Çocuklarla Gidilebilecek Oteller Tatil Köyleri

Başlatan Emine, 20 Mayıs , 2013, 17:52:28

« önceki - sonraki »

Emine

Yazın yaklaşmasıyla birlikte tatil planları başladı. Buradan çocuklu aileler için tatil yeri önerilerinde bulunalım araştırmalarımızı paylaşalım  :icon_thumright:

Emine

Voyage Sorgun Otel http://www.voyagehotel.com/Voyage-Sorgun Burada lunapark mini club ve aquapark varmış yeşillikmiş bir inceliyorum gözüme iyi göründü.

Emine


Emine


Emine

20 Mayıs , 2013, 20:08:18 #4 Son düzenlenme: 20 Mayıs , 2013, 20:17:18 Emine
Bu arada geçen yaz gittiğimiz otelden bahsedeyim fikir olur sizlere de.



Daima Biz Resort

http://www.daimahotels.com Otel 2 kısımdan oluşuyordu biz Daima Biz kısmında kaldık. Daha önceden aile odası olarak rezervasyon yaptırmıştık gittiğimizde standart bir odaya yerleşmemizi istediler yer yok dendi aile odası olarak zemin altında rutubetten nefes alınmayan bir yeri gösterdiler burası ya da zemin katta standart oda olarak iki alternatif sunuldu zemin katı tercih ettik. Otel bayağı genişti. Denize ve aktivite alanlarına ulaşmak için bir cadde geçilmesi gerekiyor kaldığımız yere yakın olan havuz küçük olduğundan kaydırakların bulunduğu geniş havuza yürüdük sürekli. Çocuklar için yetişkinlerin dizine gelen çok geniş bir havuzları vardı. Çocuk kulübünde değişik yarışmalar düzenlediler aktiviteler oldu. Çocuklarla sürekli ilgilenen birileri vardı çok eğlendiler. Havuzlar pek hijyenik değildi ama o kalabalıkta normal sabah erken havuza giremediğimiz durumlarda çok kalabalık olunca denize girdik . Gün boyu animasyon ve aktiviteler oluyor. Akşamları yine animasyon grubu gösteri yapıyor. Plajda köpük partisi oldu. Çocuklar için de plaj partisi oldu müzik eşliğinde dans ve gün içinde yarışma kazanan çocuklara sertifika gibi birşey verdiler benim kızım domino 1. si olmuştu çok sevindi sonra biz onu çıkışta otelde unuttuk kızım çok üzüldü otelle iletişime geçtim sağolsunlar yenisini hazırlayıp adresime gönderdiler kızım çok mutlu oldu. Otel içinde çocuk parkı vardı orada güzel vakit geçirdiler. Benim en beğendiğim şey yemeklerdi . Sürekli farklı şeyler çıkıyordu gün boyu farklı pideler , mantı , döner , ayrıca açık büfe sınırsız içecek benim damak tadıma çok uygundu herşey. Bizim oda bahçeye bakıyordu ilk gece bacağımda dolanan  hamamböceğini ve ilaçlamayı saymazsak fena değildi. Çocuklar çok eğlendiler. Akşamları da otel çıkışında alışveriş yapılabilecek mağazalar vardı yakın yerlerde .. Personel çok güleryüzlü ve hızlıydı . Şu hamamböceği olayı da olmasaydı iyiydi  :k06: