Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KasrıCinan

46
Kızlar çok mutluyum. :muzz: :muzz: :muzz:  Geçen hafta erken doğum riski ve enfeksiyondan hastaneye yatmıştım.3 gün kaldım..o  zaman renkli dooplere soktulAr..ve bebeğimin kalbinde ekojenik odak parlaklık gitmiş kalmamış ELHAMDÜLİLLAH  :amin: :nazar: :nazar: :nazar: Rabbim hep bebeklerimize sağlık versin
47
Alıntı yapılan: RuHGuZeLi - 04 Şubat , 2014, 16:57:32
İyi günler tatlı göbüşler bugün hem tırstım hem  de mutlu oldum...
Bugün kontrolümüz vardı devlet hastanesinde. Gittiğim doktor bebeğimin 32 haftalık göründüğünü söyledi. Gelişiminin durduğunu söyledi nasıl üzüldüm dünya başıma yıkıldı sanki. Hareketlerini hissediyordum bebeğimin. Nts ve renkli doppler istedi. Nts de kalp atışları normal çıktı sancımda yok. Renkli doppler için 15:30 a randevu verdi. O saate kadar nasıl dayandım bilemiyorum öldüm öldüm dirildim. Ya dedim gelişimi durduysa sezeryanla almak zorunda kalabilirlerdi bebeğimi :14::14::14::14: 15:30 oldu renkli dopplere girdim bir baktım bebişime 35 haftalık görünüyor. O kadar mutlu oldum ki kuzumu görünce. Çok şükür Allahım dedim. 2600 gr 47 cm boyu. Hala ters duruyor oğluşum makat duruş. Hemen raporları doktoruma götürdüm devlet hastanesindeki. Sanırım karıştırdım dedi ki çok yoğun doktorum. Biri çıkıyor biri geliyor ki ben çok memnunum doktorumdan. Çok nazik ve riskli gebelik uzmanı. Bende yoğunluğuna verdim bu durumu. O 4 saat nasıl geçti bir ben bir Allah bilir.  Artık haftada 1 gidicem doktoruma haftada bir gel dedi.Son kontrolümdü ama eşim geldikten sonra 1 kere daha gitmek istedim ki gidiceğimde... Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.

CANIM NASILSIN..oğlun hala makat pozisyonmu...sezaryanamı karar verildi?gelişimi nasıl...kilosu normal canım..3kiloyu geçer bence doğduğunda..gelişimi nasıl haftasına düzene girdimi?ALLAH yardımcımız olsun.bebeklerimiz küveze ihtiyaç duymadan sağlıkla yanımıza gelsinler insallah,,,, :amin: :nazar: :nazar:
48
kaç kere nts ye girdim sancım hiç çıkmıyor elh.ama niye sancım var bilmiyorm.dün sabah 9 da  bi sancılandım yine  annemi aradım nasıl geldiğini bilememiş yazık...sonra aksama kadar 3 kere böyle gözümden yaş gelecek sekilde sancım oldu..erken doğum riski çıktı bide başıma :crybaby2: :crybaby2:  içimden böyle bi ses 36 37 sanki gelecek gibi diyor.o kadar çok rahmimde kasıklarımda hareket ediyorki o kadar çok canım acıyor.her seferimde hiihh :y25: :y25: :icon_pale: diyip nefes alıyorm..e  tekmeleri hep altımdan  çıkacak gibi...makat pozisyon hala... korkmaya basladım artık.ALLAH'ım HAKKIMDA HAYIRLISIIN VERSİN  :amin:
50
Nasılsınız arkadaşlar.Ben 3 GÜNDÜR hastanede yatıyordum.taburcu olalı 1 saat oldu :D hemen girip bi bakaym dedim.erken doğum riskim olduğu için bide iltihap çokmus doktor yatırdı.bebeğim için ciğer gelistirici iğne yaptılar...doğma riskine karsı bütün önlemler alındı bakalım...öyle iste.sükür iyiyiz ama makat pozisyon hala...baston yutmuş gibiym....
öyle iste görüsmek üzere
51
arkadaşlar oğlum çok hasta oldu 2 yaşında.......balgamlı öksürük ve burun akıntısı vardı hafif...
cumartesi doktora götürdük..doktor grip baslangıcı dedi..boğazları biraz kötü ilaç kullanması lazım dedi...
amoklavin diye antibiyotik verdi,ve ibufen ve minoset ağrı kesici....
o günden beri içiiriyorz çocuk iyi olacağı yerde çok kötü olmaya başladı.sesi gitti doldu resmen boğazları.konuşamayacak sekilde.öksürürken boğazları parçalanıyor sanki.o kadar dolu boğazları.bir gece 38 ateşi oldu..sürekli ağlıyor...
internetten araştırdım..ballı karabiber sırta sürmek öksürüğe çok iyi geliyormuş....
birde kullanmadığımız bi bezi ütüde ısıtıp kullanmadığımız sabunu rendeleyip sırtına 3 gün yapcakmışız.sonrada bağrına.öksürüğe çok iyi geliyoryazıyordu..
ne olur bana acil şifa olacak birşey söyleyin.Hamileyim bide sürekli kucağıma gelmek istiyor ne yapacağımı şaşırdım...
52
Alıntı yapılan: ponçik - 01 Şubat , 2014, 14:40:49
Bugün kontrolümüz güzel geçti , doktor çok kilo aldığımı söyledi ama evdeki tartıya göre bu ay 2 kilo almışım , zaten ayağımdaki çizmeler ve kazağımı çıkarsam 2 kilo kaybederim  :ehi:

Bebeğim 1660 gr.olmuş SAT.a göre 31+1 olması lazımmış, ölçümlerimiz 32 haftalık görünüyor, herşey yolunda, gelişimi güzelmiş  :nazar:
Kalsiyum ilacımı içemediğimi söyledim  :igrenc: içmene gerek yok, kemikleri normal dedi, süt ayran yoğurt yeterince yiyorum çok şükür , onlarda sıkıntı yok ;) kızım da kardeşini görmeye geldi , kalp atışlarını dinledi , mutlu mesut doktorun yanından ayrıldık
1 ay sonra tekrar gidince NST.ye gireceğim, bir de kan tahlilleri istedi  :icon_thumright:
maşallah kuzuya  sevindim iyi olmanıza.. :nazar: :nazar: :nazar: bu ölçümler belli olmuyor benim de geçen hafta 31 haftalık çıkmıstı kimisi normal haftasına göreydi. :icon_scratch: ben 7 kilo aldım ama kendimi çok kötü hissediyorm görüntü olarak. :ehi:
ben süt yoğurt pek tüketmiyorm yaaa yiyemiyorm... :'( :'( :'( seni tebrik ediyorm o yüzden yiyorsun ne güzel süt yoğurt filan :hello2: :hello2:.1 ay sonramı çağırdı doktor yine.benim yine kontrol var haftaya  :ehi: sanırım bebeğim döndü...geçen makat pozisyondaydı.geçen gece bi uyandım aa diye ağrıyla kımıldayamadım kasığıma bi ağrı girdi derken sabah oldu ve bir kaç saat içinde karnım büyüdü şok oldum ama hem yengem hem annem farketti.döndü sanırım kuzucuk.karnımda garip birsey oydu.ve gece yatarken bacağım açık yattım.ağrım oldu resmen kapatınca.sanki kafası vardıda bacağımı koyunca sıkısıyormus gibi :ehi: :ehi: çok zor oluyor dönmek artık :y25: :y25:   kuzucuklarımız hep iyi olsunlar insallah
53
selam canım,,evet doktorda çok iyi uyumlu herşeyi dedi,,,ben neden 2 haftada çağırıyor anlamadım ama benim sıkıntılı geçiyor diye sanırım.hatta tam çıkarken bi sıkıntın oldumu hemen gel bakarım tamam mı filan dedi hatta.hastasıyla çok iyi ilgileniyor sağolsun.çok güleryüzlü bi doktor..bundan sonra senide çağırması lazım ...30.haftadan sonra artık muayene daha önemli bence...ama benim oğlumdaki doktorum te 36.haftadan sonra 2 haftaya düsürmüstü :k06: :k06: :icon_scratch:
canım sende çok yorulmussun,yürüyüş öyle yapıyor bi süre sonra düsüyor ağrısı.
kızınla vakit geçirmen çok iyi olmuş...oo baya güzel gezmissiniz..sinemada uyuman çok normal sen demesen ben diyecektim. :ehi: :ehi:.uyuyup kalmadın mı diye? :k06:  sinemaya gidince beni de uyku tutuyor.öncesindede yürüyüs yapıp gezince.sinema ninni gibi geliyor,,
ee babanda şu halini görünce anlayıslı olacaktır tabi..bizim babalırımız iyi ya masallahları var.benimkiler sabah aksam gelir bana yardım eder oğlana bakarlar. :love7: benim mutfakta öyle toplanacak duruyor.karnımda çok ağrı var gece 3de kalktım kusmaya calıstım kusamadım filan.hala karnımın içi oyuluyor.. zaten sen dün safak için girmemissin hemen aklıma geldi.her gün düsüyordu sayıları.bugün girmemis izinli sanırım diye..girip bakıyorm bazen yorum yapamasamda... :k06:   
54
yazdıklarım boşa gitti yazdım yazdım da,bu oğlum çok yaramaz yaaaaaaaaaaaaaaa  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:   doktor kontrolümüz vardı bugün 1 470 gr olmus kuzum..29+6 haftalık çıktı..bazı ölçümleri hep farklı nedense...boyu da sanırım 38buçuk.2 haftada bir gidiyorm artık kızlar,,bebeğin ters makat gelisli dedi.böyle giderse sezaryan ama vaktin daha çok var döner dedi..öyle iste.durmuyor sıpammm sonra yine girer görüsürüz insallah
55
begümcüm insallah bebeğin döner kısa zamanda..insan bir an önce vakit geçsin doğsun istiyor seni anlıyorm ama varsın geri olsun haftası...sağlıklı bi sekilde doğsunlar insallah da... :amin: :nazar:

goncacım   :love7: rüyanda görmen de çok güzel.bazen bende merak ediyorm rüyamda bari görsem diyorum :ehi: :ehi:  ohh senin minnak babasına da benziyormuş  :laughing7: .doğunca bakalım  gördüğün gibimi olacak.. :ehi: :ehi: :ehi:
56
27+3 günlük bebeğim bugün kontrolümüz vardı.
1 kilo 100 gr ve 36 cm :nazar:
57
sağol canım...Yok zayıf bi hatun değilim kıyafet öyle gösteriyor.yan profil olsaydı belli olurdu. :ehi: :ehi:
kucağıma almıyorm hele 2 haftadır hiç almadım desem yeri.sadece gece yatağından alıp koyarken filan..dediğin gibi bu halimle oğlumla çekineyim dedim oyüzden kucağıma aldım vehemen indirdim ağır zaten,, :k06:
bende sizi çok merak ediyorm kızlarınla...bekliyorm
58
kıslar burdamısınız,,fotoğraf koyuyorum yeni halimiz
59
90  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
60
Elife maşallah,canım nasip değilmiş normal doğum demekki...onca sancıdan sonra sezaryana alınmışsın ama olsun yavruna kavuşunca  bütün acıları unutmuşsundur...ALLAH ANALI BABALI SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN..... :nazar: :nazar: :nazar: