aynı oğlum gibi.,
100
Alıntı yapılan: RuHGuZeLi - 23 Kasım , 2013, 14:18:51
valla benimde oğlum bir tarafa toplanıyor taş gibi oluyor kımıldayamıyorum bir zarar vericem diye  :y25:
canım ayakta kalınca yoruluncça uzun süreli tek tarafa yatınca benim kızımda bi tarafa toplanıyor..sertleşiyor.seve seve yumuşuyor rahat bırakıyor kendini  :ehi: :ehi: :ehi:
101
sonuçları öğledenn sonra alır bi ihtimal değil mi.merak ettim inan...insallah artmıştır
102
Alıntı yapılan: zen_s - 21 Kasım , 2013, 13:37:33
Amin canım  :amin: vardır bunda da bir hayır sıkma canını üzme kendini  :opucuk:
:opucuk: :opucuk: sağol canım
103
ben artık oturup kalkarken kasıklarımda çok baskı hissediyorum heleki sağ kasığım de öyle bi baskı varki yürüyemiyorm bazen..normal mi,sizinde oluyor mu?
104
S.A kızlar nasılsınız?Ben aşı kartımıda götürmüştüm sağlık ocağına olmuşsun aşılarını demişlerdi.ve tekrar aşı için gel demediler.. geçen sefer sağlık ocağına izlenime gittiğimde düşmüstüm korkudan herhalde ve bende yorulmuştum bebeğin kalp atışları 155 160 demisti hemside ve doktor.biraz yüksek dedi...ertesi gün doktora gittim 160 normal olması gerekn o zaten dedi.. ::)
105
kızlar yaa muayene olamadım.dakikayla otobüsü kaçırdım otobüs gitmiş ben gelmişim..ee doktorda da 13:30 olmam gerekiyordu geç kaldım.zaten hatır için bakacaktı randevu yoktu.iyi hoş gittim..sektereter aradı ama toplantıya girmiş öğrencilerle.bekleyin 1 saat dedi...bekledim.sonra gittik odasına konusurken tekrar bi telefon geldi çıkmak zorunda kaldı...öbür 2 prof.yönlendirdi..e bende onlara gitmedim.geri geldim.üzüldüm kasıldım.öyle yorgun geldimki eve.çok acıkmışım iyi bi yedim.sonra bi karnıma ağrı girdi.sertleşti kuzum aksam 4buçukta yattım iki büklüm kıvrana kıvrana 7yi yaptım derken uyumuş kalmışım.bi kalktım saat 9,,ALLAH tan annemlere gitmiştimde oğluma baktılar hep..anlayAcağınız boşa gittim boşa geldim.
ARTIK 8 GÜN KALDI DETAYLI ULTRASON GÜNÜME ONU BEKLEYECEĞİM,,,RABBİM KORUSUN BEBEĞİMİ :amin: