29 Mart , 2024, 03:51:08

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - özlem özdemir

1
canım
hemen hemen 7 yada 8 hafta kaldı ALLAHIMIN izniyle uff heyacan oluyom
:binkybaby:
2
merhaba kızlar
hadi bakalım insALLAH az kaldı doguma kızımı kucagıma almaya ufff stres felaket yani...
3
merhaba millet yagmurlu bir gunden selamlar
bugun artık yorgunlugum kalmadı eskısı gıbı.. :hieyt:
4
merhaba millet
ne zaman ugramadım buraya ne yapıyorsunuz, iimisiniz, kızım ii cok sukur karnım bayagı buyudu hadi bakalım az kaldı hayırlısı... :love9:
5
öyle bizdee birde gece nöbetleri var sorma gitsin yani,
butun gun uzan ama bıtmıyor oda var...
6
merhaba canparem
merak etme bende calısıyorum laborantım ama izin aldım cunku 4 uncu hamileligim oldugundan riskli dediler hastanede bırde durmadan kosturuyoruz oda var yani zor yani calışma hayatım guzelim. şimdide dinleniyom vallahi dogumdan sonrada oyle yapacam  :k06:
7
günaydın millet
vallahi kendimi uykudan alamıyorum, bu ne yavvv uyu uyu kızıma yarıyor gercekten :hieyt:
cok şükür şimdilik hersey yolunda gidiyor, gunler gecmiyor artık yaaaaaaaaaaaa.. :binkybaby:
8
ben isvciredeyim burası ilacı bol olan bir yer ama artık herkes dogal olan seyleri kullanıyorlar.
9
bolca bitki cayı ic guzelim, idrar sokucu bıtkı cayları var onları dene, cunku antibiyotikler o kadar ii degil benden demesi güzleim.
10
yelizcim
ben laborantım yani saglıkda bayagı bilgim var birde bu benim 4 üncü hamileligim bence dedıgın gibi enfeksiyonun var, idrara cıkarken yanma ve sık idrar varsa doktora git cunku bebege tehlikeli canım.
11
selam yeliz
bence o kadar korkma cunku bebişin asagıya inmiştir şayet sancın cok olursa vede agrılı olursa sakın durma hastaneye git oldumu..
12
 :hello2:
tünaydın millet
o karın sertlesmesine sancı denir gunde bir yada birkactan fazla olması normal benimde oluyor ve doktorumda ebemde normal dedi.. benim kızımın kafası asagıda zaten kız bebişleri acele ederler dogum icin, bugun tam tamına 29 haftalık oldum cok sukur az zamanımız kaldı :k06: :hieyt:
14
 :hello2:
kızlar ben kendimi süper yorgun hissediyorum 3 tane oglanlarda bu kadar yorulmadım ama kızım masALLAH annesini bayagı yoruyor yani kız hamileligi farklıymış gercekten.. :binkybaby:
15
selam melek
ben alışmışım oglanlara kız olunca sanki yeni anne olmuş gibiyim ama benim cocuklar hep dogduklarında 3 kilo 100 gr dogdular kilolu degıldır fazla galibada kızda abilerıne cekmiş :love9:
burada doktor bana dedıgıne gore ne fazla kilolu nede fazla zayıf ortaymış kılosu işte...